Tähänkö se päättyy

10.1.2018

 

Beast Dance, KurageP.

[Tähän jotakin vuoden vaihtumisesta ja uusista ideoista ja sen sellaista. Kun vaan jaksais.]

Ensimmäinen con eli Espoon Kibecon tuli käytyä loppiaisviikonloppuna. Ensi kuussa ex-espoolainen Yukicon ja sitten uusturkulainen Umicon. Ja jos ihmettelit että minne Desucon Frostbite jäi niin sori, emme mene sinne. Olin vähän myöhässä liikkeellä paikkaa varaamassa, ja myyntisali tullee kesä-Desusta poikkeavien järjestelyiden takia tupaten täyteen kuten viime vuonna.

Ai niin, se twiitissä ja otsikossa ollut kysymys: Ei, ei pääty. Tämä ei ole viimeinen bloggaus. Miksi ihmeessä olisi! Hassu.

Kishikaisei, Wagakki Band.

Uusista julkaisuista sen verran, että Kuroshitsuji 25, Trinity Blood 20, Aron morsiamet 10 ja Maaginen suklaapuoti 15 ilmestyvät tänä vuonna. Kuro ja TB onkin jo päivitetty Tulossa-sivulle. Muista lisätietoa kun itse tiedän. Voi olla, että jotain noista saadaan toinenkin osa, mutta en lupaa mitään. Taaskaan. Paitsi sen, että kauan(?) kaivattu(??) Arki jatkuu! Jeeeeeh!! (KOVAÄÄNISTÄ HURRAUSTA JA APLODEERAUSTA) Julkaisemme sarjan loppuun eli osat 7—10. Toukokuussa olisi tarkoitus aloittaa. Odottakaa pelolla ja vavistuksella.

Senbonzakura, WB taas. Vänkä biisi, vaikka sanoitus on älyvapaa taiteellinen.

Tarjouksia uusista mangohedelmistä on vetämässä kokonaiset viisi. Yksi niistä, varmimmin läpi menevä, on Byakuren no Fangista eli siitä Takahashin koiratappelukoirasarjasta, jonka nimi on kohta päätetty ja josta tiedotan sitten. Luulisin että saamme ne neljä muutakin valikoimiimme, mutta katsotaan. Kolme niistä on nimeltä tai toisesta yhteydestä suurelle osalle teistä tuttuja, neljännestä on kuullut tämän lukijoista suunnilleen kaksi. (Mikä kyllä on prosentuaalisesti merkittävä osuus, valitettavasti.) Lisää tietoa heti kun saan alustavia hyväksyntöjä tarjouksiin!

Eikun hei, yksi tarjous on vielä. Tänään lähettämäni Pahispomo ja kissat Part 2:n tarjous. Siitä putkahtaa Japanissa uusi kirja perjantaina, joten julkaistaan nyt sekin saman tien. Ykkösen olet kai jo hommannut? On aika hupaisaa kamaa. Tähän mennessä ei ole yksikään lukija minun tietääkseni epätykännyt. Jos on, tietämättäni, niin on melkoinen perverssi.

Astral Dogma, Yousei Teikoku.

Sori, nyt ei ole muuta sanottavaa. Tai joo, mainostaa voisi vielä. Meillä on viimein ikioma nettikauppa. Prinsessa Sakura 1, Tarkastaja Akane Tsunemori 1 ja liuta muita alkuosia eri sarjoista on erikoistarjouksessa kolmen euron kieppeillä. Ja normaalihintaisista saa 15 prossaa alennusta antamalla ostovaiheessa koodin MANGA15. Muitakin tarjouksia on luvassa, kunhan jaksetaan.

Megitsune, Babymetal.

Ja sitten vielä uutiskirje. Aloitamme jossain vaiheessa lukijoille suunnatun uutiskirjeen lähettelyn. Pääasiassa infoamme aina menossa olevan kuukauden uutuuksista ja julkaisupäivistä sekä niiden mahdollisista muutoksista. Väliin mukana tai lisämeileissä on tietoa verkkokaupan tarjouksista, tapahtumista joissa olemme mukana ja muusta mieleeni juolahtavasta. Taidan silkkaa ilkeyttäni tiedottaa uusista julkaisuista ensimmäisen kerran uutiskirjeessä ja vasta myöhemmin muualla. Ihan vaan kiusaksi niille, jotka eivät kirjettä tilaa. Tilata voi lähettämällä meilin toimituksen osoitteeseen postia@sangatsumanga.fi otsikolla ”Uutiskirjetilaus”. Helppoa, vai mitä! Emmekä käytä osoitteita muuhun kuin edellä mainittuun kirjeilyyn, eikä niitä edes myydä eteenpäin nigerialaisille öljypohattojen leskille, jotka tarvitsevat apuasi edesmenneen puolisonsa rahojen siirtämisessä maasta ja tarjoavat miljoonia jos suostut auttamaan (mikä toki vaatii hiukan rahaa, kun siitä isosta potista ei voi heti irrottaa mitään, mutta eihän se haittaa, eihän).

Ima sugu Kiss Me, Lindberg.

Sellaista. Palataan asioihin taas joskus. Uutiskirjeessä tai näillä main.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Antti Valkama

  Jep, Tampereella kuplaillaan. Myyntiosasto löytyy, varmaan taas Sorsapuistosalista.

  Vastaa
 2. One Piece-fani

  Koita jaksaa Antti! Kyllä Arkea on odotettu ja Pahispomo ja kissat 2 napataan kyllä mukaan. Tulettehan tänäkin vuonna kuplimaan?

  Vastaa
 3. Antti Valkama

  Wau, jopa oli informatiivista, kauniin sujuvaa ja leikkisän lennokasta tekstiä! Suorastaan nero on tuo kirjoittaja, takuulla. Tätä lisää! Bravo!!

  Vastaa