Re: Uskonnollinen/aatteellinen vakaumuksenne?

Home Forums Sekalaista Muut Uskonnolliset/aatteelliset vakaumukset Re: Uskonnollinen/aatteellinen vakaumuksenne?

#46580
meizi
Member

pikku-oRkki wrote:

meizi wrote:

Johanneksen ilmestys on toteutumassa todennäköisesti ihan lähivuosina…

Musta tuntuu, että ihmiset on ajatellu jo vuosia, että se on ’toteutumassa todennäköisesti ihan lähivuosina’. Jotenkin kaikki aina vuorollaan uskoo, että se tapahtuu omana elinaikanaan.

Joo, tuo voi olla mahdollista. Mutta miettikääpä esimerkiksi tätä:
Johanneksen ilmestyksessä puhutaan pedonmerkistä, jonka kaikki joutuvat ottamaan joko käteensä tai otsaansa. Ilman merkkiä ei voi ostaa eikä myydä mitään. Käteinen raha on poistumassa pikkuhiljaa maailmasta, tilalle tulevat ensin kortit, ja sitten siirrytään maailmanlaajuisesti mikrosiruihin, joka laitetaan joko käteen tai otsaan. En ole täysin varma asiasta, mutta ymmärtääkseni siru on jo joillakin harvoilla käytössä.

"Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi".
(Johanneksen ilmestys 13:16-18)

Tuo mikrosirun paikkakin on joko käsi tai otsa, koska siru toimii litium-patterilla joka uudelleenlatautuu lämpötilan vaihtelun avulla. Tutkimusten avulla selvisi, että suurimmat lämpötilan vaihtelut ihmisen kehossa ovat kädenselkä ja otsa. Tutkijoiden mukaan patterin särkyessä se aiheuttaisi tuskallisen haavan:
"Ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa" (Ilm. 16:2).

Mikrosiru ei tietenkään olisi pelkkä maksuväline. Sen avulla saadaan ihmiset kontrolliin. Kaikkia valvotaan kaiken aikaa. Eikö nämä jo riitä todisteiksi? Teknologian kehitys on tuonut mahdolliseksi pedonmerkin tulemisen. Uusi maailmanjärjestys koittaa… Miettikää sitä!