Kitekat

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 153 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Tiedä japanilainen nimesi #122411
  AvatarKitekat
  Member

  "Katotoka"… 😆

  in reply to: Arvostele edellinen AMV #107218
  AvatarKitekat
  Member

  Hohohoo… Mietinkin milloin joku pistäisi tämän AMV:n. Vaikka en kauhusta tykkääkään, tämä on suosikki Soul Eater AMV:ni (olihan tuo video aika karmiva). Laatu oli hyvä, ajoitukset sopivat, lip syncit hyvin toteutettu ja biisikin sopi kyseiselle sarjalle. Kyllä tämä video saa täyden 10:n.

  Pistetääpä nyt tämmöinen:
  FMA Brotherhood – This is War

  in reply to: nimi on mangassa… #107092
  AvatarKitekat
  Member

  Liar Game

  Hakim Atawari

  in reply to: Off-Topic #105919
  AvatarKitekat
  Member

  En ole varma, onko tämänkaltaisille asioille oma kategoriansa, mutta kysyn nyt täällä: Jos on tilannut Tammelta jotakin, niin kuinka kauan kestää (noin yleensä), että tilatut tavarat saapuvat?

  Tilasin noin 3 viikkoa sitten kolme mangapokkaria (kun olivat niin mukavasti alennuksessa), ne eivät ole vielä tulleet minulle, mutten ole vielä huolissani. Ihmetytti vain se, että kun heti tilaamisen jälkeen olisi sähköpostiin pitänyt ilmestyä "vahvistusviesti", sitä ei koskaan tullut. (Kirjoitin sähköpostiosoitteeni oikein.) Rahat kyllä lähtivät tililtäni.

  Asun sitten Kotkassa, eli etäisyyden ei pitäisi olla hirveän pitkä.

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #105839
  AvatarKitekat
  Member

  Mitä!? Oliko se oikea vastaus? xD Noh, itselläni ei nyt ole mitään arvoitusta mielessä, joten joku muu saa laittaa.

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #105754
  AvatarKitekat
  Member

  Nyt tulee erittäin villi veikkaus: Se nainen kävi synnyttämään miehen ollessa poissa! Lapsi tuli hengissä ulos, mutta nainen kuoli synnytykseen. Elikkäs se tuntematon henkilö olisi silloin se vauva.
  (Tämä meni kyllä "hieman" överiksi. Tuskin se vauvakaan kauaa selviäisi… Mutta villi veikkaus on villi.)

  in reply to: Mikä avatar sopisi edelliselle-peli #105534
  AvatarKitekat
  Member

  Banzai wrote:

  http://www.sparkleimage.com.mt/shop/ima … 308134.jpg Kitekatille tuollainen johtuen nimimerkistä XD Juuri sopiva. Älä ota itseesi.

  OFF// Haha, en tietenkään ota, hauska ideahan tuo oli XD //OFF

  in reply to: Mikä avatar sopisi edelliselle-peli #105530
  AvatarKitekat
  Member

  Tuon kissan hymy näyttää jotenkin niin ilkikuriselta, ettei kyseiseen otukseen kannata luottaa –> "DonTrust"
  Ja nykyisessä avatarissakin on kissa, joten ajattelin sinun olevan kissaihmisiä…

  in reply to: "Ultimate Anime Character Test!" #105513
  AvatarKitekat
  Member

  [url=http://www.proprofs.com/quiz-school/story.php?title=which-anime-character-are-you][/url]

  Tämä ei tullut suurena yllätyksenä. Ihan tyytyväinen tähän tulokseen olen, vaikkei Hinata kuulukaan suosikkeihini. Joissain kysymyksissä kyllä piti vain valita se "vähiten-kaukana-totuudesta"-vastaus…

  Aika moni on muuten saanut tämän tuloksen…

  in reply to: Minkä elokuvan katsoit viimeksi? #105417
  AvatarKitekat
  Member

  Katsoin eilen Kissojen valtakunnan pitkästä aikaa… Suloinen elokuva, ja taas nauroin niille henkivartija-kissoille. Niiden turkin kuviointi on vaan nerokas 😆 Ja paroni… Ah, se on niin hurmaava. Vaikka onkin kissa.

  Ainoa asia, mikä häiritsi, oli se että suomenkielisessä dubissa on jätetty joitakin japanilaisia sanoja… öh… japaniksi. Se kuulosti jotenkin niin nololta, kun sieltä sitten tupsahteli arigato, sayonara jne… Eikä tuota päässyt pakoon edes silloin, kun katsoi elokuvaa japanin kielellä ja suomeksi tekstitettynä. Ne olivat jättäneet niihin teksteihin ne sanat kääntämättä. Argh! Ei sitä japania tarvitse tuolla tavalla tuputtaa…

  OFF// Toisaalta oli myös noloa katsoa Fruits Basketia suomeksi tekstitettynä, kun ne olivat kääntäneet myös nimipäätteetkin… //OFF

  in reply to: Unet #105197
  AvatarKitekat
  Member

  Hmm… Oudoin uni, minkä olen nähnyt (ja jonka vielä muistan) meni näin:

  Vietin joulua Villi Vonkan kanssa ja söimme jouluateriaa. Pöydän ääressä istui myös joukko muurahaisia (näin jälkikäteen ihmettelen, miten ne pystyivät istumaan ihmisille tarkoitetuilla tuoleilla SEKÄ olemaan ihan tavallisen muurahaisen kokoisia) Noh, huomaan siinä, ettei muurahaiskuningatarta oltu kutsuttu pöytään ja kiipesin sitten keittiön hyllylle, jossa sininen zombimuurahaiskuningatar istui pölyn peitossa. Se kuningatar muistutti aika paljon Corpse Briden Emilyä, vaikka en ole tuota elokuvaa nähnyt. Ehdin antaa sille palan kinkkua, kun Vonkka huusi olohuoneesta, että on aika avata lahjat. Heräsin siihen kohtaan, kun otin omasta paketistani esiin erittäin paljastavan tonttuasun.

  Lisäksi näen todella usein semmoisia "putoamisunia", joissa vain putoan (joskus harvoin unen alussa saattaa näkyä syy putoamiseen) ja sitten herään siihen, kun osun maahan. Herätessäni aina tunnen "nytkähtäväni", aivan kuin olisin pudonnut sänkyyni unen loputtua.

  Painajaiseni taas liittyvät lähes poikkeuksetta mereen, laivoihin ja erilaisiin meripetoihin (hai on yleisin).

  Yksi pahimmista painajaisistani oli eräs uni, jossa kaverini olivat saaneet ylipuhuttua minut menemään jonkun hepun mukaan tutkimaan haita. Minut sitten laskettiin tämmöisessa häkissä mereen. Noh, vähän aikaa siinä hämärässä vedessä oltuani siihen häkkini viereen tuli todella suuri valkohai. Ja aivan kuin tuo ei olisi ollut tarpeeksi pelottavaa, huomasin ettei häkkini ovea oltu suljettu (oikeasti ne häkit aukeavat vain katosta) ja olin siinä kasvokkain miltei miekkavalaan kokoisen hain kanssa ilman mitään suojaa ja pakomahdollisuutta. Uneni päättyi siihen, kun se hai riuhtaisi minut pois sieltä häkistä. Vapisin tuon unen jälkeen melko kauan.

  in reply to: Zombi-invaasio #104828
  AvatarKitekat
  Member

  Hmm… Kuulin kerran radiosta, että joku yliopisto (muistaakseni kanadalainen) pohti, että miten ihmiset suojautuisivat zombeilta, jos niitä tulisi. Ne päätyivät sitten siihen tulokseen, että niitä zombeja pitäisi ampua kovaa ja toistuvasti päähän.

  En tosin tiedä, mitä itse tekisin tuossa tilanteessa. Olisin varmaan se kirkuva ja pakoon juokseva tyyppi, joita tuon aiheen elokuvissa ja peleissä näkee. Tai okei… Ehkei nyt kirkuva, mutta erittäin peloissani olisin tuossa tilanteessa.

  Hauska topic, tulen lukemaan mielenkiinnolla muiden vastauksia.

  in reply to: Mikä tulee mieleen edellisestä sanasta? #104641
  AvatarKitekat
  Member

  Fruits Basketin Ayame xD

  Pop corn?

  in reply to: Arvostele edellinen AMV #104640
  AvatarKitekat
  Member

  Todella upeaa lip syncin käyttöä! Hauskasti oli toteutettu (: Muutenkin video on selkeä ja biisikin sopii Hitachiin kaksosille. Kyllä tälle annan .

  Chrono Crusade, Trinity Blood, Black Heaven – Hardrock Hallelujah

  in reply to: Arvostele edellinen AMV #104568
  AvatarKitekat
  Member

  Hauska. Lip sync oli hyvin toteutettu joissain kohdissa, mutta ne "neon-valo-efektit" häiritsivät. Tosin se varmaan johtuu vain minun mausta, jotkut saattavat tykätä. Annan 8+.

  Colouring

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 153 total)