Gaara no jutsu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 289 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Cosplay vs. ei-cosplay #117127

  expect me wrote:

  Someone wrote:

  jos kaikki jättäisivät cossinsa kotiin, eikös tapahtuma vaikuttaisi enemmän tavalliselta kirja-, puutarha- tai rakennusmessulta? (okei rakennus & puutarha meni vähän yli, mutta ulkopuolisen silmin voisi tapahtuma näin ollen olla mikä tahansa)

  Eikö olisi vain parempi, jos rehdit toimittaja tyypit luulisivat, että meillä on vain viaton piha&puutarha-messu? Mitä väliä sillä on, miltä näytämme ulospäin? Cossaaminen aiheuttaa hirveästi kummastusta ja varsinkin se, kun cossaajat menevät conin jälkeen rellestämään ympäri kaupunkia, palaavat kotikaupunkiinsa ja rellestävät sielläkin. Vai saavatko he jotain nautintoa siitä, että tavalliset ihmiset ihmettelevät heitä? Ennen kuin joku sanoo, etten vain ymmärrä cossaamista, niin sanon että olen cossannut jokaisessa conissa, johon olen mennyt. Nyt olen lopettamassa.

  En tiedä muista, mutta itselläni on kiva nähdä, kun cossaajia töllätään. En tiedä miksi, mutta se vaan on kiva. Puolet conista menisi mielestäni, jos cossaajat eivät tekisi läsnäolostaan pientä numeroa muulle maailmalle. Kummastelu ei ole koskaan ollut negatiivinen kokemus mulle. Rellestä en henk. koht. ollenkaan, mutta riehuvat ne muutkin ihmiset. Sitä ei kitke erkkikään. Harva valitsee coniaan minkään ohjelman takia, vaan fiilistä sieltä haetaan. Pukujen poisjättäminen olisi mielestäni vielä friikimmän oloista, mieti nyt. Monta sataa otakua riehuvat esim. Sorsapuistossa ilman pukuja hali-mailojensa kanssa, niin enemmänhän se ihmetyttäisi. Luvuissa sentään osaa sanoa, kuka leimaa talapuolesi yaoiksi

  in reply to: Neuvoja Cosplayn aloittamiseen #116436

  On hiukka vaikea neuvoa, kun ei tiedä ongelmia. Mitä aloitteleva cosplayjaajamme haluaisi tietää cosplayn aloittamisesta?

  in reply to: Bleach Ryhmäcossi! #115914

  FMAnJättiFani wrote:

  No mä ajattelin et jossain vaihees cossaan Uraharaa! :’D mut desuun oon tekemäs Englanti (Arthur Kirkland) pukua ja Animeconiin Alphonse Elric pukua (siit puuttuu enää se takki : D) noo noiden 2 jälkeen saatan cossaa uraharaa : D nii kaipa voin sit tulla teijän kanssa? ^^ voin kysyy mun multakin kavereilta jos ne tulis mukaan cossaa jotain valkaisuaine tyyppiä XD

  Team VAlakisuaineella on nyt jo potentiaalisesti joka hahmolle jo cossaaja, mutta varmaa ei ole kaikkien tulo, eli ilmoittele tutuillesi vaan!

  in reply to: Tsukicon 2010 #113372

  mansikka94 wrote:

  Ja sitten. Niistä myyntipöydistä. En ole ennen Tsukissa ollut, joten onko niiden myyntipöytien tavarakin lähinnä juuri jotain bändiyms. fanitavaraa, vai onko siellä manga/anime aiheistakin..? Tietää paljonko ottaa rahaa…

  Täysin normi pöydät mitä muissakin coneissa oli viime vuonna. Tuli mukaan mangaa ja death note- lompakko mutta tais siellä musaakin jollain tiskillä olla, ei vain nappaa japani-musakki mua niin en kiinnittänyt huomiota

  in reply to: Tsukicon 2010 #112905

  mimeko wrote:

  Ja ohjelmaa oli kyllä. Jotain perus paneeleja, lolita muotinäytös jne. jos oikein muistan, mutta homma vain oli organisoitu surkeasti kun kaikki oli yhdessä isossa hallissa matalilla lavoilla, ja äänentoisto oli mitä oli.

  Kumma kyllä etten huomannut, tuli norkoiltua siinä hallin sisätiloissa, mutten huomannut minkään tapahtuvan. No, skarppina tällä kertaa

  in reply to: Tsukicon 2010 #112797

  Aya-chan wrote:

  ja mikä ihme kauhujen tsukicon viime vuonna oli…:’D

  Viime vuoden tsukicon oli, by far, huonoin con missä nyt tuli käytyä, mutta koska meno oli kuitenkin ihan suht letkeää ja seura aina mielekästä tekee sinne mieli palata tänäkin vuonna. Jonoissa kesti aivan silmittömästi, siis jos oli ennakkoon ostanut lipun piti silti odottaa 20 minuuttia ennen sisäänpääsyä conin alettua ja jos osti lipun sieltä (kuten minä) joutui jonottamaan paljon paljon pitempään. Itse olin siellä n. puoli tuntia ennen ovien aukeamista eikä jonoa ollut paljoakaan, mutta jono lähti liikkeelle siinä puoli tuntia alkamisajan jälkeen, eli siinä sitten jonossa seisottiin kolmisen varttia. Ja ne, jotka eivät heti aamulla coniin tulleet, ai että, siellä’ sai eräs kaverikin yli tunnin odotella. Ja ohjelmaakaan ei ollut. Mutta! Hyvää oli vastapäiseltä nuorisotalolta löytyvä kattohuoneisto, josta löytyi ah, niin hauska animekaraoke. ELi hyvääkin oli, myyntipöydät ja perusconimeininki.

  in reply to: Lempi- ja inhokkimainokset? #112354

  Joku kehui niitä åttå mainoksia aiemmin. Ei mitään henkilökohtaista sen kampanjan faneille, mutta ihan oikeesti… Me ala-asteella heitettiin sellasta homoläppää mitä niissä mainoksissa on. Ihan kuvottavaa jos ajattelee sitä korrektista vinkkelistä. Myönnän että teen samanlaisia läppiä joskus perusruotsalaisista, mutta kuitenkin mediassa, ei kiitti.

  in reply to: Naruto:SPOILER! #111413

  unohdin kabuton kyllä kokonaan. aina ollut niin turha jätkä. sarja vois olla hienompi ilman kabuton loppua, ehkä se kompastu matkalla kotiin ja kuoli aivotärähdykseen sassen ja nartsan tapellessa.

  in reply to: Naruto:SPOILER! #111316

  Naruto teki paluun plussan puolelle päässä. Takaisin huumoria ja tarinaa eteenpäin jotenkin, no, mielyttävämmällä tavalla. Guyn paluu taisteluihin on aina plussaa ja naruton uudet voimat antavat sen viimeisen lisäpotkun sassen ja nartsan loppubattleen. Sarja tuntuu muutenkin tyyliltään lähenevän loppuaan, kisame kuolee, naruton kyuubi avatar moodi (nartsasta tulee aang mieleen avatar-tilassa uusine kyuubivoimineen) ja nämä historiaa valaisevat flashbackit… Loppua kohden kaikki paranee

  in reply to: Lempi- ja inhokkimainokset? #108636

  Uusin pingviinituuttien mainos naurettavalla tavalla ärsyttää. Se biisi on huono, mutta oma versioni siitä kyllä jaksaa naurattaa. oikea meni jtn "maalaismaisemaan teen retken parhaan. Linnut laulaa ja tuutin haukkaan." ja oma menee "maalaismaisemaan teen retken parhaan. Juntit hakkaan ja tuutin haukkaan". Ja miks siinä Sunin konetiskitabletti mainoksessa niiden astioiden pitää hyssytellä koko ajan? eihän se tabletti sano edes mitään, mitä niiden pitäisi edes kuulla? mitmitmit—äägh…

  in reply to: Arvostele edellinen AMV #108549

  Hyvä, ei mahtava, hyvä. Tykkäsin biisistä mutta se vaan niinku… kuin olis liian iso paita päällä. Video meni välillä hitaasti biisiin nähden, mutta hienosti se kuitenkin oli tehty. Animen tuntemattomuus itselleni aiheuttaa tietenkin sen, etten tiedä mitä missäkin tapahtuu. Mutta siis, yhdeksikön arvoinen!

  http://www.youtube.com/watch?v=wLeTtrZDFo8

  Peli-AMV. Peli on Super Smash Brothers Brawl ja biisi Dragon Ball Z:n ensimmäinen opening.
  Omatekoinen ja tänään valmistunut!

  in reply to: Off-Topic #108520

  vuorokauden aikana kaksi amv:tä valmiina. Kumpikin lyhyitä, mutta alkaa se harrastus näinkin.

  in reply to: Cosplay vs. ei-cosplay #108508

  Uutena tähän topiciin.

  Olen käynyt coneissa kolmen vuoden ajan. Joka conissa cossi päällä. Äskeinen Tracon V oli viides conini. Pukuja on tullut neljä. Itseäni ei ikinä ole häirinnyt ihmiset, jotka eivät cossaa. Varsinkin maksullisissa tapahtumissa ei jää ihmettelemään "onkohan tuo tavis fani?" harva sitä nyt lippua jonottaa ja maksaa jos vain haluaa kattella, mitähän nää oudot otakut on keksiny tällä kertaa. Useat, joilla ei cossia edes ole, ovat osoittautuneet usein mukavemmiksi tyypeiksi kuin osa cossaajista on. Ei tarvitse keskittyä hahmon luonteeseen ja käyttäytyä sillä tavalla… Mutta siis! Omat puvut on harvemmin olleet ihan täysin omatekoisia. Ensimmäinen oli suoraan kierrätetty pitkä nahkatakki ja värjätyt hiukset (ensimmäistä ja viimeistä kertaa). Tämä cossi oli tietenkin Saix Kingdom Heartsista. Seuraavana vuonna Animeconissa päästiin mukaan kilpailuunkin. Sasuke cossi syntyy helposti vähän modaamalla. Ainoa lisätty osa oli ommeltu pystykaulus. Kunniamaininnoilta kuitenkin jäin kisassa. Tsukissa samana vuonna oli kaikkien pelkäämän L cossini aika. Tuli kylmä, ommellut en mitään siinä cossissa. Ja tämän vuoden coneissa kaikkia viihdytti Roxas cossini. Sen ompeli täysin kokonaan, aivan, en minä. En minä, vaan se paljon puhuttu mummo, josta täälläkin puhutaan. Kaavat annoin ja vähän neuvoja ja myöhemmin viikon päästä saapui täydellinen takki postissa. Propit tein itse puusta kuitenkin.

  Tämmöinen elämäntarina. Ei-cossaajat= Hyvä, että niitäkin on. Olisi samoja cosseja muuten sata. Cossaajat= Ahkeria faneja, keep up the good work.

  in reply to: Fullmetal alchemist (SPOILER) #108484

  Animena katsoin loppuun ja kommenteista päätellen osa asioista mitä animen viimeisessä jaksossa näytettiin ei näy mangassa. Hieno sarja, jota oli tosi kiva seurata hitaalla tahdilla suomijulkaisujen mukaan. Sarja ei rikkonut itselleen annettuja rajoja kuten esim. Naruto ja se ei kestänyt ikuisuuksiakaan. Scarin nimeä en saanut tietää, joka kyrsii…

  in reply to: Re: Tracon 2010 #108469

  Ohi on ja olipa vaiheikasta… Puku tuli käytettyä ja ryhmäkin kivasti tässä conissa murtui. Ryhmäkisa luovutettiin ja vahvasti kiroiltiin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 289 total)