hewwo

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Arvostele edellisen piirrustus -ketju #94444
  hewwo
  Member

  Mimeko:
  Kuva on erittäin mielenkiintoinen ja kauniin yksinkertainen, vaikkakin aiheen perusteella olisin odottanut enemmän pieniä yksityiskohtia.
  Häkit taustalla ovat jostain syystä suosikkejani. Ehkä siihen vaikuttaa se, kun lintuja on vain kaksi ja häkkejä kolme, ja se johtaa taas siihen, että alkaa heti miettiä missä on kolmas lintu, voi onko sitä koskaan ollutkaan.
  Ja häkeistä sitten lintuihin. Kauniisti piirretty. Pidän erittäin paljon yksinkertaisista, sarjakuvamaisista pikkulinnuista. Hurmaavia. :3

  Kuvan henkilöstä pidän. Ruumis on luiseva, mutta silti siinä on nahkaa päällä. Mutta päänä on vain paljas kallo. Näyttäisi siltä, että pää on irrallinen. Ja sarvet… Ne kruunaavat hahmon ihanan hyytävän olemuksen. Kauniisti piirretty hahmo. Vartalo on tehty jännän näköiseksi. Kädet eivät ole ihan luuta ja nahkaa, kuten myös rinnatkaan eivät, mutta vatsa ja lantioalue puhuvat taas jotain muuta. Kaunista.

  Eniten kuvassa pistää silmään haalea väritys, ja tämä johtuu täysin itsestäni, sillä rakastan todella paljon tummia sävyjä ja vahvoja kontrasteja. Kuvaa täytyy katsoa värityksen läpi, että näkisin sen jumalaisuuden. Täysin mustalla taustalla itse hahmo olisi pompannut vahvemmin esiin, joka on mielestäni vahvin osa työssäsi.
  Ajattelin vielä valitta mekostakin sen "aukkojen" takia, mutta nyt tarkemmin katsoneena se näyttääkin vain mielenkiintoiselta.

  Ah että on ihanaa arvostella tälläisiä töitä, joista voi hakea jotain tarinaa ja syvällisempää näkemystä. 🙂 Piirustusjäljen arvosteleminen on jotenkin masentavaa ja vaikeampaa, koska on erilaisia tyylejä mistä toiset pitää ja toiset eivät.

  Mutta kuitenkin, upea työ!

  Tässä olisi itseltäni vähän Disney fanarttia.

  in reply to: Chibejä! #94424
  hewwo
  Member

  Ennen piirsin chibejä aina sarjakuviin varmaan vähintään 2 per sivu. 😀 Oli muuten hienoja. Mutta sitten kun sain piirtotyyliini jotain omanlaista niin enpä osannut harmikseni piirtää söpöjä chibejä ollenkaan. :c
  Olihan se pakko tietenkin opetella jonkunlaista, ja loppujen lopuksi sain tällaistä jälkeä aikaan. : DDD

  in reply to: Desucon 2010 #94404
  hewwo
  Member

  Tulossa ollaan siskoni kanssa. 🙂

  in reply to: Paras One Piecen hahmo? #94395
  hewwo
  Member

  On kyllä vaikeaa valita paras, mutta täytyy sanoa että kaikkein pitkäaikaisin lempparihahmo on ollut, ja tulee aina olemaan Gin. (Paulie taas puolestaan näistä uudemmista hahmoista.)

  Gin on vaan niin sävähdyttävä tyyppi. Sellainen piru jolla on silti sydän paikallaan. Ja sitten hänen uskollisuutensa on ihailtavaa. Ja niin tyylikkään itsevarma ja taistelutyyli suorastaan tappavan päheetä.

  Muitakin on paljon, mutta Gin on vain näistä paras.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)