Hiroshite

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Naruto #121077
  Hiroshite
  Member

  Huippu hahmot
  TOP:5
  1.Deidara [yhteistä: Räjäytteleminen on kivaa:) ]
  2.Pain [Mahtava hahmo ja muutenki Ne sen Jutsut on mahtavia. Shinra Tensei, chibaku tensei etc.]
  3.Hidan [ hidanin jashinist Seköpää Nauru herättää mut joskus vielläki öisin *haunted* bbrrrzz]
  4.Rock Lee [Kuka nyt ei Lee:stä voisi pitää 😮 hieno asenne *eyes Flaming* YOOSH!]
  5.Gaara [Huippu hyvä hahmo koska Gaaralla on Hieno tarina]

  Top 5 koostuu enimmäkseen akatsukista Kuten huomaa. : )
  Itselläni on narutot 1-6—-20-42 Divareista oon ettiny niitä osia 6 jälkeen mutta ei oo löytyny : < lueskellut narutoo Pari vuotta. aika vahingossa itse asiassa kiinnostuin narutosta olin menossa kauppaan ostamaan utta DBZ Mangaa mutta sitä ei ollu Nii päätin ottaa 2 Narutoo sen tilalle (20-21) Luin ne ja Kiinnostuin.
  Naruto -Katottu kokonaan-
  Naruto shippuden -katottu jaksoon 154-
  Naruto Leffat -Katottu kaikki-
  Naruto Shippuden leffat -kaikki paitsi se uusi mikä julkastaa lähi aikoina-

  in reply to: Naruto:SPOILER! #114818
  Hiroshite
  Member

  Uusin Naruto manga Kirja onko 33 uusin vai tuleeko tässä kuussa 34? En ole viellä nähnyt 34 kaupassa vaikka kuuta on kerennyt kulua jo kokonaiset 8 päivää! 😯

  in reply to: Naruto pelit #112661
  Hiroshite
  Member

  Ittelläi On Naruto Shippuden Ultimate Ninja 5, Ei eroa Paljoa ltimate ninja 4:sta paitsi että 5:ssa on enemmän hahmoja Parempi Tehtävien toteutus ja tiimipeli on Mukava yksityiskohta, Hahmojen liikkeet ovat alkuperäiset Naruto sarjassakin Nähdyt. Ultimate Jutsut Mahtavasti toteutettu Esimerkiksi Deidaran "Bravuuri" http://www.narutobase.net/manga/Naruto/249/3 C-3:nen on litetty mahtavasti eri Taistelutilaan. Kellään Ultimate ninja 6?

  in reply to: Onko sulla…? #112660
  Hiroshite
  Member

  En omista Sala-poliisi Conan Sarjasta yhtään osaa 🙁 Mutta toisen Gosho Aoyaman "hieman" Lyhyemmän Sarjan "Magic Kaiton" Osat omistan kaikki. No niitä onkin Vain neljä. Seuraavalle

  —–> Death note

  in reply to: Death note #112658
  Hiroshite
  Member

  Death note on tällä hetkellä omassa top 10 listassani ensimmäisenä (kuulostaa Hiukka pakkomielteiselle Kyllä Tykkään Järjestyksistä ja listoista <3). Mutta kuitenkin Pokkareiden Löytäminen suomesta On Ongelma koska olen löytänyt pokkarit 6-8 Tampereelta Jotka ostin tietysti heti . Mistä muualta näitä kyseisiä Pokkareita löytyy olen harannut monet Kirjakaupat läpi tuloksetta löytämättä edes Vilahdusta Death noteista, Apua Mistä löydän, ostan, nautin?! :ugeek:

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #105142
  Hiroshite
  Member

  Death Note. Suosittelen lämpimästi! olen katsonut koko Death note anime sarjan läpi ja olisi mahtavaa jos se tuotaisi myös sangatsun markkinoille koska olen Death note mangoja nähnyt vain "con´eissa" ja sieltäkin se löytyy Vain englanni kielisenä (vaikka tuo enkku Meneekin hyvin 😉 ) Mutta silti olisi mukava saada Suomenkielinen versio ja Saada edes Death Note markkinoille !

  in reply to: Omat hahmot #103414
  Hiroshite
  Member

  Mnäkin Sarjakuvia piirtelemässä Aloitin Sellasta sarjaa nimeltä "a Day at the office" kertoo tavallisen kotori elämän Kääne kohdista ja no kaikissa sarjosa on myös hitunen Romanssia niin sitäkin on …tällä hetkellä Vain 2 hahmoa keksitty toinen on mun Basic hahmo josta Tämä minun äyttäjä nimikin tulee "hiroshite": kontorn työn tekijä ja myös Omistajan hyvä ystävä. MR.Moore: MR.Moore on konttorin omistaja (myös tämän sarjan oma Pervo papparainen)
  … Tekemässä oon Sitä sarjakuvaa koko ajan kun vain on aikaa ja Hahmoja lisää Yrittelen päivien mittaan keksiä! 😎

  in reply to: DeviantArt #103412
  Hiroshite
  Member

  Tässäpä Minun Devu Ei siellä viellä paljoa titä mulla ole eikä HYvän laatusia ainakaan mutta Koko ajan Tulee lisää
  http://hiroshite.deviantart.com/ ^^

  in reply to: Bleach #103403
  Hiroshite
  Member

  Minua kiinnostaa kyllä nähdä tämän Zaraki kenpachin Zanpakutoh (miekka) Nimen kutsumisen jälkeen : Esim Renjillä: Roar zabimaru… Mietityttää vaan että kun Ichigo nytten sai sen Nimen huudettua Zanpakutohlleen niin miksi hän ei ikinä Palauta Zanpakutohtaan Tavan Zanpakutohksi vaan pitää sitä "päivitettynä" versiona koko ajan Eikö Se olisi Järkeä Ottaa esiin Vasta tiukan paikan tullen 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)