Plop

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Raskaan musiikin ystävät (NIMI MUUTETTU) #124590
  AvatarPlop
  Member

  Koska olen itse ns raskaan musiikin ystävä ja täällä ketjussa kirjottelee jollain tasolla samanhenkistä porukkaa, mainostan oman bändini toistaseksi suppeahkoa tuotantoa täällä. Toinen vaihtoehto olisi ollut Naruto-ketju linkatun biisin aihealueen ja innoittajan takia.

  Sailing Home – Blackened Light

  Laatu ja soittotekninen vaativuustaso ei ole mitään kuumottavinta huippua, mutta tsekatkaa ihmeessä! Ja jos lyriikkapuoli kiinnostaa niin sanat on painettu videoon melko kätevällä tavalla luettavaksi samalla kun kuuntelee. Ja jos vielä kiinnostaa, niin tässä ja tässä pari muuta biisi joissa laulaa luikautan itse.

  in reply to: Oma musiikki kokoelma #124589
  AvatarPlop
  Member
  in reply to: One Piece #55971
  AvatarPlop
  Member

  Blackbeard wrote:

  Ainiin, Plop, oliko muuten sinunkaan viestissäsi sen enämpää itua, kannattiko sinunkaan vastatakaan? Omani sentään liittyi OP:seen löyhästi, mutta sinun ei sivunnut enään aihetta lainkaan. Noniin, hopi hopi takaisin äidinkielen tunneille opiskelemaan tekstien lukemista ja tulkintaa…

  Tottakai oli, näkeehän sen vastauksestasi jo. 😀 Oma pointtini oli siinä, että sinun oikeat mielipiteet olisi kiva saada lukea ihan oikeasti, eikä vain päätellä rivien välistä nokkelasta parin rivin vastauksesta. Kyllä sekin toimii, muttei välttämättä niin hyvin kuin se, että asiat lyö reilusti pöytään. Ymmärsin kyllä, että olet täysin eri mieltä tuosta juoni-asiasta, mutta on hieman hölmöä jättää ajatukset sarjasta jakamatta sen takia, ettei "meininki mene väkivaltaiseksi". :p Mielipideasioistahan jos mistä voi kiistellä, ja minusta niistä kuuluukin käydä keskustelua. Kunhan vain kummatkin osapuolet oikeasti tajuavat toistensa pointin, eikä väittely mene vain omien mielipiteidensä toistamiseksi ja julistamiseksi ilman, että edes yrittää ymmärtää toisen aatteita.

  Jälkimmäisessä viestissäsi niputit loistavasti yhteen kaikkea sitä mistä ainakin itse mielelläni luen. Ymmärrän kyllä senkin, että kaikki tälläkään foorumilla eivät välttämättä jaksa lukea pitkiä viestejä, mutta itse koen sellaiset viestit paljon mielekkäimmiksi kuin muutamat rivin random ihkutukset. Henkilökohtaisesti olen kanssasi samaa mieltä oikeastaan kaikesta mitä sanoit OP:n juonesta ja sen liitännäisistä, mutta en koe myöskään mahdottomaksi ymmärtää Al Chemistin pointtia. Hän ehkä käsitti käsitteen "juoni" hieman suppeammin eikä osannut yhdistää siihen kaikkea tuota mitä sinä sanoit. Jälkimmäisessä postissasi oli niin paljon hyviä pointteja, joita en itsekään välttämättä edes ollut aiemmin yhdistellyt toisiinsa, että olisi sääli jättää ne kertomatta.

  Joten kyllä, tätä kaipasin, joten en onneksi kirjottanut hölmön sarkastista viestiäni ihan turhaan. :p

  in reply to: One Piece #55899
  AvatarPlop
  Member

  Blackbeard wrote:

  Al Chemist wrote:

  Ehdottomasti paras manga/anime, josta olen ikinä kuullut. Ei mikään erityisen hyvä juoni, mutta se ei haittaa; huumori, hienot tappelut ja hyvä piirrosjälki peittävät huonon juonen jättämän raon.

  Tästä olisi niin paljon sanottavaa, etten tiedä mistä aloittaa. Parempi ehkä etten sano mitään ettei mene meininki väkivaltaiseksi…:D

  Kannattiko sitten vastatakaan? :p

  in reply to: Naruto:SPOILER! #55871
  AvatarPlop
  Member

  Jos Danzo tosiaan valitaan kuudenneks Hokageks niin juonikuvio näyttää jotenkin siltä, että Konohan väki ei tykkää, Sasuke hyökkää, saa Danzon listittyä, tulee järkiinsä, Tobi hakataan ja jossain vaiheessa Narutokin pääsee Hokageks.

  in reply to: Naruto:SPOILER! #54683
  AvatarPlop
  Member

  Neko5 wrote:

  No kuoleepahan joku edes ettei ihan tylsää ole. Koska joissain animeissa ei kuole kukaan. Ei yksikään pahiksistakaan…

  Totta kyllä, One Piece on aika hyvä esimerkki.

  in reply to: One Piece (spoiler) #54599
  AvatarPlop
  Member

  Sanjin tilannehan tuolla näyttäis olevan kevyimmästä päästä, verrattuna esim. Robiniin tai Zoroon, joten sitä on ehkä luontevampi lykätä tohon minijatkosarjaks. En usko että kaikkien Olkihattujen tilannetta välttämättä käydään vastaavalla tavalla läpi, vaan ennemminkin itse pääsarjassa takaumien kautta tms. Ja mitä tulee Mustapartaan niin mikä pistää luulemaan että se Magellanille tosta kupsahti? Mustaparran pirunmarjavoimat hei?

  Mustaparta on kyllä yllättävän mielenkiintoinen hahmo, mutten usko että hänellä on mielessään mitään erityisesti sarjassa tiedossa olevista asioista poikkeavaa, todennäkösesti OP jollain konstilla loppupeleissä. Tai muuten kliseinen maailman herraksi nouseminen, kun juuri tota tiettyä marjaakin on odotellut osuvan eteensä ties kuinka monta vuotta ja no joo niin. No, emt.

  in reply to: Naruto:SPOILER! #54598
  AvatarPlop
  Member

  Höh odotin vähintään että Nagato siirtää Rinneganinsa Narutolle jollain konstilla tai jotain. Jos jossain Naruto-sarja on lame niin siinä, ettei melkein kukaan vähänkin merkittävämpi hyvis koskaan kuole tappamallakaan. Asuma oli joo, mutta eipä noita ihan kauheesti sen lisäks oo, kun kaikki kuoleman kynnyksellä olevat tai jo sen ylittäneet saadaan jollain ylimahtavalla konstilla takaisin.

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #52741
  AvatarPlop
  Member

  eerol wrote:

  niin jua miksi fma 21 lukee etusivulla kun sitäkään ei ole tullut vai onko?

  Edellisen sivun toisiksi viimeisestä postauksesta käynee ilmi.

  in reply to: One Piece #52740
  AvatarPlop
  Member

  eerol wrote:

  Dadan? kuka se o?

  Ite ajattelin että se ois Luffyn äiti, mutta no. 😀 Tuli vain ensimmäisenä mieleen kun noita sukulaissuhteita kyseisessä kirjassa niin paljon puitiin. Tosin mikä ettei että tarkoittaisi Dragonia, sopii kuvaan kyllä.

  in reply to: One Piece #52637
  AvatarPlop
  Member

  Monaro wrote:

  Ja eräs henkilö minunkin käsittääkseni on mainittu ihan jossain ekoissa kirjoissa (olisko 1, 2 tai 3), joka tulee esiintymään vasta muutaman kirjan päässä 😀

  in reply to: One Piece #52547
  AvatarPlop
  Member

  an&ri wrote:

  Shanks sentään pelasti Luffyn, tulevan merirosvokuninkaan hengen, onhan se aika siistiä. Shanks on kova jätkä myös, mutta joku kakara toisessa kädessä ja ilman mitään aseita (ja vielä vedessä) on vähän vaikia ruveta pieksämään jotain hirviötä.

  No siis lähinnä pisti pohdituttamaan se, että Shanks, niin kovana heppuna kun hänen mainitaankin olevan, tuntui menettävän koko kätensä kovin helponlaisesti. Sitä ownaamista meinasin enemmänkin niin että olisi tullut Luffyn pelastamaan vaikka "aura loimottaen". Olen samaa mieltä Blackbeardin kanssa siitä, että ihan alunperin kyse onkin enemmän ehkä ollut dramatiikan luomisesta. Siksi mietityttää esim just tämä Shanksin tapaus, että kuinka kova tyyppi se on alunperin Odan ajatuksissa ollut, koska myöhemmin selviää myös että Shanks on matsannut Mihawkin kanssa melko tasavertaisesti ennen kuin menetti kätensä. Ja vähän myöhemmin että Punatukka on Maailmanhallituksenkin mielestä vaarallinen mies. Ja nyt hän kuuluukin jo sitten yhteen kolmesta maailmaa pystyssä pitävästä voimasta.

  Hmm no niin no kunhan pohdiskelen ja nyt tuntuu että kaikki tulee tähän ruudulle kovin epäselvästi. Mutta pointti oli se että ite aina välillä enemmänkin mielenkiinnosta pohdiskelen jotain tällaisia vastaavia asioita. Osaako kukaan sanoa ihan faktana, mihin asti Oda tätä sarjaa on alunperin suunnitellut, tai enemmänkin mitä tapahtumia, ihmissuhdekoukeroita jne hän on suunnitellut asioiden välille (ei niinkään mitään että kuinka monta lukua tai kirjaa hän on ajatellut ilmestyvän tms)? Ja että millaisissa pätkissä hän sarjaa kehittelee eteenpäin ja tämmöstä kaikkea.

  in reply to: One Piece #52514
  AvatarPlop
  Member

  Itekin on tätä osaa odotettu hirveän kauan ja olin pakahtua innosta kun se viimein löytyi lehtipisteestä. Hirveästi tapahtumia yhdessä pokkarissa kuten jo pelkän kasikuvan perusteella osasi odottaa. Samoille kohdille tuli hajottua kuin muutama ylläkirjoittanut, etenkin ampunaamion ilmestyminen grillibileisiin ja muutama muu. Ärsyttävän tiukkaan cliffhangeriinkin osattu kirja päättää. 🙁

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)