Re: Uskonnollinen/aatteellinen vakaumuksenne?

Home Forums Sekalaista Muut Uskonnolliset/aatteelliset vakaumukset Re: Uskonnollinen/aatteellinen vakaumuksenne?

#46808
meizi
Member

Kyoka8 wrote:

Ohops, enpä huomannut, Meizi. Aika karmivaa. Tuollaisesta systeemistä tulee minulle mieleen jostain syystä keskitysleirit.. Mutta kuka meitä sitten oikein haluaisi kontrolloida?

Vain ja ainoastaan yksi maailmanhallitus. Siis tässä koko jutussahan on kyse uuden sekulaarisen maailmanjärjestyksen luomisesta (NWO, New World order, Uusi maailmanjärjestys..). Tarkoitus on siis järjestää maailma siten, että kaikkia maailman ihmisiä kontrolloi yksi ja ainoa hallitus. Tästä "varjohallituksesta" käytetään nimitystä illuminati(apunaan vapaamuurarit). Tätä maailman yhdentymistä edistää esimerkiksi Euroopan Unioni. Täysin selkeä juttu, EU:n avulla valtiot menettävät pikkuhiljaa itsenäisyytensä. Kohta ei enää ole valtioita, vaan yksi ainoa maa..

Uuden maailmanjärjestyksen alkaminen vaan tarvitsee jonkun globaalin kriisin tai katastrofin, jotta saadaan kaikki maat toimimaan yhdessä. On uskomuksia, että illuminati mahdollisesti lavastaa avaruusolioiden hyökkäyksen maapallolle tms. Nämä nyt menevät aikalailla salaliittoteorioiden puolelle, minkäs sille voi kun itsekkin olen vähän niinkun salaliittoteoreetikko…

Noista avaruusolioista kun rupesin puhumaan, niin pakko kirjoittaa aiheesta lisää.. Olen hiukan sekaisin tästä hommasta, ennen uskoin maapallon ulkopuoliseen älylliseen elämään ihan kuin siinä ei olisi mitään ihmeellistä. Nyt kuitenkin olen alkanut miettimään enemmän. Silloin tällöin tulee näitä meedioiden kanavointeja alieneilta, niin olen huomannut(kuten moni muukin), että lähes jokaisessa viestissänsä alienit yrittävät saada maailmaa yhdentymään. Väittävät olevansa rakkaudellisia, ja tahtovansa meille parasta.. Kuitenkin tuo herättää epäilyksiä. Olenkin miettinyt isäni(ja useiden kristittyjen) kantaa tähän asiaan: Entäs jos avaruusoliot olevatkin demoneita/Saatanan harhaa? Kukaan ei voi väittää että kaikki ufohavainnot sunmuut olisivat tekaistuja, niitä on niin mahdottoman paljon, hyviä kuvia ja videoita. Itsekkin olen kerran nähnyt ufon. Mutta mitä jos nämä ufot ja alienit ovatkin vain Saatanan luoma harhakuva ihmisille, etteivät he uskoisi Jumalaan..? Olen mennyt ihan sekaisin tässä asiassa että mihin uskoa… Isäni uskoo vakaasti että muualla ei ole elämää kuin maapallolla(koska Raamatussa niin on kuulemma sanottu)..
Onko teillä muilla kantaa tähän asiaan?