Daiki

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Re: Tracon 2010 #103238
  AvatarDaiki
  Member

  Vielä(kään) ei ole tietoa saanko toista pukua tapahtumaan. Edelleen siis varmuudella tulen FF13:n Vanillena, mutta vaihdoin toisen asun tässä vaiheessa, joka hyvällä tuurilla olisi D.Gray-Man – Lala.

  in reply to: Yllättääkö edellisen ikä? #102353
  AvatarDaiki
  Member

  Fasu wrote:

  13, ylihuomenna 14 : PPP

  Ottaen huomioon foorumin keski-iän, jotenkin osasin arvailla 13-15 vuotiasta.

  Mikä itseeni tulee, kesällä tulee 20 vuotta mittariin.

  in reply to: Kysymys seuraavalle #102351
  AvatarDaiki
  Member

  DonTrust wrote:

  Jos voisit, haluaisitko elää ikuisesti? (elämää suurempia kysymyksiä jälleen…)

  Totta puhuekseni en. Kyllä normaalia kauemmin jotta voisi nähdä tulevaisuutta mutta ikuinen elämä? Ei kiitos.

  Oliko muna ennen kanaa?

  in reply to: Desucon 2010 #102349
  AvatarDaiki
  Member

  ttepaa wrote:

  juub mietin tässä, että vois sitä tulla leffa edona ja jonain toisena edona ja sitten ois ihan kiva kokeilla cossata delcattya. (: kun on kerran kolmen päivän tapahtuma kyseessä, ni vois tälläkertaa väkertää jokaselle päivälle "oman" cossin. (:

  Korjattakoon että kyseessä on kahden päivän tapahtuma eli lauantain ja sunnuntain. Viime vuoden Animecon oli asia erikseen kolmella päivällään.

  in reply to: Re: Cosplay neuvoja #102348
  AvatarDaiki
  Member

  Tiituli83 wrote:

  okei ongelma on siis tässä:
  löysin cossiini täydellisen paidan, mutta sitten siinä on sellainen kaammottava kuva, enkä ole varma saako sitä pois ilman paidan tuhoamista 😕 eli kuva on sellanen… "muovinen" xD en osaa selittää millainen se on… siirtokuvan tapanen, mutta kuitenkin jos löytyy vinkkejä rumien kuvien poistoon, niitä otetaan mielellään vastaan 😀 (olen yrittänyt kaikkea, kynsylakanpoistoainekaan ei auttanut vaikka aika moista myrkkyä onkin…)

  Noita vahvoja aineitahan on olemassa jotka voivat tosin helposti tuhota itse paidankin samalla.
  Joten todeta täytyy että jos se todellakin on kaupasta ostettu, se printti ei tule lähtemään pois. Ainakaan ilman vaurioita.

  in reply to: Re: Tracon 2010 #101763
  AvatarDaiki
  Member

  Lauantai: FF13 – Vanille
  Sunnuntai: ehkä Pandora Hearts – Cheshire Cat

  Vanillena kanssani ovat samaisesta pelistä Hope sekä Fang.

  in reply to: Desucon 2010 #100585
  AvatarDaiki
  Member

  Pukua on tullut vaihdeltua ja päädyin Final Fantasy 13 Vanille cosplayhin. Molempina päivinä taidan pelkästään hänenä olla.

  Jos muita FF13 hahmoja onpi sinne tulossa, olisi hauska tavata.

  in reply to: Tampere kuplii 2010 #100247
  AvatarDaiki
  Member

  Vaikka tässä ketjussa onkin melko kuollutta, ilmoitan tulevani viikonlopuksi sarjasta D.Gray-man – Crown Clown Allen. Mukanani ovat Lavi, Tyki sekä Jasdero ja kenties joku muukin DGM hahmo jos satumme löytämään. Olette tervetulleita tervehtimään.

  in reply to: Re: Cosplay neuvoja #60506
  AvatarDaiki
  Member

  Kiyohiko wrote:

  Mitä pitää tehdä? Ajattelin mennä ensimmäistä kertaa cossaamaan(siis kisaamaan). Haluaisin mennä ryhmäcossiin, mutta mistä ihmeestä kokoan ryhmän..? o.o Kavereitani ei kiinnosta eivätkä he tiedä mitään mistään xD menisin mielummin jonkun kokeneemman kanssa .___. Kaiken lisäksi olen kamalan nuori enkä edes viihdy tämmmöisillä sivustoilla Dx

  Itseasiassa minulla on cosplay ryhmä, jonka kanssa pukeudumme eri sarjojen/pelien hahmoiksi. Tällä hetkellä meillä on D.Gray-Man ja seuraavaa sarjaa/peliä ei ole vielä lyöty lukkoon. Järjestämme tätä tällähetkellä pääkaupunkiuseudulla ja otamme uusia jäseniä ilomielin vastaan. Eli jos kiinnostaa ja on MSN [="mese"] niin ilmottaapi. Tosin osoitteet ennemmin yksityisviestillä niin ei leviä turhaan.

  Tosiaan, ryhmämme olisi aikeissa osallistua johonkin ryhmäkilpailuun kunhan keksimme jotain nasevaa sitä varten. Vielä ei ole varmaa minkä sarjan hahmoina osallistuisimme ja mihinkä tapahtumaan.

  in reply to: Tsukicon 2009 #60406
  AvatarDaiki
  Member

  Viime vuotisessa Tsukiconissa tuli käytyä mutta tällä kertaa taidan olla vain päivän. Muutenkaan en ole japanilaisesta musiikista innostunut, jotenka en itse musiikin takia sinne tulisi.
  Cosplay asu olisi tarkoitus pistää päälle joka olisi näillä näkymin D.Gray-Manistä Allenin 3. uniformu. Tosin jos en aloita vielä syksyllä sitä pukua tekemään, laittaisin samaisen hahmon 2. uniformun sen sijaan.
  Halata saa omalla vastuulla ja luvan kanssa, glomppaajat joutuvat teholle, valitan. Arvostan pukujani kuitenkin sen verran etten halua niiden hajoavan.

  in reply to: Animecon 2009 #56535
  AvatarDaiki
  Member

  Lisättäkööt että D.Gray-Manin Lavin lisäksi olen yhtenä päivänä A Tale of Melodiesin Yuukona tämän koulupuvussa. En hameihmisiä ole, mutta ainakaan ei tarvitse kärsiä bindauksien kanssa. <__< Muut kaksi päivää Lavina.

  in reply to: Ensimmäinen cosplaysi #54610
  AvatarDaiki
  Member

  Kyllähän se tuo Chobitsin Freya vuonna 2006 oli. Tosin kyseessä ei ollut ensimmäinen tapahtumani jossa pukua käytin, vaan debyyttini tapahtumiin tein 2004.
  Olisikin mielenkiintoista tietää miksi ylipäätään aloitin cosplayaamisen. Onhan sitä varmaan hauska järkyttää mummoja kadulla.

  in reply to: Animecon 2009 #53621
  AvatarDaiki
  Member

  Budjetin takia joudun perumaan Crown Clown Allenin, jotenka tulen DGM:n Lavina ekassa uniformussa, kuten tulen Desuconissakin olemaan.

  CC Allen sitten ensi vuonna, näin on näreet.

  in reply to: Animecon 2009 #52095
  AvatarDaiki
  Member

  D.Gray-Manistä Allen Walker, varustettuna 2. uniformulla ja Crown Clownilla. Molemmat kädet teen, eli miekka versiota ette tule minulta näkemään. Sitä paitsi ne kynnet = hawt.
  Kaikkina päivinä tuossa asussa olen. Kärsikää.

  in reply to: Desucon 2009 #52091
  AvatarDaiki
  Member

  Eikö todellakaan yhtään D.Gray-Man hahmoa tulossa täältä? Olen pettynyt teihin, ihmiset. Täysin.

  …Mutta sitten itse asiaan. Olen tulossa jo mainitsemastani sarjasta 1. uniformun Lavina. Peruukin kanssa oli kunnon taistelut päällä mutta sainpahan kunnon piikikkään punapään. Hawt.
  Nuijakin kuuluisi tehdä, materiaali puutetta sattuu tällä hetkellä olemaan mutta eiköhän se siitä.
  Örisen siellä seinustalla jotain. Tuu moikkaamaan. Halaus tosin vain omalla vastuulla, en lupaa mitään olenko halaus tuulella vaiko en.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)