Anonymous

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 344 total)
 • Author
  Posts
 • Anonymous
  Member

  zoka –> zo –> Zoro from One Piece

  in reply to: Hamsteripäiväkirjat #119006
  Anonymous
  Member

  Nyt se on sitten loppu. Harmillista, koska olisi ollut vielä mukava jatkaa lukemista. Sai nauraa usealle jutulle. Hyviä neuvojakin tuli muutama. Robiksen sukupuoli jäi loppujen lopuksi myysteeriksi. Vai olinko kenties niin huolimaton, etten asiaa missään huomannut?

  in reply to: K-ON! alkaa heinäkuussa 2011! #118735
  Anonymous
  Member

  Pitää varmaan hankkia edes ykkösosa, kun oon kuullu että se on tosi hyvä, niin pitää sitten kattoo pitääkö se paikkansa. ^^ Kuulostaa kyllä ton kuvauksen perusteella ihan hyvältä sarjalta. En oo kattonu animee enkä lukenu englannin kielisenä, oon kuullu vaan ainoastaan pari animen biisiä, joten myös siks pitää ostaa. : D

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #118620
  Anonymous
  Member

  Hyvää syntymäpäivää Cadmium!

  in reply to: Amigurumi #118537
  Anonymous
  Member

  Oon pari kertaa testannu, ja ne oli kyllä aika taiteellisia… Tykkään niistä ja ne on tosi sulosia, jos niitä vaan sitten osais tehdä. >.< Mun yks tuttu tekee niitä ihan hulluna ja kattelen niitä aina kateellisena, ne on vaan niin söpöjä. :”D En kumminkaan ite kauheesti niitä tee, koska vihaan virkkausta kun se ei multa oikein suju, kuten jo sanoin. ^^ Vois kyllä harjotella, kun onhan se virkkaus ihan hyödyllinen taito.

  in reply to: Off-Topic #118509
  Anonymous
  Member

  Ihanaa, enkun kokeen koealue ei ookkaan niin hankala kun ajattelin. : D Koe on siis huomenna ja jätin tapani mukaan lukemisen viime tippaan, joten yllätyin hyvin positiivisesti kun alueen jutut ei ollukkaan niin hankalia kuin kuvittelin. : D Pitää illalla vielä kertailla. Petyn kyllä ja pahasti, jos saan kokeesta alle kasin, mutta harjoitellaan nyt kovasti niin ties vaikka saisin kympin. :”D

  Mulle tulee kauheet paineet matikasta. Tänäänkin istuin koko tunnin ja piirsin matikan vihkooni, kun en yksinkertaisesti osannut tehtäviä. Koitin pyytää opelta apua, mut se alko selittämään jotain kuinka merkkaan ne tehtävät sinne vihkoon väärin ja sit en saanu apua niihin tehtäviin, ainoastaan siihen niitten tehtävien merkkaukseen. Raivostuttavaa. Koekin olis ens viikon keskiviikkona, apua. Lukemisen vois toki alottaa, jos en haluu kutosta (matikan numeroni kokeissa ja todistuksessa oli seiska). Paniikki.

  Nyt vois mennä jatkamaan tota cosplay-puvun valmistusta, (tein sitä tänään kun pääsin jo kaheltatoista) jos toi liima olis jo kuivunu. Menenpä katsomaan.

  in reply to: Now Playing #118508
  Anonymous
  Member

  Kagamine Rin – Antichlorobenzene

  Ihana toi biisin nimi, meniköhän se ees oikein? :’D Mut oon nyt (taas…) tykästyny Vocaloideihin ja tää biisi on ihan tajuttoman koukuttava.

  in reply to: Haluan eroon näistä! #118488
  Anonymous
  Member

  Naapurini Totoro-dvd
  Joo, ei siinä muuta paitsi että sen aluekoodi on kaksi, joten en voi katsoa sitä tästä koneelta ja tuo dvd-juttu meni kesällä rikki, ja kun niitä dvd:itä voi kattella koneeltakin, niin ei olla sitten hankittu uutta. Mut toi aluekoodi on raivostuttava, miks niitä pitää edes olla olemassa? >.< Muutenkaan Totoro ei ollu musta ihan niin hyvä (älkää murhatko mua) kun näin sen, että ei sitä mun toista kertaa tarvii ihan välttämättä kattoo. (voin siis kyllä, mut ei oo pakko). Mut ehkäpä joskus saan sen toimimaan.

  Hopeanuoli-dvd
  Innostus Hopeanuolen anime-versioon jotenkin lopahti, enkä oo kattonu sarjaa pitkään aikaan. Tässäkin on myös tää aluekoodi-juttu. Mut oishan se toki ihan kiva saada toimimaan.

  Tokyo Mew Mew osat 1 ja 2 + Tokyo Mew Mew áLa Mode 1 ja 2
  Huh, oon onnellinen etten hankkinu tästä sarjasta enempää osia kuin nää, ja nekin sain eurolla jostain manga-kirppikseltä. Ja sitten niistä lähtee sivut irti ja nyt mun koko huone on täynnä Tokyo Mew Mewtä… :”D Pitäis laittaa ne takasin sinne väliin, mutta juu. En ole vain tehnyt sitä ja osa sivuista on hukkunu. Hups. En oo lukenu kokonaan edes tota ykkösosaa, koska se manga alko ärsyttämään. En vaan jaksanu lukee sitä "jeejeejee let’s party ja nyt saat maistaa oikeuden käpälää!" (eiku tassuako se oli? No kumminkin)-juttua, tiiette varmaan tunteen.

  En kumminkaan myy noita noiden mangojen huonon kunnon vuoks ja noi animet ois ihan kiva saada toimimaan, mut ehkä on vaan tyydyttävä siihen että ne ei toimi.

  in reply to: Ensimmäinen cosplaysi #118430
  Anonymous
  Member

  ^ Tarvitsetko siis lupaa päästä coniin? Voit pyytää jotain kaveriasi mukaan ja sitten jos kukaan ei voi tulla mukaan, niin voithan pyytää täältä Sangatsusta jotain. : D Cosplay-tapahtumahan ei ole periaatteessa sen kummempi tapahtuma kuin mikään muukaan, että jos vanhempasi päästävät sinut jonnekkin muualle (en nyt keksi mitään esimerkkiä) yksinään, niin conhan ei ole periaatteessa sen kummempi, paitsi siellä tietysti tapahtuu eri asiat. :’D Anteeksi, jos ymmärsin väärin tai neuvoistani ei ollut mitään apua. :”D

  Eka kunnon cosplayni (tai siis itse luettelen sen ’kunnon’ cosplayksi :’D) näkee luultavasti päivänvalon Tampere Kuplii 2011:ssa. Cossaan luultavasti Prinsessa Mononokea, johon olen jo hankkinut tarvikkeet ja tänään sitten aloitan tekemään sitä. Oon kyllä suunitellu sitä ikuisuuden mut nyt vasta aloitan ja tulee kamala kiire. (mitä, minäkö hidas?) Mutta kyllä koitan saada sen valmiiksi Tampere Kupliiseen mennessä ja jos en, niin luultavasti kaverini auttavat koska he ovat harrastaneet jo cosplayta ja ovat siinä todella hyviä. ^^ Viimestään sitten Traconissa 2011. : D

  in reply to: Taustakuvat #118407
  Anonymous
  Member

  Laitan tähän nyt vain sen kuvan, koska en jaksa altaa säätään tän kanssa koska tää kone ei nyt oikein tunnu tykkäävän musta. D:

  Eli siis tälläinen kuva Reitasta. Kuvakkeita löytyy tuolta vasemmasta reunasta jotain 11 kappaletta, en oo jaksanu poistella niitä, olkoot siellä. :’D

  in reply to: Off-Topic #118404
  Anonymous
  Member

  Kuroii wrote:

  Nyt lomalla yritäkin minäkin kirjoittaa aktiivisemmin ^^’ On taas vähän jäänyt, kun tää menee kiinni jo klo 9 :’/

  Sama juttu :/ Tosin mulla loma loppuu just, mut koitan silti kirjottaa aktiivisemmin. ^^

  Jee, oon nyt tosi ilonen kun löysin puuttuvan osan cosplay-pukuuni. Tarkoituksenani olisi siis cossata Prinsessa Mononokea. :’D Se puuttuva osa oli semmonen turkki tai semmonen, ei se mun nyt oikee turkki ole (onneks) mut semmonen karva-juttu. Olin ihan pulassa, kun se on mulle pakollinen siinä puvussa, koska muuten joutuisin leikkaamaan hiukseni. Mut nyt oon tosi ilonen kun löysin sen jostain ihmeen sisustuskaupasta. :”D Jee jee.

  Dents wrote:

  Muita muuten Bookcrossauksesta kiinnostuneita? Jos ette tiedä mitä on, niin http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing

  Toi kuulostaa muuten tosi kivalta. :—-D

  in reply to: Vikailmoitukset #118271
  Anonymous
  Member

  Heippa.

  En nyt oikein tiie, tuleeks tää oikeelle alueelle, mut en tiie muutakaan paikkaa josta voisin tätä kysyä.
  Kysyisin siis, että onko mahdollista muuttaa nimimerkkiään? Voiko sen tehdä vain ylläpito? Kun nimittäin katselin yksiä An Cafen fanisivuja, joittenka ylläpitäjän nimi oli Cafekko-chan, enkä haluaisi, että meitä sekotetaan, koska itse en ole koskaan pitänyt fanisivuja tai mitään muutakaan. :’D Onko siis nimimerkin muuttaminen mahdollista, vai poistanko tämän ja teenkö vain uuden profiilin?

  in reply to: Now Playing #118187
  Anonymous
  Member

  Roguer wrote:

  Ei oo mullakaan lyhyt matka Hesaan…Asun nimittäin Rovaniemellä, mutta mulla sattuu onneksi oleen hiihtoloma samalla viikolla : ))

  Oi, oikein ihana matka ;D [off]Mulla loppuu hiihtoloma just sillä viikolla :”D[/off]

  Ja mulla soi DOG in The Parallel World Orchestra – Aru Tora.
  Mä niin rakastan tän bändin nimee. Mut hyvää musaa tää on, Harulla on tosi kiva ääni. Ihanan kevyttä musiikkia, sopii mun kohalla just tälläseen päivään. : D Pitääpä perehtyä bändiin lisää. An Cafen Terukikin hilluu rumpalina jossakin biisissä ja sen takia mä ees kuuntelen tätä bändiä.

  in reply to: Now Playing #118145
  Anonymous
  Member

  ^ Ota mut keikalle mukaan *aneleva koiranpentu-katse* :’D Oisin ite kans halunnu keikalle, mut kun se on tiistai ja matka täältä Helsinkiin ei oo ihan lyhyt ja sillee. :'< Enkä tiie ees missä Nosturi on, mut sehän on vain pieni ongelma. ;’D

  Mut mulla soi MUCC – Saishuu Ressha.
  Hyvä biisi, ajattelin kuunnella MUCCua ja tuli sit toi biisi tuli ekana mieleen. Tatsurou kuulostaa tässä biisissä tosi hyvältä (okei Tatsurou kuulostaa kylläkin aina hyvältä :’D) ja tykkään tästä biisistä muutenkin, täs on mun mielestä tosi hyvä melodia ja tää koukuttaa (ainakin mut). 😀

  in reply to: Off-Topic #118071
  Anonymous
  Member

  Apua, mulle iski tänään paniikki kun muistin, että en oo vieläkään tehny biologiassa yhtä juttua (jotaki kasveja piti etsii ja liimata vihkoon), ja sen piti olla valmis syyslomaan mennessä. Hups. Mut tulin kyl sit ihan järjettömän iloseks, kun huomasin kässän tunnilla, et mun mekko on lähes valmis. Ja nyt kun mulle iski ompelu-vimma, niin vois vaikka cosplay-pukuakin viikonloppuna yrittää ommella. Ainoo ongelma on se, että serkku lainas ompelukonetta eli se pitäis hakee sieltä. :’D Ja auto taas saattaa olla hajalla ja se asuu kaukana, enkä mä nyt sitä kävellen hae (välillä tuntuu että se kone painaa tonnin). Äh.
  Mut oon ilonen että me päästiin 20 minsaa aikasemmin koulusta, koska me mentiin kattomaan jotain teatteria eikä ollu hissaa ! Meen kohta piirtämään yhtä piirrustusta jonka pitäisi olla jo valmis jotta voisin värittää sen tänään. Eikä, ja maantiedon koekkin on huomenna, ja kuka ’osaakin’ kaiken mahdollisen siihen kokeeseen? Valitettavasti minä. Ääh. D: Jaja sit vielä musiikin teoria on kolmelta ja eikää…
  Mut ens viikolla on hiihtoloma, jee ! Enkä oo ees kipee eli se tarkottaa sitä, että voin päästä hiihtolomalla joku päivä Serenaan. 😀 Se ois ihan huippuu, koska kesällä kyl piti mennä, mut mahatauti iski enkä päässy. :/ …Ja huomenna kumminkin makaan kotona 40 asteen kuumeessa, haha. Joo toivottavasti ei.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 344 total)