Spy

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: One Piece #123349
  Spy
  Member

  Onko Valkama päässyt koskaan tapaamaan Odaa (tai jotain muuta merkittävää mangakaa)? Minkälainen tapaaminen oli?

  Spy
  Member

  Chrono Crusade 2

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #116729
  Spy
  Member

  Koska Antti Valkama ei kuitenkaan vastaile tänne, niin minä vastaan:

  Elikkäs OP:n uusintapainos tulee joka toinen kuukausi. Nyt taitaa olla menossa pokkari 13. Jos ei verkkokaupoista löydy, niin ainakin Helsigin Akateemisen kirjakaupan hyllyissä näytti olevan kaikki pokkarit. Kannattaa siis sinne vaikka soittaa ja pyytää niitä lähettämään, jos ei heidän verkkokaupastaan löydy.

  Oletko katsonut Adlibriksen valikoimaa? Ainakin nopealla vilauksella sieltä löytyy sinulta puuttuvia OP:ita. (Elikkäs http://www.adlibris.com)

  Toivottavasti löydät puuttuvat OP:t! =)

  in reply to: Fullmetal alchemist #98507
  Spy
  Member

  Uusimmassa luvussa (luku 104) on jo lopun merkit nähtävillä, mutta voihan tuo jatkua vielä hyvinkin pitkään!

  Arakawan piirtotahti on sellainen, että hän piirtää yhden n. 40 sivun pituisen luvun kuukaudessa (normaalisti mangakat piirtävät yhden 19 sivuisen luvun viikossa). Se tekee 12 lukua vuodessa ja yhdessä pokkarissa on neljä lukua eli 1 + 1 on 3 pokkaria vuodessa. Koska Suomi on saavuttanut Japanin FMA:n julkaisusussa, tulee uusi pokkari n. 4:n kuukauden välein.

  Että näin

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #96283
  Spy
  Member

  Kuroii, oletko sattumoisin kuullut nettikaupasta? Tammen tai sitten Suomalaisen kirjakaupan tai Adlibriksen verkkokaupasta luulis löytyvän. Jos et omaa verkkopankkitunnuksia/visa electronia tms. niin pyydä kauniisti vanhemmilta apua 🙂

  Ja tänne vois pik-ku-hil-jaa ruveta Valkama vastailemaan. Tattis!

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #91952
  Spy
  Member

  Voisiko Sangatsu vihdoin ja viimein julkaista Eiichiro Odan esikoisteoksen "Wanted!"? Nyt kun on esitelty myös miekkamies Ryuuma, jonka aikaisempia vaiheita seurataan yhdessä Wantedin tarinassa ja se sisältää One Piecen "name:n". Noin niinkuin pohdustavana sekä lisätietoa antavana tämä olisi erittäin suuri aarre One Piecen lukioiden kirjahyllyyn.

  Toinen hiukan uudempi pokkari, joka olisi kiva saada on tämä One Piece 0, jota jaettiin OP elokuva 10:n katsojille. Tosin se taitaa olla suurta toiveajattelua…

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #88529
  Spy
  Member

  Haluaisin näin vain huomauttaa ihmisille, että tämä on Sangatsumangan foorumi. Elikkäs lähinnä mangafoorumi, mutta myös muu Japanilaiseen populäärikulttuuriin liittyvät asiat sallinnettakoon, mutta kaikenmailman meikki ja ihQgaltsu topicit ja keskustelualueet ovat jossain muualla… Eikä tämä "Kysymyksiä Antti-sedälle" ole mikään netin neuvontapalsta. Perustakaa sellainen topicci erikseen, jos ette osaa konetta käyttää.

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #88515
  Spy
  Member

  Mikäs on syynä Nausicaän ilmestymiseen vasta tammikuun lopulla?! Edellinen osa ilmestyi jo pari kuukautta sitten ja tässä kuumeisesti on odotettu viimeistä osaa. Ja nyt pihtaatte sitä tammikuun loppuun asti!?

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #85996
  Spy
  Member

  Vihdoin ja viimein OP 48! Kiitos ja kumarrus.

  Mutta olikos käynyt kämmi sivun 166 TLK:ssa? Kuvia oli, mutta teksti ei selittänyt niistä mitään. Muistaakseni Oda kertoili esim. tuosta pirunmarja kuvasta, että samaa pirunmarjaa ei voi olla olemassa samaan aikaan.

  Muuten oli taas erittäin laadukas pakkaus ja eloisa suomennos.

  Ps. Oli muuten toinenkin kämmi. IhQ:a ei kirjoiteta u:lla (siis ei "ihqu"), koska silloin merkitys muuttuu ihguu:ksi (pikkuvirhe, ei paniikkia :D)

  Muoks

  Tuossa linkki oikeeseen TLK:hon

  http://onepiece.wikia.com/wiki/SBS_Volume_48

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #53048
  Spy
  Member

  Selvennyksen vuoksi:

  Animeconiin ja muihin coneihin, joissa Sangatsu on mukana (ja miksei muutkin kustantaja) on myynnissä heidän myyntipöydissä vanhoja osia eri sarjoista, jos niitä varastosta löytyy. Tuskin alkavat uusintapainoksia tekemään coneja varten. Menkää, katsokaa, älkää kyselkö tyhmiä.

  Ja sitten kysymys:

  Oletteko harkinneet/voisitteko harkita/julkaisisitteko Eiichiro Odan esikoisteoksen Wanted!:n ja One Pieceen liittyvät One Piece Blue, Yellow ja Red:n? Nämä olisi mahtava saada suomeksi (hommasin OP Bluen japaniksi ja huomasin, että en osaa japania (paitsi hiraganat ja katakanat, mutta ei siitä sen enempää)). Nuo teokset olisi aivan mahtava saada ja nyt kun OP:n julkaisutahti on hidastunut, niin nuo voisivat olla kivoja piristeitä. One Piecen uuden pokkarin odotus ei olisi niin kauhean tuskaista, jos esimerkiksi OP 46 ilmestyy kesäkuussa, Wanted! ilmestyisi heinäkuussa, OP 47 elokuussa, OP Blue syyskuussa jne.

  Harkitkaa ja tehkää kaikki One Piecen ystävät onnellisiksi!

  PS. Voisitte myös nopeuttaa OP:n julkaisutahtia takasin 1 pokkari/kk tahtiin ja sitten, kun Japani on saatu kiinni, niin hidastaa sen tahtiin. Nyt on nimittäin OP:ssa sellaista übersiistiiältsinhienoo juttua (Antti Valkama ja muut, jotka ovat lukeneet uusimpaan lukuun asti yhtynevät), että olisi kiva saada suomeksi nopsaan pokkarit sinne asti.

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #49895
  Spy
  Member

  Melkein kaikilla muilla kielillä pistit, mutta unohdit sen tärkeimmän: Japanin… MUTTA pikaisen googletuksen jälkeen huomasin, että Japanissa ei pahemmin lauleskella happy birthayta.

  Mutta olihan minulla muutakin asiaa! Nimittäin kysymys:

  Onko Sangatsu mukana huhtikuun lopulla pidettävässä Bakaconissa ja myyttekö siellä hävyttömään 3 kpl/10€ hintaan mangusteja?

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #48572
  Spy
  Member

  Mahtaako herra Valkama tietää, että mistä päin Tammen verkkosivuja löytyy paikka, josta voi ostaa Puniksen tuotteita? Viimeisimmässä Anime-lehdessä kun oli tuollaisesta mainos…

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #46864
  Spy
  Member

  Voisit blogissasi kertoa tarkasti, miten käännös sujuu. Eli kun saatte materiaalit niin mitä sen jälkeen tapahtuu. Ja miten saatte materiaalit ja missä muodossa. Lueskeletko jtn pokkaria ja kynällä suomennokisa tuherrat puhekuplien viereen vai miten se tapahtuu? Että semmosta olis kiva tietää 🙂

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #40491
  Spy
  Member

  Et näköjään ole vastannut aloitusviestini kysymykseen. Eli kysyn sen uudelleen.

  Miltä näyttää Nausicaän aikataulu? (ilmeisesti myöhässä, koska tänään ei tullut) Mutta milloin se sitten tulee?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)