PLASTICMUSHROOM

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Arvostele edellinen biisi #109369

  Täytyy sanoa, etten ole kuunnellut valitettavasti tökerömpää metalli-musiikkia sitten Teräsbetonin jälkeen. Kitarankäyttö oli sitä tuttua mono-laadun ja liian paljon yritetyn riffin kanssa poukkoilevaa, laulajasta puhumattakaan. Laulu oli pitkälti sitä tunkkaista, möreää ääntä jota kuulee ihan tarpeeksi jos kulkee humalaisten, keski-ikäisten miesten kanssa pois kylältä. Eli ei mitään maailman loistavinta.
  En edes erot muuta kuin nuo kaksi elementtiä tästä laulusta, kaikki muu on peittynyt niiden alle.
  Ja kappale yleiskuvanaan meni tuohon horrorlolita-massaan, jossa yritettiin saada mukaan goottimaista tunnelmaa.
  Anteeksi ne, jotka sattumalta kyseisestä kappaleesta tykkäävät.
  Arvosanaksi annan yleiseltä tasolta 6.
  ———–
  Päätin laittaa vaihteeksi tämän, Metric – Satellite Mind.

  in reply to: Now Playing #109368

  Marilyn Manson – This is halloween. Linkki. Mahtava ja hieno kappale, pidän erityisen paljon(:

  Riisiä ja pariloitua kananrintaa, kera tyylikäs syöntitaito:
  "HAA, katso, saan nämä (puuroutumattomat) riisit syömäpuikoilla!"
  *Plöts.*
  "HAA, nyt se onnistui!"
  *Plöts.*

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #109297

  Ehdottomasti Gintama♥ Kyseistä sarjaa löytää vain harvoin kirppareilta, ja on tällä hetkellä karenssi muutenkin noihin ulkomaankauppoihin.

  in reply to: Bleach #109278

  Odotan tässä juuti jakson 280 englantisubien tuloa. Kai tässä pitää alkaa opettelemaan Japania, että saa katsottua animea:<

  in reply to: Now Playing #109277

  Nyt täytyi pistää soimaan, ettei ala internetin hitaus kiukuttamaan;

  Metric – Satellite mind [Linkki]
  Mukavan pirteä new wawe-kappale.

  in reply to: Kigurumi #109276

  Osaka wrote:

  Cafekko_96 wrote:

  Mutta ´´yhdistänkö´´ hupparin ja housujen kaavat? Siis leikkaanko kankaan silleen että hupparin ja housujen kaavat on ´´yhdessä´´. Kiitus kuitenkin avusta.

  No periaatteessa joo. Jos hupparin ja housujen kaavassa on valmiiksi jo resorit lantion kohdalla, niin suosittelen poistamaan ne. Ja alkuperäisiä kaavoja kannattaa suurentaa noin 40 %.

  Mulla tuli mieleen nyt ihan spontaanisti, että voisi tehdä ihan umpinaiset collarit ja yhden vetoketjullisen huppparin, joissa on siis resorit alaosassa. Ja sitten se hupparin resori ikäänkuin kääännettäisiin collareiden resorin päälle, niin että se liitäntäkohta näyttäisi poimulta nahassa, anteeksi jos tarkoitit tätä jo ennen minua(:

  in reply to: Conikesä ohi, mitäs sitten tehdään? #109275

  Tämän vuoden conistelu jäi vähän vähemmälle, ainakin tähän mennessä.
  Kitacon II antoi todellakin uutta näkökulmaa cossaamiseen, ja uutta ideaa tuli todellakin mieleen, joten päätin aloittaa viimeistään vuonna 2011 cossaamisen – kaikkeahan täytyy kokeilla ennen ’maailmanloppua’, hih♥ -, koska viimeistään silloin kahdeksannen luokan tekstiilillä saisin tehtyä jonkinlaista cossausasua, sunnittelin tekeväni shihakushoon, ja siihen hakaman, eli Bleachin sihigamikapteenin puvustus.
  En tiedä, mitä shinigameista leikkisin, vaan ajattelin tehdä ihan randomshinigamipuvun. Mutta sitten tulee tietenkin näitä uusimmasta JapanPOP painoksesta tuttuja elitistejä, jotka alkavat inttämään, kuinka tärkeää on autenttisuus, samalla kun itse pukeutuvat lolita-mekkoihin, jotka ovat valmistettu Kiinassa. Ei mitenkään pahalla lolitat.

  Kaikki on kuitenkin vasta suunnitteluvaiheella ja kaukaisessa tulevaisuudessa.

  in reply to: Bleach #109271

  Bleach on ehkä kaikista aktiivisimmin seurassani mangan ja animen osalta, ja nyt on odotettu viikko jakson 280 ilmestymistä eng-dubiksi.
  Bleachissa eniten ehkä miellyttää sen juoni ja sen monipuolisuus (unohtamatta sen henkilökaartia♥), joka kuitenkin eroaa siinä kaiken maailman Naruto-Hopeanuoli-Inuyasha-hötöstä, että sen juoni on suunniteltu tarkkaan ja huolellisesti, ja siitä propsit vain ja ainoastaan Tite Kubolle.

  ps. Lempihahmoni ovat Ulquiorra, Uryuu Ishida sekä Gin Ichimaru♥

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)