Re: Paras/parhaat mangaka?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Paras/parhaat mangaka? Re: Paras/parhaat mangaka?

#49076
Amppu
Member

Yuu Watase

(Zettai Kareshi, Fushigi Yugi, Fushigi Yugi Genbu Kaiden)

Yuu Watasen piirrostyyli on kaunista ja jollaki tavalla tykästyin siihen vähän liikaa XD Silmät on piirretty kauniisti, muttei liian keinotekoisen suuriksi. Vaatteetki on upeita.
Watasen tarinat on mielenkiintosia ja jään niihin usein koukkuun. Niissä on usein selvästi tarina ja niitä ei pitkitetä liikaa. Tarinat on koskettavia ja jokanen hahmo on kiinnostava. Huumorikin on kohtalaisen hyvää.
Tykkään myös tarinoiden romanttisesta puolesta.

Arina Tanemura

(Kamikaze Kaitou Jeanne, Full moon wo Sagashite, Gentlemens alliance cross)

Monet on jo laittanu tän, mut täytyy munkin todistaa, että Tanemuran tarinat ja kuvat on uskomattomia.
Piirrokset on kauniin yksityiskohtaisia, vaikka mua häiritsee Arinan hahmojen yli suuret kädet. Puvut on hienoja ja ilmeet on piirretty loistavasti. Arinan piirrokset on todella kauniita, sanan oikeassa merkityksessä. Tarinat on usein surullisia ja pääosin kertoo rakkaudessa. Oikeestaan Arinan mangat on aika rankkaa luettavaa ja ne koskettaa mua henkilökohtasesti. Kaiki puolin kaunista luettavaa.
Plussaa siitä, että piirosjälki on selvästi kehittynyt, jos vertaa esim. KKJ ja Arinan uusimpia teoksia.

Rumiko Takahashi

(Ranma 1/2, InuYasha, Maison Ikkoku)

Rumikon piirrosjälki on mukavan omaperäinen ja tykkään hänen huumorista. Tarinat on ihan OK, mutta laitoin Takahashin tähän listaan just sen takia, että se huumori on just ku mulle tehty. Eniten tykkään Maison Ikkokusta, joka on aika realistinen tarina. Tykkäsin enemmän siitä piirrostyylistä, siinä oli enemmän yksityiskohtia. InuYashassa piirustusjälki on tullu vähä simppelimmäks.
Mutta hauskoja tarinoita se osaa tehdä XD

Kyohiko Azuma

(Azumanga Daioh, Yotsuba&!)

Miten nyt alottaisin.. Näissä ei oo oikeen yhtä isoa juonea, mutta en oo koskaan ollu nauramatta. Vatsalihakset on aina ihan kipeinä naurusta, kun oon lukenu Azuman teoksia. Tarinat on ihanan valoisia, joissa ei koskaa tapahdu mitään pahaa. Ihanaa kesä luettavaa.