Danzo

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • AvatarDanzo
  Member

  Naruto. Orochimaru, Danzo, Sasori, Kabuto, Kakuzu, Zabuza, Haku, Itachi, Kisame.

  Hellsing. Walter C Dornets, Keikari, Kapteeni, Alexander Anderson.

  in reply to: Kauhuelokuvat #113555
  AvatarDanzo
  Member

  Itse kerään kauhu elokuvia harrastukseksi, minkä kauhu elokuvan katsoin viimeksi taisi olla Behind the mask the rise of Leslie vernon.

  Behind The Mask on huvittavalla tapaa hieman omaperäinen slasher-kauhuelokuvan ja komedian sekoitus. Tarina sisältää retro-fiilistä ja camp-henkeä sopivasti, jotka todellakin sopivat hyvin tähän elokuvaan. Gore efektejä hakevat tulevat luultavasti pettymään, sillä ainoastaan loppupuolella Leslie päästelee porukkaa päiviltä. Tarina on lähestulkoon kuvattu yhden näyttelijän kamerasta, jota nyt ollaan käytetty (mm Blair Witch Projektissa ja tulevassa Cloverfieldissä), joten täten katsojakin pääsee lähemmäksi näitä tapahtumia. Muuten dokumentti sarjamurhaajasta on hauska idea ja toteutus suhteellisen onnistunut. Nuori nouseva tähti Nathan Baesel irrottelee ihan toimivasti Vernonin roolissa. Vanhat konkarit Robert Englund ja Scott Wilson tekevät työnsä ammattitaidolla.

  Kokonaisuutena Behind The Mask:The Rise of Leslie Vernon on kurkistus nuoren sarjamurhaajan haave-maailmaan hauskasti toteutetussa kauhu-komediassa, joka kulkee keskitason hieman paremmalla puolella. Tämä on todellakin murhaavaa viihdettä.

  Traileri elokuvasta http://www.youtube.com/watch?v=VZkXPscIGDE

  in reply to: Naruto #113514
  AvatarDanzo
  Member

  Törmäsin itse sarjaan youtuben kautta, ja siitä alkoi sarjan seuraaminen, suosikki hahmoja ovat Orochimaru, Danzo, hatake kakashi ja Hashirama Senju. Yritän kiertää dubatut jaksot, mahdollisimman kaukaa.

  in reply to: Raskaan musiikin ystävät (NIMI MUUTETTU) #113508
  AvatarDanzo
  Member

  Dimmu Borgir Gatevays
  http://www.youtube.com/watch?v=5KzzbYp7NtY

  Slayer Eyes Of The Insane
  http://www.youtube.com/watch?v=sOMec-rYTbo

  täsä olisi pari kappalet

  in reply to: Nettipelit #113506
  AvatarDanzo
  Member

  Diablo 3 ilmestyy joulukuun puolella, itse ajattelin ostaasen mutta teistä en tiädä ❓ muutenkin ilmainen netti rooli peli on aina parempi kuin maksullinen.

  in reply to: Naruto pelit #113501
  AvatarDanzo
  Member

  kaikille naruto sarjan faneille, ehdotan ostamaan naruto Shippuden ultimate ninja storm 2, peli ilmestyy viidestoista tätä kuuta näille konsoleille Ps3 ja XBOX360. Peli sisälltää kolme tarina muotoa, ja 45 hahmoa tietenkin onlain modin ja kaksin pelin.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)