Lambo

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 163 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Omat kotisivut #101095
  Lambo
  Member

  http://www.conan-kun.net fanisivustoa ylläpidän yhdessä muutaman kaverini kanssa. Kahden vuoden verran on tähän mennessä pystyssä ollut ja ainakin edelleen olisi tarkoitus jaksaa aktiivisesti päivitellä sivua ja ilahduttaa suomen Salalpoliisi Conan sekä Magic Kaito faneja.

  in reply to: CosplayGaala 2010 #97061
  Lambo
  Member

  Ihan onnistunut tapahtuma kokonaisuudessaan tai ainakin itselläni oli erittäin hauska päivä. Mukavaa seuraa, hienoja cosplay asuja sekä ihan onnistuneesti järjestetty. (-:

  Kakashina siis poukkoilin koko päivän, jos joku pongasi vahingossa. D:

  in reply to: CosplayGaala 2010 #96757
  Lambo
  Member

  dragonballRuLeS wrote:

  Sori oon vähä Silli 😳

  Jos et osallistu kisaan – joudut ostamaan lipun ja lipun normaali hinta on 5e, joka on tarkoitettu ei kisoihin osallistuville henkilöille.

  Liput ovat loppu, jos et ole ostanut lippua aiemmin ennakkoon, et todennäköisesti enää pääse tapahtumaan, koska tilan puutteet takia lippuja on rajoitetusti 350 kp ja gaala on nyt loppuunmyyty.

  in reply to: Mikä tulee mieleen edellisestä sanasta? #96696
  Lambo
  Member

  Ujo.

  Yksinäinen?

  in reply to: Off-Topic #96695
  Lambo
  Member

  Shiori-chan wrote:

  Miten ihmeessä aika menee niin nopeasti?? CosplayGaalakin on jo sunnuntaina, vaikka muistan vieläkin sen päivän kun ilmoittauduin.

  Tänään sain vihdoin CD:lle sen musiikin, jonka aion yhdistää esitykseeni CosplayGaalassa. Onneksi tiedän ihania ihmisiä, jotka osaavat siirtää ihmeellisesti musiikkia koneelta levylle :3 Nyt vielä siihen jotain liikkeitä ja valmis…
  Tulkaa sitten moikkaamaan siellä ,minä näytän suunnilleen tältä

  Onnea esitykseen. Toivottavasti menee hyvin. 🙂

  in reply to: Tietokilpailu #96694
  Lambo
  Member

  Alice19 wrote:

  Jumalan tuuli. Sillä viitataan itsemurhalentoihin, joita japanilaiset tekivät sotiessaan Yhdysvaltoja vastaan. Tuota tarkoitti ainakin kamikaze.

  Kuulostaa ainakin minusta aika oikealta, mutta laitan tähän vähän yleistä tietoa mitä tuolla kamikazella meinataan laajemmin.

  Eli tarkennettuna vielä vähän, niin tämä oli yleinen käytäntö varsinkin toisessa maailmansodassa. Sotalentokoneilla tehtävät iskut kohdistettiin usein pääasiassa Yhdysvaltalaisten laivaston kimppuun, sillä se oli tärkeä sodankäyntiväline yhdysvalloille ja tuhot olivat usein hyvinkin mittavia. Koneiden tuho tehoa oli paranneltu asentamalla niihin räjähteitä mukaan, jolloin tuhovoima lisääntyi huomattavasti. Itsemurhalento -temi tulee pääasiassa siitä, että lentäjien ei ollut tarkoitus palata koskaan elävinä takaisin tukikohtiin, sillä vihollisen kimmppuun tehtävät "syöksylennot" johtaisivat myös lentäjän kuolemaan.

  Tästähän voisi aika paljonkin kertoa lisää, mutta joku muu nyt ehti jo ensin. Alicelle siis pointsit tästä kyllä. (-:
  Historia on vain hyvin mielenkiintoista …

  in reply to: South Park #96693
  Lambo
  Member

  Täytyy sanoa, että tämä sarja on kyllä saanut huvittavalla tavalla alkunsa, josta oikeastaan huomaa, että melkein mikä tahansa voi tässä maailmassa olla mahdollista, jotta menestyy. Hyvä ohjelma kyseessä ehdottomasti. Joskus vitsit saattavat olla meille hieman ohimeneviä, koska käsittelevät enemmän Amerikan sisäisiä juttuja sekä vitsejä, jotka meille on jäänyt hieman hämärämmäksi, mutta tätä samaa vikaa oikeastaan esiintyy myös simpsoneissa ja muissa vastaavissa monissa sarjoissa.

  Hauskaa ja toimivaa huumoria, omaperäisellä idealla varustettuna. Kyllä näitä ihan katsoo jos televisiosta sattuu tulemaan. Mikään suuri fani en ole, mutta katsonut olen ihan kiitettävästi jaksoja. (:

  in reply to: CosplayGaala 2010 #96456
  Lambo
  Member

  Shiori-chan wrote:

  Alice19 wrote:

  Itse olen ainakin käsittänyt, että kaavat pitää tehdä itse.

  Enpä usko. Mielestäni kaavat saa etsiä esim. netistä tai lehdistä, mutta puku pitää tehdä itse. Eli pukua ei saa ostaa kaupasta valmiina.

  Cosplay gaalan sivuilta löytyvistä ohjeista tuon näkee suoraan:
  Kilpailusäännöt:

  * Kilpailussa ovat sallittuja sekä japanilaiset että länsimaiset hahmot. Myös virtuaaliset hahmot kuten Vocaloidit ovat sallittuja, samaten elävään malliin perustuvat hahmot (j-rock, elokuvat jne).
  * Pukujen tulee olla pääosin itse tehtyjä.
  * Propit eivät saa olla niin isoja ettei niitä pysty yksin kantamaan.
  * Esityksensä tukena (varsinkin ryhmäcosseissa) saa käyttää omaa musiikkia, äänitehosteita tai mitä ikinä keksiikään. Ääniraita pyydetään kilpailijoilta mp3-muodossa samalla kun lähdekuvia kysellään!
  * Aikaraja lavalla on kolme (3) minuuttia, mukaanlukien mahdollisen rekvisiitan ja proppien asettelu. Tule siis
  hyvin valmistautuneena! Mikäli sinulla ei ole esitystä, on silti suositeltavaa esittää kuvaajille ainakin kaksi eri hahmon asentoa.
  * Tulen käyttö on ehdottomasti kielletty!
  * Esityksen tulee pysyä lavalla, yleisön jäsenien ottaminen mukaan esitykseen lavalle ei ole sallittua.
  * Ryhmäkilpailussa ryhmän maksimikoko kuusi (6) jäsentä. Ryhmällä oltava yhteinen teema, esim. hahmot samasta sarjasta, kaikki hahmot Disneyn prinsessoja tms.

  Ja kilpailuista sen verran, että tänään oli vielä yksi peruutuspaikka tullut yksilökilpailuun eli 29/30 osallitujaa tiedossa nyt. Ryhmäkilpailussa paikkoja on vielä, sillä siellä tilanne on 15/20 kilpailijaa eli 5 ryhmää mahtuu vielä mukaan. Näin ainakin tapahtuman sivuilla infotaan.

  Osallistujamäärä kisoissa on paljon parempi, kuin viime tapahtumassa. Toivottavasti laatukin on sitten hyvää.

  in reply to: Off-Topic #96455
  Lambo
  Member

  Viikonloppu oli ja meni, minustakin aivan liian nopeasti kyllä taas, mutta täytyy sanoa, että oli vaihteeksi sangen "maaginen viikonloppu", jos lainaan kaverini yleistä ilmaisua. Lauantaina päädyimme loppuyöstä … no, ei siitä sittenkään mitää enempää. Sunnuntaina tuli katsottua UP animaatioelokuva. Todella kaunis elokuva! Suosittelen eritoten hieman vanhemmille ihmisille tuota.

  Jes! Ensi sunnuntaina cosplay gaala, whee! ^__^

  in reply to: Seurustelu #96454
  Lambo
  Member

  Tämän vuoden marraskuussa tulee poikaystävän kanssa täyteen kuusi vuotta seurustelua. Onnellinen olen edelleen ja varmasti tulevaisuudessakin. Ihanan miehen olen onnistunut löytämään. ^_^

  in reply to: Pudota manga- sarja! #95946
  Lambo
  Member

  Soul Eater
  Fullmetal Alchemist
  Yotsuba
  One Piece
  Azumanga Daioh
  .Hack
  Sandland
  Conan
  Wolf`s Rain

  Hollow Fields pois. Tylsä sarja tai ei ainakaan minussa herättänyt juurikaan kiinnostusta.

  in reply to: Off-Topic #95904
  Lambo
  Member

  Blackbeard wrote:

  Noniin, nyt hyvin pikainen analyysi viimeviikoista.
  Keskiviikon iltavahvuuden lasku oli eeppinen. "Suoritetaan patterissa ilta vahvuuden laskenta, vastataan oman nimen kohdalla Pokemonin nimellä" Yleensä vastataan siis ’Paikalla’.

  Voin vain kuvitella tuon tilanteen koomisuuden. Tsemppiä molemmille inttiin. Palkitsevinta jokaisen kaverini mielestä on tähän mennessä ollut se, kun itse lähdet armeijasta ja katsot kun muut jäävät hajoilemaan aamuihinsa tai siinä vaiheessa kun aamukampa alkaa olemaan hyvin harva. 🙂

  Joo, aika perus viikonloppu oli jälleen. Conan, dekkari sekä sherlock fanina tuli katsottua eilen tuo uusin Sherlock holmes leffa ja itse pidin tuosta elokuvasta suuresti. Suosittelen katsomaan kyllä.

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #95312
  Lambo
  Member

  Tällä hetkellä löytyy 521 kpl pokkaria, jotka koostuvat monista sarjoista sekä englannin, japanin ja suomen kielisistä pokkareista.

  Lambo
  Member

  No, ainakin nämä sarjat ovat olleet hieman enemmän mieleeni:

  Azumanga Daioh
  Bakuman
  Black Lagoon
  D. Gray Man
  Death Note
  Dr. Slump
  Dragon Ball
  Fullmetal Alchemist
  Full metal panic!
  Great teacher Onizuka
  Hellsing
  Kenyuu Densetsu Yaiba
  Magic Kaito
  Nana
  Naruto
  Negima!
  Neon genesis evangelion
  One Piece
  Salapoliisi Conan
  Yotsuba&!

  in reply to: Re: Sangatsu-miitti #95310
  Lambo
  Member

  Jos mahdollisesti on aikaa juuri sinä hetkenä, kun miitin ajankohta olisi ja satun ylipäätään löytämään miittiporukan conittajien joukosta jostain, niin saatan tulla ainakin käväisemään, koska miiteissä on aina mukava käydä ainakin katsastamassa meininki ja tervehtimässä porukkaa. 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 163 total)