Naruto vs Onepiece

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Naruto vs Onepiece

 • This topic has 68 voices and 100 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 101 total)
 • Author
  Posts
 • #47304
  Afro-ninja
  Member

  Kumpi onkaan parempi: Naruto vai Onepiece? Mikä on mielipiteesi ja miksi ? Oma mielipiteeni on Naruto. Koska olen ninja fani ja mielestäni hahmot onepiecessä ovat hiukan liiankin outoja. Kummatkin sarjat ovat kuitenkin SUPER hyviä !!!! 😀

  #47312
  wers
  Member

  No musta on One piece parempi, koska iskut ovat siistejä, vaikka jotkut muistuttavat toisiaan ja siinä on semmoinen jännittävä juoni. Esim: Gumigumityhjäpää
  Pitää sanoo jotakin hyvää tosta Narutostakin kun olen molempien Fani. millä kehuisin sitä että se tuntuisi mitättömältä. No on Narutossakin hyviä iskuja kuten rasingan.

  #47315
  Neko5
  Member

  One Piece on hauskempi kuin Naruto ja se ei toista niin samallalailla itseään niinkuin Naruto. Narutossa aina ne menee jonnekin tapaa uuden tyypin, Naruto inhoo sitä, sit selviää et sillä tyypillä on huono menneisyys (siis suunnilleen samanlainen kuin kaikilla) ja sit Naruto ymmärtää sitä ku silläkin on ollu samanlainen menneisyys ja sit niistä tulee ystäviä. Mä en enää jaksa sitä 😉

  #47396
  Monninen
  Member

  Neko5 wrote:

  One Piece on hauskempi kuin Naruto ja se ei toista niin samallalailla itseään niinkuin Naruto. Narutossa aina ne menee jonnekin tapaa uuden tyypin, Naruto inhoo sitä, sit selviää et sillä tyypillä on huono menneisyys (siis suunnilleen samanlainen kuin kaikilla) ja sit Naruto ymmärtää sitä ku silläkin on ollu samanlainen menneisyys ja sit niistä tulee ystäviä. Mä en enää jaksa sitä 😀 Naruto on hauska, siinä on hyvät hahmot, mutta one piece on hauskempi ja siitä löytyy paremmat hamot. Kummassakin kieltämättä juoni toistaa itseään, mutta Narutossa enemmän ja se rupeaa kyllästyttämään.
  Joten One piece on parempi.

  #47432
  DonTrust
  Participant

  Meikäläinen vastaa suoraan ja ytimekkäästi: One Piece. One Piece vetoaa minuun enemmän, sillä sen hahmot ovat oikeasti omaperäisiä (ja kyllä, jotkut jopa suoranaisesti outoja, mutta mikä jottei!). Narutosta pidän myös, mutta siinä on se ikävä kaava joka toistaa itseään ja osa hahmoista on jossain määrin liukuhihnatavaraa. Minua myös henkilökohtaisesti alkaa ärsyttää tämä Sasuken jahtaaminen ja perään haikailu. Joo, jätkä häippäs jotain muutama vuosi sitten, mutta vielä kirpaisee..! On se kurjaa. Mutta muuten tykkään Narutosta, hyvä sarjahan se on. Varsinkin kun Akatsukin poijjaat vyöryy näyttämölle. 😀 Mutta One Piece on niin meikäläisen näköinen sarja ettei mittään määrää. Jo pelkästään One Piecen maailma ja moraali ja etenkin HUUMORI pistää lukemaan. ^_^

  Lisättäköön vielä, että One Piece on oikea tiedon ja sivistyksen aarreaitta! Nautin mielettömästi tarinaan ja henkilöihin piilotetuista viittauksista oikean elämän tapahtumiin ja asioihin. Lähes aina löytyy jokin merkitys nimen takaa ja niiden oivaltaminen saa aikaan sellaisen riemullisen AHAA-elämyksen, joka piristää kummasti päivää. "Aika ovela juttu!" Kun nämä viittaukset tosiaan huomaa, se antaa uudenlaista syvyyttä tarinaan ja hahmoihin.

  Ja Pandamies on muuten loistojätkä!

  #47498
  Note
  Member

  No olen lukenut vähän molempia sarjoja. Narutoa vähän enemmän. Naruto on hyvä ja pidän ninja teemasta, mutta sanon silti sanon Onepiece. Miksi? Koska.. GUMI GUMI VIETERI! 😆

  #47581
  Neko5
  Member

  Someone wrote:

  Minua myös henkilökohtaisesti alkaa ärsyttää tämä Sasuken jahtaaminen ja perään haikailu. Joo, jätkä häippäs jotain muutama vuosi sitten, mutta vielä kirpaisee..! On se kurjaa.

  Niin, Sasuke on nin itsekäs. Miksi ne ei ymmärrä sitä ja jätä sitä rauhaan…Siis ymmärrä sitä et se ei halua palata

  #47600
  Kirppu11
  Member

  One piece.
  Luin Naruton ekan osan joskus muinoin kirjastosta, enkä pitänyt yhtään. Jotenkin niin… Ärsyttävä? One piece on reilusti parempi (olisin kyllä saattanut vastata one piece vaikka olisi ollut mikä manga vastassa). Se huumori on niin hyvää… Eichiiro Oda on hyvä piirtämään : D Vähän häiritsee naishahmojen muodot, mutta tosi mahtava sarja muuten. Aika nössöt perustelut.. Turhaaaa….

  #47642
  Emmis
  Member

  mä tykkään one piecectä, mutta vois narutokin olla ihan hyvä. En vaan oo vielä päässy lukeen yhtään.

  #47874
  Hant
  Participant

  Taidanpa kuitenkin kallistua One Piecen puolelle, Naruto toimii ihan hyvin, vaikka välillä tuntuu että siitä sitten kuitenkin jää puuttumaan jotakin, en ole Narutoa vähään aikaan lukenut kun en osannut päättää että luenko nyt englanniksi vai suomeksi niin ei ole tullut luettua lähiaikoina kumpaakaan. Mutta Narutossa on joskus enemmän tunnelmaa kuin One Piecessä.
  Omasta mielestäni One Piece on kuitenkin parempi, että se jaksaa piristää. Ja kaiken sen hullunkurisuuden keskellä sekin osaa olla vakavasti otettava ja jännityksellään viihdyttävä manga sarja.

  #48494

  NARUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! NARUTO ON TOOOOOOOSI HYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!

  #48502
  Neko5
  Member

  Manga_Prinsessa wrote:

  NARUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! NARUTO ON TOOOOOOOSI HYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!

  Perustelut??

  #48844
  Tamori-san
  Participant

  Ei epäselvyyttä mulla: One Piece.

  Odan luoma sarja on niin mahtava että toista samanlaista tuskin koskaan tulee syntymään. Hahmot aivan uskomattomia ja ennen kaikkia koomisia.

  Lisäyksenä vielä, että One Piece tai Naruto suomi versiona jos kysyttäis… ni sillo tuskin kumpikaan voittais.

  Suomen kieli kuullostaa niin tyhmältä ja töksähtelevänä mangassa… enään en ihmettele miksi en tuhlaa rahaa sellaiseen turhuuteen.

  #48848
  Petbat-sama
  Participant

  Vastaan että Naruto.

  Sarja on yksi lemppareistani ja sellaisena pysyy. Uhuh, tosin näyttäis siltä että Kuroshitsuji kohta ohittaa sen. B) Kaikin puolin sarja on täydellinen, mutta näin loppua kohden kun mangassa edetään niin se alkaa vaikuttaa hieman Dragonballmaiselta… mutta vain hyvin vähän. Sarjan hahmot ovat hyvin kiinnostavia, vaikkain suurin osa lempihahmoista on kuolleita. -_-”

  One Piecekin on kyllä hyvä, mutta piirtojälki ärsyttää hieman ja siinä on välissä aika yliliioitellut ilmeet.
  Mutta näin tällä kertaa.

  #48915
  Shoe
  Member

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 101 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.