Biffe

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Piirustuskisa 2013, infoketju #124744
  Biffe
  Participant

  sitten se tärkein kysymys: tekniikka vapaa, mutta hyväksytäänkö tietokoneella tehdyt? 🙂

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #84301
  Biffe
  Participant

  Mites olikaan sen homman nimi, jos pokkarissa on paino virheitä?

  Meinaa miun yhdesä naruto pokkarissa on haaleat musteet (..ja jotenkin suttuiset) ja uusimmassa, nelos bliitsi pokkarissa on pari aukeamaa niin, että puhekuplat on kasaantuneet puhekuplista pois. XD

  eli menenkö itkemään tammen liikkeeseen, vai odotanko johonkin coniin (or seuraavaan tapahtumaan) nätisti, jotta pääsen henkilökohtaisesti lukemaan lakia antti-sedälle? 8D (vaikka tuskin paino virheet teidän syytänne on. hehe..)

  Sitten ihan mielenkiinnosta kysyn, miksi toisinaan on vaikeaa saada julisteita mangojen/lehtien väliin? Anime-lehdessäkin sanotaan, että julisteiden saanti voi olla vaikeaa. Miksi näin? Osaatko kertoa?

  .. ja kliseisesti, seuraava FMA, joulukuussa or tammikuussa? 8) .. or vuonna nakki.

  kiitos, jo näin etukäteen.

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #76078
  Biffe
  Participant

  Voisin kysyä tässä, että miten Karin ilmestyy? Onko se joka kuukausen manga vai vain joka toisen? 8D Ja vieläpä, kuinka monta osaa Karinia on?

  vaatimaton kysymys tulva tällä kertaa.

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #69877
  Biffe
  Participant

  Kysymys kuuluukin, milloin Neongenesis evangelion jatkuu? Mitä häikkää siinä oikein on, ku on jymähtänyt tyystin aloilleen.. suomennetaanko sitä loppuun, vai pitääkö mennä kyrkkimään loppuratkasu netistä? 8D
  FMA 22, mikä vuosi, mikä kuukausi ilmestyy? noin arvioiden..
  Ja nyt valitan ihan sellaisesta asiasta, että miksi animeconissa ei saatu bliitsin kakkos pokkarin mukana tullutta julistetta? Ainakaan minä en saanut.. ja joudun jopa maksamaan 20senttiä enemmän, kun ostin pokkarit animeconista, sitten menenkin ulkomaille ja palattuani törmään kakkos pokkariin, jossa tulee mukana juliste! Tämä on väärin. Eli pystyykö sen julisteen saada vielä jostain, esimerkiksi Sangatsupäiviltä?
  Milloin teillä no taas jonkilaista piirrustus kilpailua?
  Onko sinulla mitään koulutusta, eli kävitkö missään koulussa? Ja teetkö sangatsulla vain kääntö töitä?
  Käännättekö pokkarit suoraan japaninkielestä vaiko englannin kielestä? Kuka teillä sovittaa tekstit puhekupliin, te itse vai jonkinmoisen graaffikot?
  Mikä on Antti-sedän toinen nimi?

  Tuliko liikaa kysymyksiä? 8D

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #56512
  Biffe
  Participant

  Hei anttisetä! 8D

  1. nautitko työstäsi? Toisinaan sitä saa sellaisen kuvan, että tämä olisi yhtä tuskaa. XD
  2. Ehtiikö bleach animeconiin? 8D
  3. Desuconissa oli aivan ihania pinssejä ja olitte tosi kilttejä setiä <3
  4. Ilmestyykö FMA 21 nyt kesäkuussa vai vasta heinäkuussa? Vaiko peräti elokuussa? <- meni turhaksi, se ilmesty jo. Mutta onko 22:sta mitään tietoa? 8D
  5. Julkaisetteko Bleachia ihan joka kuukausi?
  6. tsekkaa ruronji kenshi, samurai deeper kyo.. Olisi kiva saada lisää samurai mangoja! 8D Tai sitten Kuroshitsuji.. jotain uutta ja erinlaista. Oikeastaan olisi kiva saada jotain ihan outoa ja uutta.. piilossa elänyttä mangaa suomeen. 8D silti shonnenia tai vastaavaa.. tai jotain oikein romanttista mössöä. XD (näitäkin saat varmaan tuhansittain.. julkase sitä, julkase tätä..)
  7. tuliko liikaa kysymyksiä?

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #47822
  Biffe
  Participant

  Ehdottomasti Bleach. Son huippu suosittu ja silleesä, juuri hyvä sarja suomeen syövyttämään pikkuotakujen aivoja <3 Sitten toinen on Wolf’s Rain, lyhyt ja ytimekäs sarja, tuski aiheuttaa edes pahaa kääntäjille. Kolmantena ehdottomasti D.N Angel, son todella suloinen sarja ja ihanasti piirretty. Toki son animena nähty, mut onhan se mangana erinlaine, pitempikin? D8 Sit haikailisin viel jonkun ihanan Shonnen mätön perään. Joku kiva samurai aiheinen, missä on enemmänkin ku pelkkä shoujou draamaa tia vastaavaa. Just tälläsii tappeluita ja muita. Vaikka Shaman kingiä! 8) .. kaikkea löytyy. Mutta ehdottomasti Bliitsi ja DNangeli 8D !!

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #47797
  Biffe
  Participant

  Saatko usein samoaj kysymyksiä tällä palstalla? 8’D
  Monta mangaa itse omistat?
  Vietättekö te hiihtolomaa? (.. en vihjaa siihen, että FMA on myöhässä. XD)

  .. Tuleeko tänä vuonna mitään uusia sarjoja? >8) näin, lähiaikoina?

  in reply to: Bleach #47794
  Biffe
  Participant

  Ah, rakastan Bliitsiä, son joku niin ihana 8) En edes tiedä mikä siinä viehättää, varmaa ihanat, perus shonnen mättö tappelut ja kunnon veri. XD Haha, ichigo no ehdoton lemppari, siin no persoonaa ja jotenki noi päähenkilöt ja ns. johtaja hahmot no niin mieleen. Sit toshiro tottakai on hehkee, iha senki takii et sen äänen on paku romi ja son.. eprsoona? Rukia on kans kiva, tykkään toki kans Renjistä ja Grimmjowista. 8) Itse asiassa moni bliitsin hahmo on kiva. Byakyua,Gin.. monimoni. Urahara! 8) Komamura.. Tykkään. Juoniki on kiva, pakko sanoa. Toivon vaa että joskus manga tulis suomeen ja ssen jälkee viakka hemmetin anime ja <3 argh.. rakastan Bleachia! 8D

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)