Re: Yotsuba&!

Home Forums Manga Mangasarjat Yotsuba&! Re: Yotsuba&!

#52748
Cadmium
Member

Jos minulta kysytään, Yotsuba&! on ehdottomasti parasta mangaa mitä Suomessa on julkaistu. Azuma onnistui viihdyttämään mukavasti jo Azumnaga Daiohissa, mutta Yotsuba&! on mennen tullen hauskempi ja eläväisempi manga. Ehkä strippimuoto rajoitti Azumangaa liiaksi? Tosin siihen se neljän ruudun kerrontatapa istui oikein hyvin, mutta Yotsuba tarvitseekin enemmän tilaa ruutujen koon huomioon ottaen.

Azuman piirrosjälki on yksinkertaisesti söpöä ja koko sarja on vain niin söppänä, hauska ja viihdyttävä. Kaikki hahmot ovat ihania, jopa ilkimys-Yanda ; ) Oli muuten hieman hämmentävää nähdä Yotsuba niinkin vihaisena jollekulle O__o Sitä pikkutyttöä kun en osaa pitää mitenkään pitkävihaisena.

Toivottavasti tästä ei ikinä tehdä animea. Tarina toimii niin hyvin vain mangan muodossa, eikä Azumangakaan ollut mielstäni erityisen onnistunut animeversiona.

Mangan tarinoista tulee hyvälle mielelle ja suu vääntyy vaikka väkisinkin hymyyn, kun Yotsuba saa hassuja aivoituksiaan tai joutuu arkipäiväisiin seikkailuihin : ) Se arkipäivän ihmeellisyys on kai se yksi isoimmista jutuista, mistä pidän tässä mangassa. Kaikesta kannattaa nauttia.