Re: Uskonnollinen/aatteellinen vakaumuksenne?

Home Forums Sekalaista Muut Uskonnolliset/aatteelliset vakaumukset Re: Uskonnollinen/aatteellinen vakaumuksenne?

#46355
Al Chemist
Member

meizi wrote:

Mielestäni evoluutioteoria on aivan täyttä bullshittiä. Siis mieti nyt, kuinka tällainen älykäs(tai no en nyt tiedä olemmeko kovinkaan älykkäitä) ihminen voi kehittyä jostain hemmetin limaläjäbakteerista?? Olen itseasiassa lukenut, että evoluutioteorian kehittäjä rukoili kuolinvuoteellaan Jumalaa ja pyysi anteeksi sitä, että oli sepustanut kaikenlaista hölynpölyä ihmisille. Jos Jumalaan uskoo, niin miksei voi uskoa että Jumala on meidät luonut? Mielestäni ainakin paljon parempi selitys kuin juuri esim. evoluutioteoria… Täytyy myöntää, että kun alan kunnolla kaikkia asioita miettimään, niin ajatukseni menevät aivan ristiriitaisiksi.. Ei pitäisi miettiä liikaa näiti asioita, sekoaa pian..

Se on täyttä bullshittiä, että evoluutioteorian keksijä eli Darwin kääntyi uskoon kuolinvuoteellaan. Se on vain 150 vuotta vanha juoru. Hänen tyttärensä oli koko ajan hänen vierellään ja vakuutti, ettei mitään tällaista olut tapahtunut.
Ja tässä teille taas vähän pähkäiltävää: Jos Jumala on olemassa ja Hän on kaikkivoipa, niin silloinhan Hän myös tietää kaiken. Eli, miksi Jumala loi ihmis-lajin, jos Hän tiesi, että se saastuttaa koko tämän maapallon ja tuhoaa monta eläinlajia.
Nyt joku varmasti sanoisi jotain vapaasta tahdosta, mutta siihen nyt vastaus: Jos Jumala tietää kaiken, niin Hän myös tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Nih!
Eli tästä voimme päätellä, että
1. Jumalaa ei ole
2. Jumala on pahis
3. Hän ei ole kaikkivaltias

Tässä vielä linkki evoluution selityksiin

Minä myös uskon siihen, että suuri osa ihmisistä uskoo Jumalaan, koska heidät on opetettu uskomaan siihen.