Re: Nauru pidentää ikää

Home Forums Sekalaista Muut Nauru pidentää ikää Re: Nauru pidentää ikää

#47800
Devilman
Member

Kolmekin naurupommia voisin tähän väliin raapustaa. HUOM! Vitseistä nauttiminen edellyttää kammottavaa huumorintajua ja erittäin kieroutunutta mieltä.

Ilvespariskunta oli eroamassa. Tuomarin pakeilla oltiin sitten selvittämässä, missä heidän poikasensa asuisi vastedes. Tuomari kysyi poikaselta:
– Kumman vanhempasi luona haluaisit asua? Äidin kenties?
– En. Äiti lyö minua, vastasi poikanen.
– No isäsi luona sitten?
– Ei, isäkin lyö minua.
– No missä sinä sitten aiot asua?
– Tampereella.
– Miksi juuri siellä?
– Koska Tampereen Ilves ei lyö ketään.

Ei millään pahalla, tamperelaiset.

Sattuipa kerran vanhassa kunnon Neuvostoliitossa niin, että valtion tarkastaja lähti kyselemään tuotannon tilaa eräälle villaa tuottavalle kolhoosille. Villaa ei ollut tarkastajan mielestä lähellekään riittävästi, joten rangaistuksena hän määräsi kaikilta kolhoosin työntekijöiltä hiukset ajeltaviksi. Työntekijät laitettiin riviin ja yksi kerrallaan pääsi kuontalostaan. Erään miehen kohdalle tultaessa tämä alkoi tirskua.
– Mikä noin naurattaa, kun tukka lähtee? tarkastaja kysyi kimpaantuneena.
– En voi olla nauramatta, kun ajattelen naapurikolhoosin porukkaa, mies vastasi. – Niilläkin on mennyt yhtä huonosti ja ne tuottavat munia!

Oli joukko kädettömiä pelaamassa jalkapalloa kentällä. Katsomossa istui joukko jalattomia katsomassa. Kädettömät sähläsivät pallon katsomoon ja yksi heistä huusi jalattomille:
– Potkaiskaa pallo tänne!
Jalattomat huusivat takaisin:
– Vetäkää käteen!