Ninjazombien hyökkäys

One Piece rulettaa. Joko näitte suosikkisarja- ja hahmoäänestyksen tulokset? Weed ja Hopeanuoli tosin keräsivät yhdessä enemmän pisteitä ja olivat kovassa vauhdissa myös hahmopuolella. [Ai joo. Nyt soi Further on Up the Road, Johnny Cash.] Mutta myyntimääriin suhteutettuna One Piecen voitto oli yllätys. Takahashin sarjoja ja Narutoakin on myyty enemmän.

Arvonta täytynee hoitaa pikapuoliin, tänään tai viimeistään ensi maanantaina. Ajattelimme, että on kivampi jakaa runsaasti pienempiä palkintoja kuin pari isoa, joten voittajia tullee aika monta. Oli tosin osallistujiakin paljon, 420+. Oli meinaan melkoinen urakka pisteiden laskemisessa. [Bomb A Head!, m.c. A·T.] …niin mitä? Ei, en suinkaan laskenut yksin. Tarkemmin sanottuna en laskenut ollenkaan. Sangatsulla harjoittelua suorittava opiskelija AT (ei käsittääkseni yhteyttä em. artistiin) hoiti koko homman. Kirjeitse tulleet parisenkymmentä laski Täti Urumi. Mottoni: Älä tee itse sitä minkä voit teettää toisilla.

Ja sitten jotakin aivan muuta. Toissapäivänä sain meilin japanilaiselta televisiohepulta. Hän soittanee tänään. [Jerusalem, City on Fire. Ruotsissa on hyviä bändejä. Ainakin yksi.] Pääsen kertomaan suomalaisten sarjakuvanluvuista. Mies on mukana tekemässä ohjelmaa jossa esitellään kaikenlaisia ranking-listoja ympäri maailmaa. Nyt on vuorossa sarjakuvain lukeminen. Neljässäkymmenessä maassa tehdyn kyselyn mukaan suomalaiset lukevat eniten sarjiksia. Nyt heppu tahtoisi kuulla näkemykseni siitä, miksi on näin, ja muuta infoa. Sanoi saaneensa osoitteeni joltakulta ohjelmassa esiintyvältä, jonka nimeä en tunnistanut ollenkaan. Tänään jutellaa puhelimessa. Jos tästä seuraa jotakin edes lievästi kiinnostavaa niin tiedotan.

Ja sitten varsinaiseen työhöni. Väsään lähipäivinä 4 tai 5 mangatarjousta. Kerralla monta kun mukana on vain yksi (lyhyt) sarja, muut ovat yksiosaisia. Niistä yksi on muuten Takahashi-kamaa. Tarkempia tietoja joskus myöhemmin. Sen sijaan paljastelen oikein urakalla. Tammikuun lopussa alkaa kolmiosainen Verenhimoiset vintiöt (jap. Harapeko Vampino). Joo, vampyyria taas, mutta tämä on kyllä totaalisen toista maata kuin Vampire Knight ja Darren Shan, joten tuskin kilpailevat keskenään. Ja muitakin hirveyksiä on vaihtelun vuoksi luvassa, kun helmikuussa lehtipisteissä vaeltavat elävät kuolleet! Resident Evil Marhawa Desire, nääs. Viisi osaa pelisarjan maailmaan sijoittuvaa kauhumeininkiä.

Muuta ensi vuodesta: Bleachin ja Naruton tahti hidastuu. Ensin mainittu ilmestyy kesäkuun jälkeen joka toinen kuukausi ja jälkimmäinen helmikuusta alkaen joka kolmas kk. Sori, mutta saadaan Japanin julkaisuja kiinni joten melko pakko. [Egao no Riyuu, missähän laatuanimessa tämä olikaan?] Mutta koska ymmärrän, että Narutoa tulee turhan harvoin, keksin jotakin millä paikata tilannetta. Ongelmana vain on se, että vakavahenkisimmät Naruto-fanit saattavat käydä kraiveliin kiinni… Maaliskuussa näet alkaa hurjaa nuoruuden voimaa ja intoa pursuava Rock Leen ninjatarinat (jap. Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden). Jos tahdot säilyttää mielikuvasi Naruto-sarjan viileistä sankareista ennallaan, älä lue. Jos et tykkää parodioista, älä lue. Jos edellytät huumorilta hienostuneisuutta, älä lue.

Eiköhän tämä ollut tässä, tällä kertaa. ”Do Lord”, laulaa Johnny Cash. Sen verran vielä mainitsen, että julkaisuaikataulut tämän vuoden loppuun ja ensi vuodellekin löytyvät Julkaisut-sivulta. Rock Lee pitää vielä lisätä, ja totta kai sinne tulee uutuuksia ja muita muutoksia aina silloin tällöin. Vain varmat tapaukset ovat näkösällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Antti Valkama

    Ai niin. Kiitokset sille joka antoi minulle yhden pisteen hahmoäänestyksessä. En kehdannut laittaa listalle, mutta silti.

    Vastaa