Re: Onnettomuuksia/tapaturmia

Home Forums Sekalaista Muut Onnettomuudet & tapaturmat Re: Onnettomuuksia/tapaturmia

#50810
MANGAREADER
Member

Minulle on käynyt kaikenlaista:

1. Kerran työsin sormeni kassan liukuhihnan päälle ja kuinka ollakkaan sormeni jäivät sinne liukuhihnan ja reunan väliin. Siinä oli kiskomista.

2. On eräs mäki. Se on tosi jyrkkä ja muhkurainen. Kerran olin siellä muutamien kavereitteni kanssa pyöräilemässä. Saimme hurjan idean: Kuka uskaltaa laskea sen mäen ilman että jarruttaa? Minä tietenkin halusin kokeilla ja lähdin laskemaan alas mäkeä. Vauhti kiihtyi 50km/h ja kivet pompottelivat minua ja pyörääni ikävästi, joten päätin jarruttaa. Sain vauhdin laskemaan, mutta sitten tuli iso kivi johon pyörä osui. Pyörä meni romuksi ja minä lensin kuulemma kovaa ja korkealla suoraan pääedellä toiseen kiveen. Menetin tajuntani ja kun heräsin kaverini haukkoivat vieressäni henkeä ja verta oli joka paikassa. Siitä sitten autolla kaasu pohjassa sairaalaan ja tikattavaksi.

3. Olin retkellä jossain kavereiden kanssa ja heittelimme kiviä järveen. 10 minuuttia meni hienosti, mutta sitten kaverini heitti kiven kiveen josta se kimposi otsaani. Ja taas olin paikattavana. 😆

Joten näistä 3 esimerkistä voimme päätellä että olen jonkin verran tapaturma altis.