Tiger Claw

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 754 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Chibicon 19.2.2011 – Ootteko tulossa? #116962
  Tiger Claw
  Member

  Tulossa ollaan. Cossina Hetalian Ruotsi, ja parini Suomen kanssa osallistumme myös FFFightiin.

  in reply to: Now Playing #113998
  Tiger Claw
  Member

  Versaillesin Amorphous. Kuuntelen Jubilee-albumin biisejä Tubesta ja tämä sattui kohdalle. Ei ihan parhainta Versaillesia, tycker jag.

  in reply to: Operaatio L-FLOOD (Animecon, Turku) #113261
  Tiger Claw
  Member

  Hant wrote:

  Ei tuossa sanotakaan etteikö vähän vaivaa tarvitsisi nähdä, mutta pääideana on, ettei siellä ole ketään tuomaroimassa, onko L-cossi kympin suoritus vai ei, tämä on vain viihteen kannalta keksitty idea. 🙂
  Ja oletettavasti: Jos ideana on pukeutua L:läksi, niin siihehän osallistujat pyrkivät. Peruukista tarkoitin lähinnä, että oman tukan kampaus ei tarvitse olla ihan täydellinen, mustat lyhyet hiukset käy hyvin ja uskon, että idean mukaisesti sinne ei nyt kovin montaa mainitsemaasi brunettia tule.

  Niin kai sitten. Olen kuitenkin nähnyt huonoa L-cosplayta sen verran, että uskon tuon kommentin houkuttelevan sitäkin paikallee, ja vielä ihan kohtalaisesti. Onhan tietysti niitäkin, jotka kaikesta huolimatta pyrkivät parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen, mutta niin on valitettavasti myös niitä, jotka eivät näin tee. Jos puku ei ole ihan täydellinen niin ei siitä mitään haittaa ole. (Kuinka moni puku loppujen lopuksi edes on sataprosenttisesti oikeannäköinen?) Mutta jos sivustakatsojan on vaikea arvata cossaako joku L:ää vai onko tämä muuten vain pukeutunut farkkuihin ja valkoiseen paitaan, niin silloin ollaan jo huonossa jamassa.

  in reply to: Operaatio L-FLOOD (Animecon, Turku) #113166
  Tiger Claw
  Member

  Hant wrote:

  -Cosplay pukuun ei tarvitse panostaa liikaa, esim. peruukkikaan ei ole pakollinen, jos vaatetus muistuttaa L:ää.

  En nyt haluaisi kuulostaa elitistitädiltä, mutta minusta tuo on hiukkasen huono idea. Eikö olisi parempi, jos osallistujien pitäisi panostaa pukuihinsa edes hiukan? Iso määrä edes suht. hyvin tehtyjä L-cosseja olisi paljon siistimpi näky kuin lauma pitkätukkaisia brunetteja, jotka eivät viitsineet bindata ja pistivät räikeät tennarit jalkaansa mutta joiden vaatetus muuten muistuttaa L:ää. :I Huonosti/huolimattomasti tehty cosplay on kuitenkin aina huonosti/huolimattomasti tehty cosplay, jos sitä voi edes cosplayksi kutsua.

  Toivottavasti en nyt vaikuttanut töykeältä. Ideana tämä L-flood on kyllä hyvä, joten olisin iloinen jos toteutuskin olisi edes kohtuullista tasoa.

  in reply to: Axis Powers Hetalia #113165
  Tiger Claw
  Member

  Saalistin Chibiconista ensimmäisen osan enkuksi käännettyä Hetskua. Täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Iso koko, hyvälaatuinen paperi, muutama värisivu, kuvalliset hahmoinfot ja käännöksen selvittelyä kirjan lopussa. Käännöskin oli huippukamaa, ainoa miinus oli se, että muutkin kuin Japani käyttivät japanilaisia puhuttelupäätteitä. Suosittelen ehdottomasti ostamaan!

  in reply to: Now Playing #110746
  Tiger Claw
  Member

  …Tuota. Nyt soi Chiyo-chanin esittämä Tsukurimashou. "Tomo-chan desu nee?" Tuo ääni, tuo ääni… En tiedä pitääkö siitä vaiko inhota sitä.

  in reply to: Kuroshitsuji #110243
  Tiger Claw
  Member

  Olen katsonut Kuroshitsuji-animen kokonaan ja rupesin kesäkuussa lukemaan sarjaa myös mangana (ostin Desuconista pokkarit 1-2). Ennen pokkarien ostamista olin lukenut mangaa netistä jonkun verran ja pidin animea sitä parempana. Nyt kuitenkin olen tullut siihen tulokseen, että manga on kyllä pikkuisen animea parempi. Animen laatu tippui kovaa ja korkealta Angelan ja epämääräisen lopun myötä. Mangassa on kaunis piirtojälki ja hahmot ovat moniulotteisempia kuin animessa. Anime-Cieliä inhoan, koska hän on koko ajan niin vakava ja muka-aikuismainen. Manga-Cielistä näkee selvästi, että hän on vasta 12-vuotias vaikka yrittääkin olla aikuinen ja itsenäinen. Myöskään Sebastian ei ole mangassa niin ylitäydellisen viileä, vaan hänellä on muitakin luonteenpiirteitä. Grell on lempihahmoni joten on sääli, että häntä on mangassa vähemmän, mutta ei mahda mitään. Odotan innolla sitä, kun Fantasiapelien valikoimaan ilmestyy lisää käännettyjä Kuroshitsuji-pokkareita.

  in reply to: Paras One Piecen hahmo? #109595
  Tiger Claw
  Member

  Aikaa on kulunut siitä kun aloitin tämän ketjun, ja mielipiteetkin ovat muuttuneet. Sanji ei enää komeile ykkösenä suosikkihahmojen listallani. Olen huomannut tykästyneeni enemmän One Piecen sivuhahmoihin. Tämän hetken suosikkini ovat Vivi, Iceburg, Bellemere ja Franky.

  Vivistä tykkään, koska hän vihaa sotaa ja on todella herttainen. Vaikka Vivi onkin prinsessa, hän ei ole sellainen perusheikko tyttö joka joutuu joka jaksossa kidnapatuksi. Plussaa siitä. Vivi on myös kivan näköinen ja hänellä on hienoja pukuja. Olen cossannutkin häntä kaiken tämän takia. Iceburg taas on omaperäinen ja hauska heppu, mutta samalla myös vakava ja todella älykäs hahmo. Tykkään hänen mielenkiintoisista oikuistaan mutta myös siitä vakavammasta puolesta. Ja nuori Iceburg oli todella tyylikäs. Bellemere on vahva nainen ja hyvä äiti ja siksi myös suosikkihahmolistallani. Tällaisia hahmoja pitäisi olla enemmän. Ja Franky on jostain syystä noussut suosikki-Olkihatukseni, vaikka aluksi inhosin häntä yli kaiken. Kai se on se überviileä miehekkyys ja omalaatuisuus, joka iskee perhanan voimakkaasti. Tosimies ei häpeile mitään ja uskaltaa itkeäkin muiden nähden. Ja Frankyn character song "Franky! Guarantee" on todella hyvä.

  in reply to: Off-Topic #108119
  Tiger Claw
  Member

  an&ri wrote:

  Nyt soitan jotain rändomia ruotsalaista poppia. Tai oikeastaan ei tämä ole niin rändom, Nanne Grönvallin Håll om mig nu, joka sentään soi siinä älyttömän siistissä amvssä Princess Tutusta. Vaikka en ole ikinä katsonut Princess Tututa, enkä edes pidä sen tyyppisistä sarjoista, enkä pitänyt kappaleestakaan, niin silti pidin tuota amvtä loistavana. Se vain on hyvin tehty.

  ASGJAKLGJ MITÄ. Juuri kun minulla soi tuo biisi päässä ja olin aikeissa kirjoittaa tänne siitä, niin käykin näin. Uskomatonta. Tuo AMV on kyllä hieno, MUTTA. Olen tunnistavinani klippejä yhdestä suosikki-AMV:stäni. Kyseinen video on ladattavissa netissä, joten voi hyvinkin olla mahdollista että tuon Håll om mig -AMV:n tekijä on ottanut siitä klippejä omaan videoonsa. Harmillista… Näin AMV-tekijänä en katso klippivarkauksia hyvällä. D<

  Kuunneltiin tuota biisiä juhannuksena useampaan otteeseen. Oltiin kaverin mummon vanhalla mökillä (siis ihan oikeasti vanhalla, 1800-luvulla se oli rakennettu) larppaamassa ja viettämässä juhannusta. Neljän päivän reissu tuli tehtyä ja kivaa oli.

  in reply to: Re: Tracon 2010 #107467
  Tiger Claw
  Member

  Gurren Lagann -ryhmä siirtyi hamaan tulevaisuuteen, joten cossin ihan vain Hetalian Ranskaa. Toisena päivänä mahdollisesti myös Etelä-Italiaa, mutta vielä en ole varma. Sen näkee sitten. Ranskana olen kuitenkin.

  EDITTO: Jep, lauantaina Romano ja sunnuntaina Ranska. Näin.

  in reply to: Desucon 2010 #105662
  Tiger Claw
  Member

  Tehtiin tässä koko viikonloppu Desuconin cosseja kaverini kanssa. Cossaamme hahmoja sarjasta nimeltä Rose of Versailles (Lady Oscar anyone?). Minä cossin Hans Axel von Ferseniä ja kaverini on Marie Antoinette. Sainpas Ranskan lisäksi toisen cossattavan. <3 Enää pari viikkoa, enää pari viikkoa…

  in reply to: Off-Topic #104617
  Tiger Claw
  Member

  Blackbeard wrote:

  Olenko ainoa joka muistaa lämpimästi Sandokanin?

  Et ole. Sandokan kuului suosikkipiirrettyihini kun olin pieni. Saisivat näyttää uudestaan, katsoisin ihan varmasti. Kerran lainasin kirjastosta jonkun Sandokan-kasetin ja olin ihan nostalgiafiiliksissä sitä katsoessani. Muistaakseni siinä kerrottiin miten jotkut pantteriroistot (minkä takia kaikki rivipahikset on aina ihan samannäköisiä?) kidnappasi sen kettu(?)tytön kun se oli pieni. Se oli pienenä varmaan lempikohtani koko sarjassa, inhosin niitä rosvoja niin kovasti.

  in reply to: Off-Topic #104593
  Tiger Claw
  Member

  DonTrust wrote:

  JA BRATZIT! Isopäisiä, törröhuulisia teiniihqdaa tyttöjä, jotka julistavat muodin ja anoreksian ilosanomaa. Näin kerran yhden jakson, ja siinä ne Bratzit puhuivat poikaystävistään ja niiden piti hei laihduttaa, LAIHDUTTAA muotinäytöstä varten. Ja sitten siinä oli kaksi jotain ilkeää tyttöä ja ne yritti saada ne lihomaan, mutta onneksi kaikki päättyi onnellisesti ja ne ilkeät tytöt lihoivatkin itse pari kiloa. Tuli aika hitonmoinen henkinen itkupotkuraivari kun sitä katsoin. EI NIUKKAA PUKEUTUMISTA, LAIHDUTTAMISTA TAI SAIRAALLOISTA LAIHUUTTA IHANNOIVIA PIIRTEITÄ LASTENOHJELMIIN!!

  Tämä. Ja yhdessä jaksossa yksi niistä Bratzien poikaystävistä (Dylan?) vielä mainitsi sanan "seksikäs". SEKSIKÄS. LASTENOHJELMASSA. Ehkä kuulostan nyt kukkahattutädiltä, mutta minusta laihdutus, kulutushysteria, poikien ihquttaminen ja sana "seksikäs" eivät kuulu lastenohjelmiin. Miksi ne näyttävät Sherlock Houndin ja Paddingtonin sijasta tätä sontaa. Ei ihme kun lapsista tulee väkivaltaisia teinipissiksiä, kun ne tuijottavat tuntitolkulla Bratzeja ja TMNK:ta. Vanhat Turtlesit ja Prätkähiiret sentään oli vielä hyvälaatuisia, mutta nämä uudet… Miksi sitä väkivalta"viihdettä" pitää tuputtaa jo tarhaikäisille?

  Ja sitten aiheesta kukkapurkkiin: Mitä ulkomailla käymiseen tulee, olen aika n00b sen suhteen. Olen käynyt tasan kolmessa maassa: Saksassa, Ranskassa ja Unkarissa. Ranskassa kävin joskus kuusivuotiaana, mummo taisi silloin täyttää pyöreitä vuosia tai jotain. Kivaa oli ja muistan paljon randomeita yksityiskohtia ko. reissusta. Esimerkiksi sen että katsoin hotellihuoneessa ranskankielistä Jaakkoa ja jättipersikkaa, tai sen kun mummo sai aamupalalla homeista paahtoleipää ja minä iltaruoalla raa’an pihvin vaikka pyysin kypsää. : D Unkarissa kävin pari vuotta sitten konfirmaation kunniaksi. Siellä oli mahtavaa ja hotelli oli uskomattoman ihana. Tosin tuli hieman huono omatunto kun siellä oli niin paljon kerjäläisiä, joiden ohi kuljin iloisesti ostoskassien kanssa. Ja Saksassa olin viime vuonna vaihto-oppilaana. Viikko siellä meni. Oli ihan jees, joskin kieltä en kamalasti oppinut kun isäntäperhe halusi nimenomaan puhua kanssani englantia, vaikka sanoin että saksakin käy hyvin. No, kävin sentään syömässä saksalaisten perhetuttujemme kanssa ja siellä puhuin 95-prosenttisesti saksaa.

  Englannissa haluaisin käydä, Japanikin olisi ihan jees.

  in reply to: Off-Topic #103909
  Tiger Claw
  Member

  Cadmium wrote:

  Mitkä mahtavat muuten olla sangatsulaisten suosikkijäätelöt, joita on ihan pakko saada?

  Oi, jäätelö. Rakastan jäätelöä. Suosikkini ovat irtojäätelö-Dumle, Jaffa-mehujää, vanhan ajan vanilja ja Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie. Tietysti tykkään myös monista muista, mutta nuo ovat ne parhaimmat. Olen nyt ihan koukussa Ben & Jerry’s -jätskeihin. Järkyttävän kalliita, mutta niissä on sentään Reilun kaupan aineksia… Tai jotain.

  Nmah. Nyt on katsottu kaikki Desuconin AMV-kisan videot ja äänestääkin pitäisi. Melkoisen kova taso, täytyy sanoa. Pelkään vähän miten oma tekeleeni pärjää…

  in reply to: Mitä avatar esittää -peli #102779
  Tiger Claw
  Member

  Axel ja Roxas merisuolajätskit kädessä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 754 total)