Yuiumi-Rei

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Ehdotuskisa seuraavasta poikainsarjasta #124102
  Yuiumi-Rei
  Member

  Julkaistaa Fairy Tail, tekijä Hiro Mashima. Japanissa mangaa on ilmestynyt 33 osaa ja sarjaa jatkuu yhä. Alun juoni on kerrottu hyvin wikipediassa, joten seuraa lainaus sieltä:

  Nuori maagi Lucy Heartfilia matkustaa ympäri Fioren kuningaskuntaa, haaveenaan liittyä maagikilta Fairy Tailiin. Matkallaan hän tapaa Natsu Dragneelin, erikoisen pojan, joka etsii lohikäärmettä nimeltä Igneel parhaan ystävänsä puhuvan kissan Happyn kanssa. Pian heidän tapaamisensa jälkeen kiero velho Bora, joka esittäen Fairy Tail -killan Salamanderia, sieppaa Lucyn, jotta voisi myydä tämän orjaksi. Natsu pelastaa hänet ja paljastuu, että hän on oikea Fairy Tailin Salamander ja että hänellä on legendaariset Dragon Slayer-voimat. Hän pyytää Lucyn mukaansa Fairy Tailin päämajaan, jotta hän voisi liittyä jäseneksi. Myöhemmin heistä tulee tiimi, joka suorittaa erilaisia tehtäviä Fairy Tailissä.

  Mielestäni Fairy Tail on juuri sopiva sekoitus huumoria, toimintaa ja välillä siinä on myös mukavasti synkempiä sävyjä, vaikka se ei kuitenkaan mene yhtä synkäksi kuin Fullmetal Alchemist loppua kohti meni. Sarjassa on paljon erilaisia ja vahvoja hahmoja sekä muutama aivan ihana vahva naishahmo. Sarjan monipuolisuus tekee sarjasta sellaisen, että siitä pitävät sekä tytöt että pojat ja se uponnee hyvin myös omaan Dragon Ball-sukupolveeni, jonka ikä alkaa olla jo vähän reilummin yli 20 vuotta. Suomessakin sarja alkaa olla jo valmiiksi tunnettu ja pidetty, koska sitä cossataan jo varsin ahkerasti. Enpä minä osaa sarjaa muuten sen kummemmin kehua. Hyvä poikainsarja, jossa on hyvä ja ennalta-arvaamaton juoni ja loistavat päähahmot.

  in reply to: Toimituksen blogi #91500
  Yuiumi-Rei
  Member

  Toimituksen blogi piristää aina silloin tällöin harmaata koulupäivääni. Tosin luokkatoverini suuntaavat välillä minuun kummastuneita katseita, kun tekstit saavat minut aina välillä nauramaan ääneen. Esimerkiksi Frankfurtissa sattunut pienimuotoinen junalapsus naurattaa minua yhä – niin kaunis kuva kahdesta Antista juoksemassa lentokentällä ^_^. Ja jotta ensivuonna saisimme monipuolisemman ja epäilemättä entistä hauskemman kuvan toimituksen tekemisistä ja tapahtumista niin kiristä, lahjo tai houkuttele se kaimasikin kirjoittamaan blogia. Voitte sitten kiusata entistä enemmän lukijoita lupailemalla julkaista tulevaisuudessa lisää aivanälymahtavansuperihquja sarjoja.

  Ja koska sitä niin kiltistä uusimmassa blogissa pyydettiin, niin annetaan nyt palautetta kuluneeta vuodestakin. Vuosi 2009 on ollut täynnä hyviä julkaisuja, joista ehdoton ykkönen minulle oli kyllä Black Lagoon. En vieläkään ymmärrä miten Antti G kehtasi epäillä, ettei se välttämättä olisi aivan minun tyyliseni sarja. Toiminnantäyteinen sarja sisältää sopivasti huumoria, mutta samalla käsitellään vakaviakin teemoja sekä kuvataan ihmisten raadollisuutta ilman kuitenkin tässäkin viestissä esiintyvää paatoksellisuutta. Vakavuus on taustalla, eikä sitä hangata lukijan naamalle vaan jokainen saa jäädä oma-aloitteisesti pohtimaan raakuutta jos tahtoo. Ja kun vielä hahmot on varustettu kunnon asenteella, ei sarjan luukuttaminen minulle ole mitenkään vaikeaa. Toinen suuri ilon aiheeni kuluneen vuoden aikana on ollut kosekttava ja kaunis Nausicaä, jonka viimeistä osaa odotan innolla, kuten myös lupailtuja Emman jatko-osia ja Fullmetal Alchemistin lähenevää loppua. Odotettavaa jää siis myös tulevalle vuodelle.

  Lopuksi vielä lienee paikallaan kiittää Sangatsun ja Puniksen väkeä mukavasta kuluneesta vuodesta ja erityisesti huippuhauskoista tapahtumista, joissa Antteja on saanut kiusata mielin määrin. Jatketaan samaa rataa tulevaisuudessakin, pitää vain keksiä millä teitä silloin lahjotaan ja kiusataan ^_^. Siispä hyvää ja rauhallista joulua ja iloista uutta vuotta 2010! *interaktiivinen jouluhalaus*

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)