Nyaa

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 614 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Off-Topic #124089
  Nyaa
  Member

  Oih, kyoka, minä ainakin muistan sinut ja muistan hyvällä :”D Oli niin mukava keskustelu joskus taannoin kanssasi chatissa. Mukavaa, että voit nyt paremmin!

  Kuten voi huomata, en ole täällä juuri enää käynyt (eikä näytä käyvän juuri kukaan muukaan), enkä luultavasti tule enää käymäänkään. Minut tavoittaa allekirjoituksissa olevista linkeistä ja meseä yms. saa kysyä, jos sattuu kiinnostamaan.

  Tästä foorumista jäi hyvät muistot siltä ajalta, kun tämä aktiivisesti pyöri, kiitos kaikille vakiotyypeille ~

  in reply to: Off-Topic #123982
  Nyaa
  Member

  erakko wrote:

  Southpaw wrote:

  Edit: Oh, niin joo dramaq… ehm, siis eracchi. Ajattelin pitää tän ensin salaisuutena, mutta päätin nyt lopulta julistaa näin julkisesti. Poistin sun bannit. You’re forgiven… Until further notice.

  Lol, pikkasen myöhään. Kuulin asiasta tarkalleen 11.5 kello 19:38 ja tämän lisäksi perstuntuma asiasta oli jo heti lähtöni jälkeen. Mutta kertaushan on opintojen äiti. Jokatapauksessa: son, I’m disappoint.

  Voi pawi minkä teit :I Mutta kuten sanoin niin pawi on armollinen ja anteeksiantavainen toisin kuin pikku draamaqueen typerini periaatteineen.
  Ainakin todistit tahdonlujuutesi pysymällä chatista poissa. On muuten ollut harvinaisen rauhallista, kun kukaan ei ole tapellut kenenkään kanssa ~

  Ja chatin aktiivisuus nyt vähän vaihtelee, mutta kyllä sieltä yleensä enemmän aktiviteettia löytää kuin tältä foorumilta :’d

  in reply to: Off-Topic #123706
  Nyaa
  Member

  Mm. keskustellaan tosi syvällisistä aiheista 8)

  * Slaps with large trout*

  in reply to: Kysymys seuraavalle #123680
  Nyaa
  Member

  Jaa-a, varmaankin ihan Tokioon, siellä luulisi olevan paljon nähtävää ja kunnon vilinää ja vilskettä. Ja kauppoja. Pahemmin en ole noihin kaupunkeihin tutustunut, mutta joku kaupunki missä on historiallisia paikkoja ja voi ihastella kirsikankukkia (Ottaen huomioon tietenkin, että on sopiva aika siihen :’D) olisi mukava.

  Periaatteessa voisi olla mukava mennä ihan mihin tahansa kaupunkiin, paitsi ehkei Fukushima ja sen läheiset prefektuurit ihan houkuta….

  Millainen oli lapsuutesi? Olitko kujeilija, taiteellinen runotyttö, yksinäinen susi, poikatyttö, tyttöpoika jne.?

  in reply to: "Mitä cosplayaisin?"- peli #123679
  Nyaa
  Member

  Ei huomautuksista kannata loukkaantua, eikä se haittaa, jos hahmo ei täydellisesti vastaa kuvausta. Hyvä kun keksit jotain :’)

  in reply to: Yhh, mikä silmä! #123664
  Nyaa
  Member

  Huomasin tässä jälleen kerran ilokseni yhden uuden ongelman. Kun alkaa olla anatomian perusasiat jotenkin halussa, haluaa alkaa piirtämään vähän dynaamisempia kuvia ja vaikeampia asentoja. Mutta kun en osaa. En osaa keskittyä anatomiaan ja perspektiiviin yhtäaikaa, jolloin tuloksena on kaaos. Hahmoistani myös tuppaa tulemaan liiankin.. kulmikkaita(?) semirealismia tavoittelevalle.
  Se raadon lattiakin tykkää aina mennä väärin, pilaa koko kuvan. Ehkä vain kannattaisi tehdä luonnoksista selkeämpiä ennen tussausta…

  in reply to: "Mitä cosplayaisin?"- peli #123662
  Nyaa
  Member

  Ajattelin vain huomauttaa, että on todella tympeää toisia käyttäjiä kohtaan vain kirjoittaa "En jaksa, en keksi" . Erityisesti tällaisissa ketjuissa joissa oikeastaan edellytetään toiselta ehdotusta ennen kuin voi saada omansa. Mietikää nyt, mitä ideaa tässäkään topassa olisi, jos kaikki laittaisivat vain "En tiedä en jaksa miettii, mut mulle kyl saa keksii!!" Eihän tästä ole kohta enää kenellekään hyötyä. Seuraavan kerran kannattaa aina miettiä onko mitään uutta sanottavaa topaan.

  Seuraava joka tähän kirjoittaa voisi mielestäni skipata muutamat edelliset välistä. Kannattaa kirjoittaa vasta, kun on keksinyt seuraavalle sopivan hahmon tai edes jonkinlaisen ehdotuksen.

  in reply to: Arvostele edellinen biisi #123460
  Nyaa
  Member

  // Hmmph olin aikonut muka antaa tälle kovankin arvostelun, kun kaikki muka pelkäävät päänsä puolesta :”D Mutta hittolainen, olit linkannut Nightwishiä….

  Olen kuullut tämän biisin niin tuhat kertaa, joten en viitsi nyt edes vaivautua klikkaamaan tuota linkkiä. Nimittäin levyn saatuani olen kuunnellut sen monta kertaa läpi. Ensi alkuun en edes jaksanut kuunnella kyseistä kappaletta loppuun asti, mutta kun sen pari kertaa kuunteli, alkoi se kuulostaa omissa korvissani jo ihan hyvältä. Ei parasta Nightwishiä eikä biisin sanomakaan ehkä Holopaisen parasta, mutta kuuntelen mielelläni aina uudestaan. Anetten laulu kuulostaa tässä kappaleesta hyvältä, vaikka hän ei yleensä oli vahvimmillaan näin.. sanotaanko voimakkaissa kappaleissa- Marcon ja Anetten yhdistelmä kuitenkin kuulostaa hyvältä! Alkusoitto on varmaan paras osa kappaleesta, saa aina hymisemään mukana. Ei ehkä lempikappaleeni uusimmalta levyltä, mutta parhaita kuitenkin.

  Arvosanaksi antaisin ehkä 8+

  Sittenpä seuraavalle kappale, joka herätti itsessänikin aluksi hieman ristiriitaisia tunteita. Bändin parhaita kuitenkin :’D

  Sirenia – The Other Side

  in reply to: Off-Topic #123372
  Nyaa
  Member

  Et ole ainoa, et. Minulla ei ole toiminut lähemmäs pariin viikkoon.
  Pitäisi kai luoda se chatti uudestaan jollekkin toiselle sivulle, mutta tuo chattimalli oli niin kiva ): Harmi kyllä vaan kovin buginen tapaus.

  in reply to: Tuunaus & käsityöt #122825
  Nyaa
  Member

  Mitä.. Täällä oli käsityö ja tuunaus ketju. Se pitää nostaa tuolta bittien ja pikseleiden syövereistä :I

  Olen aika surkea käsitöissä. Tai ainakin muutama vuosi sitten, kun yläasteella oli vielä pakollista käsityötä oppiaineena. Onnistuin siinä vuoden aikana kyllä kutomaan yhdet siedettävät säärystimet, kutominen ja virkkaaminen taitaakin olla enemmän minun lajini, vaikka muistelenkin aina vihanneeni sitä sekä odottaneeni pääseväni ompelukoneelle. No, sitten kun sinne ompelukoneelle päästiin, onnistuin mm. ompelemaan väärät kappaleet yhteen, repimään ratkojalla jättimäisiä reikiä kankaaseen, ompelemaan hupparin etu-ja takapuolen yhteen ynnämuuta mahtavaa.. Sainkin jaksoarviointiin maininnan sisukkuudestani ja periksiantamattomuudesta. Hyvin..imartelevaa. Siihen sitten jäivätkin ne käsityöt.

  Ysille yritin ottaa valinnaiseksi jonkinlaisen kudonta ja virkkauskurssin, mutta se ei toteutunut. Nyt kuitenkin innostuin, kuten yleensä aina "talvisin" ei tämä mikään talvi ole kun joulukuussa ei ole kunnon lumikerrosta.. erilaisista neuleista ja huiveista. Aloitinpa virkkamaan itselleni kolmiohuivia ja joululahjaksi pitäisi saada valmiiksi tuubihuivi. Mansikka yritti neuvoa minulle kolmiohuivin virkkaamista, mutta en osannut edes perusjuttuja xd

  in reply to: Off-Topic #122821
  Nyaa
  Member

  yotsureneko wrote:

  = Pyytäkää nyt jotkut jotain hahmoa jostain sarjasta/pelistä..! DX ei kyllä ole pakko mutta olisin iloinen… nyaa~ * u *

  Oliko tuo joku kutsuhuuto minulle vai hoetko vain Nyaata? ó__ó Nimimerkkini on helkutin häiritsevä, saisikohan sitä mitenkään vaihdettua.. Sama ongelma jo vähän useammassakin paikassa, kun joskus on näköjään ollut mielestäni äärettömän nerokasta laittaa joka paikkaan eri nimimerkki. Eivätkä ne nimimerkit tosiaan ole massaa ja minuthan tosiaan tunnistaa niistä! <3 Ai niin, mitä sinä pikku rorayotsuvanukas tahtoisit joulukorttiisi? Minulle kelpaisi joku NANAN hahmo, kuten vaikkapa Leila. Mansikka tekee vissiin Shinin pyynnöstäni, joten ei sitä. Kaino käsk-pyyntös on nyt täytetty, lady ~

  Olen taas kipeä. Todella hienoa, koska lähes koko marraskuu meni sairastellessa ja juuri nyt on paljon kokeita, joten kertaustunnit meni sitten siinä. Mutta kyllä se siitä, kävin eilen TK:ossa ja sain antibiootteja poskiontelon tulehdukseen. Eiköhän tämä tästä, jospa olisin vaihteeksi vähän aikaa terveenä.

  Mitä tahdotte sangatsulaisten yhteiseen joulukorttiin, jonka teen jos vain suinkin ehdin?

  in reply to: Off-Topic #122690
  Nyaa
  Member

  *Itkee* Minä en edes käynyt torstaina koneella, kun pakkasin :”D Minäkin olin katsomassa Skillettiä, oli hieno keikka kyllä. Komea laulaja ja RUMPUSOOLO. Millä kyydillä tulit, tulitko ihan omalla vai jonkin seurakunnan kanssa? Mietin vain, olitko kenties samassa majoitustilassa mutten usko.

  Majoitustilasta tulikin mieleeni, että kylläpäs olikin hemaisevan ihana potutuksen tunne, kun jouduttiin tiivistään liikkasalissa, että kaikki mahtuu, niin eiköhän vasta päätä marssi joku neiti ja pumppaa kompressorilla jättimäisen parisängyn kokoisen ilmapatjan. Vei varmaan melkein kolmen patjan tilan ja nukkui siinä yksin. HIENOA.

  in reply to: Off-Topic #122684
  Nyaa
  Member

  Ni-chan wrote:

  Tai eiku, onko kukaan eksymässä Maata Näkyvissä -festareille? 😀

  Voi rakas Ni-chan, älä sano, että olit siellä. Minä olin. Rupean itkemään jos sanot, että olit, eikä me nähty :I

  in reply to: Kysymys seuraavalle #122590
  Nyaa
  Member

  Haluaisin tavata Tite Kubon ja kysyä siltä, että mitä se oikein ajatteli tehdessään Bleachin viimeisimpiä lukuja ja onko siinä oikeasti edes juonta sekä milloin se paljastaa, että kaikki oli vaan unta ja shinigamit ovatkin oikeasti avaruussisiliskoja. Ja miksi joka paikka näyttää täysin samalta, oltiin sitten Hueco Mundossa, Soul Societyssä tahi ihmismaailmassa. Aina minimalistisuutta ja pilareita. Tyhjiä merkityksettömiä huoneita, antaisin kyllä arkkitehdille jo potkut. Aizenilla on myös aivan mahtava maku sisustuksen suhteen, sille kirveen muotoiselle sohvalle mahtuu isompikin Arrancari. Seuraan sarjaa jostain syystä suomeksi silti. MUTTA VOI MIKSI EI TAUSTOJA AINA VAIN KALJUJA VUORENRINTEITÄ JA KORKEITA VALKOISIA TORNEJA. Miksi huoneissa on myös aina vain yksi huonekalu tai jotain epämääräisiä palikoita? Palikoita..

  Jos saisit käsikirjoittaa ja ohjata yhden elokuvan, millainen se olisi genreltään, mitä siinä tapahtuisi, ketä siinä näyttelisi, olisiko se moniosainen jne.?

  in reply to: Off-Topic #122589
  Nyaa
  Member

  Shoe wrote:

  Tiistaina 7-8 tunnit MATIKKAA. Mistä minua rankaistaan, mitä tein väärin?!

  Siitä, että muistin juuri sen yhden vanhan jutun, jossa minun piti tulla varastamaan kuulokkeesi ja pullakahveille. Ovatko pullat homeessa jo? :__: Voi miksi en tullut vaikka asun aika lähelläkin, pullat..

  Näkemiin Banzai. Enpä minäkään enää ole mitenkään erityisen kiinnostunut mangasta, joskus lueskelen jotain, mutta täällä pyörin silti vain.

  Yyh. Olipas rasittavaa olla pitkä päivä koulussa sairaana ihan vain fysiikan kokeen takia, eilen tosin meni jo TT:n koe ohi. Mutta kyllä se tästä, teen ja unien voimalla huomennakin kouluun. Nyt raahaudun suihkuun ja nukkumaan.
  Ilmoitin vain olevani yhä elossa ja pottuuntunut nuista spämmiboteista, kohta menen ja tungen tuon yhden suuhun kauppaamansa cheapit Viagrat.

  Talitinttejä pyörässäni.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 614 total)