Nagareboshi Gin

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Mikä tulee mieleen edellisestä sanasta? #123497

  Iso muffinssi, jonka päällä on vihreää kuorrutusta… Nam x3

  Poni

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #123492

  Onnea eerol!

  in reply to: Pakkolomaa foorumilta kiroilijoille #123485

  Ok, asia selvä herra Ylikersantti! xD

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #123380

  Hyvää syntymäpäivää ^Jonsku!

  Ja itse olen syntynyt 28.5. =3

  in reply to: "Mitä cosplayaisin?"- peli #123270

  Tää nyt on kaukaa haettu, mut jos suoristaisit hiuksesi, voisit olla Sugar Sugar Rune:n Chocola!

  Itselläni on metsänvihreät silmät, olen 12 -vuotias, 150,5 cm lyhyt xD, kesäisin ruskettunut iho (äitini kutsuu minua kesäisin pavuksi xD), muutama "kauneuspilkku" naamassa, ne saa meikattua piiloon!, en ole mitenkään laiha, enkä ylipainoinen, vaan aika normi… Ja nyt hiuksiin: *rumpujen pärinää* hiukseni ovat tummanruskeat ja niissä on pari sinistä raitaa. Muuten hiukseni ovat niskasta leikattu lyhyeksi, mutta eteen on lisätty n. 40cm pidennykset (niitä ei kuulemma huomaa lisäkkeiksi…), eli hiukseni ulottuvat rintojen alapuolelle + vielä kaupan päälle minulla on hieman kulmakarvojen yli menevä suora otsatukka.

  Joku saa tietää aika monta manga/animehahmoa, jos keksii minulle cossattavan hahmon…
  P.S. Siniset raidat saisivat mielellään pysyä, enkä käytä peruukkia tai piilolinssejä. Jos keksimälläsi hahmolla on silmälasit, minulla on kyllä lukulasit (joita en käytä xD), joten ne kyllä onnistuvat.

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #123269

  Heh, täälläpä ei ole käyty pitkään aikaan (siis kukaan…), joten laitan arvoituksen (en tiedä, onko tälläistä ollut, en jaksa selata kaikkia sivuja nähdäkseni, onko tälläistä…):

  Voit neljästä aistista kolmella sen tietää,
  sitä harva ihminen sietää.
  Mikä tämä on?

  in reply to: Pakkolomaa foorumilta kiroilijoille #123267

  Saako sanaa vattanperkeet käyttää? Siinä on v:tä, t:tä, p:tä, r:ää ja k:ta, muttei ole millään tavalla kirosana, siinähän vaan puhutaan kalan vatsan sisällöstä… x3

  in reply to: Vocaloid #123262

  Olen vielä tuore fanialokas, ja en tiedä montaa Vocaloidia, mutta suosikkibisejäni ovat Miku Hatsunen World Is Mine, Luka Megurinen The Little Mermaid ja Miku Hatsunen & Rin Kagaminen Promise (ja onhan Mikun ja Lukan Magnet hyvä myös… =3) =3.
  Minulla on kännykässä kaksi ensimmäistä edellämainituista ja Mikun PoPiPo (jää 99% varmuudella päähän soimaan… xD) xD

  in reply to: Ikimuistoisin mangakohtaus? #123261

  Monta on… Tuorein on kuitenkin Weed 1., kun Sakura kuolee & haudataan… Nätti koira oli.

  in reply to: Now Playing #123248

  Miku Hatsune & Rin Kagamine – Promise (Live)
  Huomasin tän, kun olin YouTubessa xD

  in reply to: Kuinka tutustuit mangaan? #123247

  N. 7 -vuotiaana minulle tuli Koululainen (lehti…), jossa neuvottiin piirtämään mangaa… Piirsin muutaman mangatytön pään (kaikki samannäköisiä, ja niillä oli ihan valtavat mollosilmät (laitan varmaan kuvan ekasta mangapiirroksestani tänne sangatsun galleriaan… xD) xD) Sitten innostus lopahti muutamaksi vuodeksi, kunnes taas kun olin neljännellä (tai kolmannella…) luokalla, luokkaani ylemmällä oleva tyttö oli ostanut mangapiirrosoppaan, ja muistin taas mangan, ja hankin omia piirrosoppaita…
  Mangan lukemiseen taas innostuin äitini serkun kautta, joka lukee mm. Narutoa ja Full Metal Alchemist:ia. Näin hänen Naruto -pokkarinsa mainossivuilla Karin -mainoksen, ja päätin aloittaa sen lukemisen (joo, ei mikään paras ensimmäiseksi mangaksi…). Karinin jälkeen olen sekä kerännyt, sekä lainannut kirjastosta mangapokkareita.

  Sori tää LIIAN pitkä selostus… xD

  in reply to: Weed #123246

  Katsoin n. 9 -vuotiaana Weed DVD -boksin ensimmäistä kertaa… Itsekin odotan pokkarin kolmatta ja neljättä osaa innolla! =)

  in reply to: Sisarukset #123245

  Minulla on kolme pikkuvelipuolta… Kaksi heistä (6v ja 1,9kk v.) asuvat kanssani, mutta heillä on keskenään, sekä minun kanssani eri isät. Kolmas veli (5v) asuu oman äitinsä, eli isäni entisen naisystävän luona, ja nään häntä harvoin (harmi, että se kiltein veli asuu muualla xD) … Pienin pikkuveljeni on IHANA, mutta osaa olla myös ilkeä (harvoin, onneksi), kutsumme häntä yleensä peikoksi… ARA PANKKI! (pikkuveljeni huutaa noin, kun näkee rahaa… Haluaa laittaa kolikoita pankkiin, säästeliäs poika xD) Muista veljistä ei ole kerrottavaa. Piste.

  Miksiköhän kerroin teille tämän…

  in reply to: Jatka lausetta-peli #123244

  …Siellä ei olisi kylmä.

  Minulla on kirjoja, jotka…

  in reply to: Haluan eroon näistä! #123243

  Minulla on yksi ylimääräinen mangapokkari: Pichi Pichi Pitch 4… Sain sen tutultani muiden mangakirjojen joukossa, sarja ei TODELLAKAAN ole minun makuuni…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)