Lucky D

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: One Piece #100470
  Lucky D
  Participant

  Hui!

  Ketjun aloittajan roolissa olen äimistynyt ja pahoillani, ettei ketjussa ole toimittu sille arvoisella tavalla ja käytöksellä. Esitän siis ankarat moitteeni sen ansaitseville ja syvät pahoitteluni spoilaantuneille.

  Tiedän, että on suorastaan häpeällistä etten ole kirjoittanut kertaakaan itse aloittaamaani ketjuun. On myös oletettavaa, ettei kukaan ole minua oikeastaan kaivannutkaan. Olen kyllä muuten topicia seurannut ja iloinen siitä, että manga -osion vanhin ketju on pysynyt näin hyvin elossa ja virkeänä. Kiitoksia siitä! Spoilerittomuuskin on pysynyt oletettua paremmin. Itsekkin ärsyynnyn vieläkin spoileista, koska jonkinlaista dementiaa kärsivänä vanhuksena haluan yllättyä aina uudestaan pokkarin ilmestyttyä. Varsinkin pienet vihjeet ja hehkutukset tulevasta saavat dementian kaikkoamaan ja aivot yhdistämään, vaikka niissä ei mitään paljastettaisikaan.

  Toisiin aiheisiin: Kuinka uskomattoman hienoa on Color Walk 1. tulo suomeen?! Ruvetkaa hyvät ihmiset nyt säästämään sitä tarvittavaa ~20€ kesäksi ja ostakaa niitä, niin saadaan sitten ne seuraavatkin osat! Kyllä varmasti on sen arvoista. Miksei kirjaa mainosteta? Tätähän on haluttu melkein yhtä kovasti kuin hopeanuolta! (…)

  Ai niin, viime kirjassa Binksin sake -laulu oli käännetty täydellisesti. Viimeinkin oon päässyt laulamaan, kun japaniksi on niin vaikee muistaa sanoja ja ääntäminenkin menee miten sattuu.

  Rupesin miettimään, että OP:n 10-vuotis synttärit oli jo vuonna 2007 eli parin vuoden päästä on jo 15-vuotis juhlat. O.o; Aika kuluu niin äkkiä, enkä mä muista enää minä vuonna mä aloitin OP:n lukemisen. Arggh, aivoihin sattuu. ;_;

  in reply to: Paras One Piecen hahmo? #41371
  Lucky D
  Participant

  Luffy, ehdottomasti.

  Luffy on niin positiivinen, lapsellinen, seikkailullinen sekä itseppäinen idealisti. Luffylla on sanalla sanoen oikea Asenne. Hän tietää mikä elämässä on tärkeintä. Hän arvostaa ystävyyttä, laittaa itsensä likoon ja ei piittaa normeista. Eikä hän piittaa mitä muut sanovat koska hän itse tietää mitä tekee. Ja Luffy on hauska. 😀

  Muita suosikkeja on: Brook, Usopp, Robin ja Sanji.

  in reply to: One Piece (spoiler) #41369
  Lucky D
  Participant

  Oletteko nähneet uusimman kirjasen kansia? Kyllä, niitä on kaksi.

  Mitenkähän täällä suomessa tehdään? Kumpikohan kansi tulee. Toivoisin niin kovasti että tulisi molemmat toinen toiselle puolelle toinen toiselle. Saa nähdä. Sitten joskus..

  Mut, ääh. Tällä viikolla ei tuu uutta kappaletta. Tykkään todella paljon tästä arkista, vaikka en tiedä edes miksi. Ehkä jotain tällaista vaan on tullut odotettua niin kauan. Siis siitä lähtien kun Ace ja Mustaparta taisteli. Ja tietysti odotan kaikkia niitä paljastuksia ja uusia asiota mitä tämä tuo esim Luffyn äiditä, Kumasta ja Vegapunkista, jos niitä paljastuksia tulee (mut ainakin jotain tulee). Ja onhan Valkoparta sentään tulossa!!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)