Laorlan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 236 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Off-Topic #123700
  Laorlan
  Member

  Well, what the heck \o/

  in reply to: Off-Topic #121743
  Laorlan
  Member

  Minäkin liityn flunssaporukkaan o/

  Olen ollut lauantaista lähtien hienoisessa kuumeessa, enkä siksi tänäänkään päässyt kouluun, minkä takia jäivät sitten koulukuvaukset välistä. Sääli, mutta minkäs sille mahtaa. Toivonmukaan tässä pian alkaisin parantua, koska ainainen kotona roikkuminen kyllästyttää.

  Vähän huolestuttaa poissaolojen kerääntyminen, koska yleensä sairastuessani saatan olla kuumeessa useammankin päivän ja lukiossahan poissaolojen kertyminen ei tunnetusti toimi. Noh, hätätapauksessa sinne kouluun voi kuumeessakin mennä, mutta koulumatkojen kävelyosuudet hieman huolestuttavat, koska kuume vain korostaa epätäydellistä kävelykykyäni.

  Perjantaina oltiin Whistlen kanssa Taiteiden yössä ja vaikka seuraavana aamuna olikin tuhottoman väsynyt olo, oli se kaikki kuitenkin sen arvoista. Ilta meni kuin siivillä ja nyt se on ehdottomasti yksi tämän vuoden parhaista muistoista. Maltan tuskin odottaa ensi vuotta \o/

  in reply to: Off-Topic #121557
  Laorlan
  Member

  Toissapäivänä palasin Turunreissulta ja nyt olen päässyt jälkiväsymyksestä eroon melkein kokonaan, joten tännekin voisi jotain kirjoittaa.

  Olen treenannut kävelyä paljon, mutta vaikuttaa siltä, että parantuminen ei ole enää edes treenaamisesta kiinni. Yli 6 kuukautta tuli kuitenkin istuttua yhteenmenoon, joten luonnollisesti toipuminenkin kestää oman aikansa. Tähän vielä lisäksi se, että viime (n. 3 kk kestäneen) pyörätuolijakson jälkeen kuntoni ei koskaan ehtinyt oikeastaan palata täysin ennalleen, joten nyt saankin sitten tuntea miltä todellinen kuntoutuminen tuntuu. Valitettavasti koulu alkaa kuitenkin ylihuomenna, joten hitaalle ja rauhalliselle toipumiselle ei oikeastaan olisi aikaa.

  Ihme kipua on ollut kummassakin nilkassa ja sen takia meinaan kaatua aina noustessani seisomaan… Mitähän ne ryhmäläiset koulussa tulevat ajattelemaan, kun huidon hullun lailla aina noustessani tuoliltani…

  Kouluun palaamista odotan jo innolla, koska pääsen taas näkemään kaikkia tuttuja. Muutenkin, normaalin päivärytmin saavuttaminen pitkästä aikaa on aika jees.

  Ensimmäinen jakso on suht kevyt: lukuaineina vain ET:n toinen kurssi ja äidinkielen sekä englannin neljännet kurssit. Kuvataideaineina on teknistä piirustusta sekä multimediaa.

  in reply to: Off-Topic #121341
  Laorlan
  Member

  Whistle wrote:

  Pitäisi sillekkin muka ostaa joku lahja…

  Kyllä sä sille jotain kivaa löydät. Löysithän sä mullekin upean Starry Sky clearfilen. ಠ_ಠ

  Mutta joo, siis. Varsinainen viestini syy on se, että tahdon hehkuttaa sitä, että olen vihdoin puolen vuoden jälkeen päässyt takaisin jaloilleni. En vieläkään pysty liikuttamaan jalkojani kävelyn vaativalla tavalla, mutta joka tapauksessa omilla jaloillani suorassa seisominen on tällä hetkellä jo enemmän kuin voisin pyytää. \o/

  Nyt alkaa ankara kuntoutusjakso, koska koulun alkuun on enää pari viikkoa ja siihen mennessä pitäisi kävelykyvyn olla ainakin tyydyttävä. Paljon siis treeniä aamusta iltaan ja hyvä tulee \o/

  in reply to: Off-Topic #121024
  Laorlan
  Member

  Syntymäpäivä alkaa olla lopuillaan, mutta ei se mitään, koska hyvä päivä oli. En ole muutamaan vuoteen mitään kummempaa tehnyt vuosia täyttäessäni (saattaa johtua pyörätuolin aiheuttamista hankaluuksista), mutta tänään Mansikka ja Whistle tulivat seurakseni ja se oli varmaan parempi keino juhlistaa syntymäpäivää kuin mikään muu mahdollinen. \o/

  Ensi viikonloppuna olisi sitten se animecon, mutta sinne meno jää nyt kyllä välistä, koska pyörätuolin kanssa ei pahemmin matkusteta tai liikuta siellä conväen keskellä. Sinällään sääli, koska siitä olisi varmaan tullut ihan todella mahtava reissu, mutta minkäs teet. Ei se elämä aina mene niin kuin suunnittelee ja onneksi muut varmaan pitävät siellä hauskaa minunkin edestäni.

  Ulkona on ollut tosi jees ilma, joten tekisi mieli mennä ulos. Toivottavasti sangatsulan hiljaisuus tarkoittaa sitä, että te olette juoksentelemassa ulkona, ettekä loju sängyn pohjalla päivät pitkät…

  in reply to: Off-Topic #120293
  Laorlan
  Member

  Hei, sangatsula~

  Minäkin olen vielä elossa ja jo suorastaan niin hyvässä kunnossa, että voin jo istua työpöydän ääressä. Pari viikkoa tässä on tullut aikalailla vietettyä sängyn pohjalla ja yllättävää kyllä, oh gasp, lepääminen toimii. Edelleen on huonoja päiviä, mutta yleisesti kunto on kohentunut sen verran paljon, että voin taas datailla hieman säännöllisemmin.

  Olette näköjään ahkerasti offariin postailleet, koska minulla ainakin näyttää olevan useampikin sivullinen viestejä lukematta. Vielä en lukenut mitään, joten taidan viettää seuraavan tunnin lukien uusia viestejä.

  Edit// You guys…

  Täällä itketään miehekkäitä kyyneleitä, kun huomasin kaikki tsemppausviestit, joita olitte tänne offariin kirjoittaneet mulle pari viikkoa sitten. Kiitos.

  in reply to: Off-Topic #120010
  Laorlan
  Member

  Heipä hei, Sangatsu~

  Koko sangatsula näyttää olevan jo melko hiljainen, eikä siksi kukaan varmaan edes huomaisi, että olen poissa, mutta ilmoitan kuitenkin, että tulen nyt olemaan jonkin aikaa poissa sekä foorumilta että piratepadilta. Syy tähän on se, että terveyteni on huonontunut melko paljon viimeisten viikkojen aikana ja viime viikonloppuna se sitten romahti melkein täysin.

  Yritän sänkylevolla saada tilanteen takaisin hallintaan, mutta mikäli tarve tulee, pitänee varmaan sitten kuitenkin ottaa yhteys sairaalaan.

  Tiedä nyt sitten, kuinka moni tämänkin luki, mutta ajattelin vain ilmoittaa, jotta täällä olevat mesekaveritkin tietävät, etten minä minnekään ole kuollut, vaikken mesessä normaaliin tapaan 24/7 olekaan.

  Parhaita vointeja kaikille sangatsulaisille ja olkaakin paljon ulkona, kun on näinkin hienot säät~

  in reply to: Off-Topic #119984
  Laorlan
  Member

  Joku taisikin eilen summata fiilikseni tämän vuoden euroviisuista aika näppärästi sanomalla: "I LOVE ALL THE BUTTHURT-NESS AROUND EUROVISION :"D"

  zoka wrote:

  Mutta sai niin hemmetisti pisteitä, kun pikkulikat äänesti pinkeillä puhelimillaan.

  Sori, nyt on kyllä pakko kysyä, että miksi ihmeessä tätä vertausta käytetään kuin se olisi huono asia? Minulla ei ole mitään hajua, minkä ikäiset ihmiset äänestivät mitäkin esitystä, eikä minua suoraan sanoen edes kiinnosta, mutta vaikka kaikki Ruotsia äänestäneet ihmiset olisivatkin olleet juuri näitä pikkulikkoja pinkeillä puhelimillaan, niin mitä sitten? On pikkuhiljaa alkanut ärsyttämään, kun ihmiset käyttävät "pinkkipuhelin"-viittausta ihan kuin näiden puhelimien omistajien ääniä ei muka pitäisi edes laskea lopputulokseen. Tekeekö se automaattisesti äänet vähempiarvoisiksi, että ne on antanut joku pikkulikka?

  Itse katsoin eilen illalla euroviisuja kaikkien ulkomaalaisten tuttujeni kanssa netissä keskustellen ja pakko sanoa, että näistä ESC-illoista on vuosien mittaan jäänyt aina ihan mielettömät fiilikset. Tänä vuonna erityisesti olin onnellinen, sillä sosiaaliset suhteeni ovat katkeilleet paljon pyörätuolini takia ja tuntuu, että olen eristäytynyt kaikesta sosiaalisesta elämästä. Eilinen ilta oli siinä poikkeus, sillä ensimmäistä kertaa moniin kuukausiin unohdin ihan täysin, että jalkani eivät liiku, kun yhtäkkiä tuntui taas siltä, että olisin ollut frendieni kanssa viettämässä normaalia iltapäivää. Ilta sisälsi paljon sarkastisia kommentteja, ragetusta, kannustuksia ja photoshoopattuja kuvia, enkä koko sinä aikana edes muistanut, että terveyteni on ollut huimassa laskussa viimeisten päivien aikana.

  Tiedän, että monet ivaavat euroviisuja ja ovat sitä mieltä, että ne ovat täynnä "aivotonta poppipimputusrokkia, jota äänestävät vain pikkulikat pinkkipuhelimillaan", mutta mulle ESC on muodostunut vuosittain tärkeäksi tapahtumaksi, joka muistuttaa mulle, etten mä ole yksin edes silloinkaan, kun olen terveyteni takia kotiin sidottuna 24/7.

  in reply to: MyAnimeList #119942
  Laorlan
  Member

  Cadmium wrote:

  Laorlan wrote:

  Lähinnä kummastuttaa se, että etusivuni mukaan en ole yhtäkään animesarjaa listannut, mutta listaa klikkaamalla näen sitten kumminkin kaikki sarjani. Outoa.

  Hmm, ehdin ihmetellä samaa. O__o

  Tuo taitaa olla vain väliaikainen bugi, sillä itselläni alkoi yllätyksekseni näkyä nuo animet siellä etusivulla muutama kuukausi sen jälkeen, kun olin MALiin rekisteröitynyt. Whistlellä taisi muistaakseni olla sama juttu?

  in reply to: Off-Topic #119687
  Laorlan
  Member

  Ja tietysti sangatsu-chat saa alkunsa juuri sinä yhtenä iltana, kun en ole koneen ääressä vaan etsimässä elämää ulkona. Mä en vaan onnistu. ಠ_ಠ

  Hesarin keskustelupalstat on kyllä niin roskaa, että ihan huvittaa. Pääkaupunkiseudulle syntyy maahanmuuttajien keskittymiä-uutisen keskustelussa ihmiset vinettävät sitä, että on se niin ikävää asua samassa talossa/lähiössä maahanmuuttajien kanssa. Ja sitten on aina joku nero, joka tulee ja sanoo "Tästähän Halla-aho on varoitellut jo vuosia" ja "Olen pian rapussani ainoa, jolla on suomalainen sukunimi!". Ai kauhia, että ihan ainut suomalainen sukunimi? On se dramaattista tämä suomalaisen elämä. Ihan tässä alkaa tehdä mieli muuttaa vaikka Libyaan, kun täällä meilläpäin on meno mennyt näin hurjaksi.

  Ehkä ne kaikki rauhallisimmat maahanmuuttajat on tullut sitten tänne, koska peruskoulussa meillä oli n. kolmasosa oppilaista ulkomaalaistaustaisia, mutta ainoat muistikuvani ovat sellaset, että ne olivat tosi hauskoja ja usein myös kohteliaampia kuin suomalaiset samanikäiset nuoret.

  in reply to: Tracon VI ja (NekoCon 2011,) Animecon 2011 #119613
  Laorlan
  Member

  Mikila wrote:

  Tuntuu jotenkin nololta tulla A-coniin kun tunnun olevan yksi niistä harvoista ilman cossia.

  …onko se noloa tulla ilman cossia?

  Eli siis, itsekään en ollut ajatellut cossata mitään jo ihan vain siksi, että ompelusta ei ole minkäänlaista kokemusta. En koskaan ollut ajatellut sen olevan noloa, mutta nyt veti epävarmaksi. ಠ_ಠ

  Mutta minkäs teet, kun ei vaan ompele koskaan mitään.

  in reply to: Off-Topic #119544
  Laorlan
  Member

  yotsureneko":2wut0wus][quote="Whistle wrote:

  Mansikalle tiedoksi (koska se kuitenkin tulee heti lukemaan tätä~), että Desucon-juttuja on tehty apinan raivolla yömyöhään asti, eli ainakin olen kovasti yrittänyt!

  Todistaja on tässä. :3
  Ja toinen todistaja tässä :"D

  Aah, eilen oli hyvä päivä ja tänään on kanssa hyvä päivä. Huomasin nimittäin huutonetissä myyntiin tulleen koko Great Teacher Onizuka-sarjan ja nopeana ihmisenä huusinkin sen heti itselleni. Olen niin onnellinen, sillä olin tätä kyseistä sarjaa metsästänyt jo jonkin aikaa. Tänään sitten vanhemmat olivat kivoja ja kävivät hakemassa ne pokkarit, kun itse en päässyt. Pyörätuoli perhana.

  Keitäs olisi muuten tulossa kesällä animeconiin? Itse aion ainakin tulla, mikäli vain kävelen silloin. Olisi kiva nähdä millaisia porukoita sangatsussa on, kun en ole muita tavannut kuin Whistlen ja Mansikan.

  Eilen kaivoin taas pitkästä aikaa kynäni ja vesivärini huoneeni nurkasta ja maalasin hieman. Vesivärit on kivoja, vaikka yleensä en käytäkään kuvissani värejä. Tai no, ehkei niitä voi kuviksi kutsua, kun yleensä aina jäävät siihen luonnosvaiheeseen…

  in reply to: Off-Topic #119502
  Laorlan
  Member

  Fellow kuvataidelukiolaisena nostan hattuani taiteellisille lahjoillesi, Whistle.

  Toissapäivänä todellakin tehtiin ensi vuoden kurssivalinnat ja ilokseni voin sanoa, että sain kaikki kurssit, jotka halusinkin. OPO käski ottamaan rennosti, sillä joudun joka tapauksessa käyttämään lukioon sen 4 vuotta, kun nyt on tullut poissaoloja näiden terveydellisten syiden takia. Mahdollista, että tulevaisuudessakin tulee vielä lisää poissaoloja.

  Animea en ole viimepäivinä ehtinyt katsomaan ihan niin paljoa, mutta uusista sarjoista yritän katsoa aina uudet jaksot. Ainakin tähän mennessä kausi on ollut paljon lupaavampi kuin edellinen oli. Ei sillä, kyllä niitä huonoja sarjoja olenkin droppaillut jo.

  Aloitin myös vähän aikaa sitten katsomaan Nodame Cantabilea, mutta sekin on nyt ajanpuuteen takia jäänyt vähemmälle. Hauska anime se kyllä on ja musiikkisarjat on niitä harvoja sarjoja, joista pidän enemmän animeina kuin mangoina.

  in reply to: Off-Topic #119439
  Laorlan
  Member

  Eilen illalla seurattiin vaalivalvojaisia koko illan, vaikka melkeinpä meni televisio kiinni, kun ennakkoäänten tulokset selvisi ja perussuomalaiset oli kolmansina. Olen sen verran ynseä ihminen, etten ole missään vaiheessa ollut kovinkaan ihastunut perussuomalaisiin. Johtunee siitä, että Soinilla on niin erilaiset näkemykset asioista kuin itselläni on.

  Demareiden sijoitus oli ihan positiivinen ainakin omasta mielestäni. Vähän harmittaa se, että vasureilla ei mennyt paremmin, mutta toisaalta, näissä vaaleissa olisi paljon huonomminkin voinut mennä.

  Kokoomuksella oli selvästi illan parhaimmat bileet, kun taas keskustaa kävi melkein sääli, kun kukaan ei siellä hymyillyt. Ja perussuomalaiset olivat tainneet vetää jotain hieman vahvempaa. Ainakin huudoista "Suomi suomalaisille!" ja "Hyvä Soini! Perkele!" voisi niin päätellä.

  Jännää tästä tulee nyt, kun katsotaan, millainen hallitus saadaan kasaan. Kataisella ei ole ihan helpoin tehtävä.

  in reply to: Off-Topic #119266
  Laorlan
  Member

  Devilman wrote:

  Niitä kai käytettiin sen takia, että nimi oli vanhoissa kansissa virheellisesti laitettu Chrno Crusade.

  Miksi nauroin tälle? Olenko vain niin ilkeä ihminen?

  erakko wrote:

  Etenkin R+V. Miten tämän nyt selittäisi… joka kerta kun noita lukee, tulee sellainen fiilis että tekstejä ei ole tarkastettu sen jälkeen kun ne on käännetty.

  R+V taitaa olla Viz median vastuulla, mikä saattaa ainakin jossain määrin selittää käännösten laadun. Kuten toisinaan suomeksi käännetyissäkin, myös englanniksi käännetyissä mangoissa on suht vaihteleva taso sen mukaan, kuka on julkaisija. Makuja nyt on tietenkin monia, mutta itse en esimerkiksi pidä Tokyopopista tai Viz mediasta ja pyrin välttämään niiden käännöksiä. Positiivista palautetta taas saavat Yen Press ja Del Rey (joka kylläkin lopetti toimintansa jokin aikaa sitten).

  Ja Whistle, kyllä sitä Dog Dayssia valitettavasti muutkin katsovat kuin sinä.

  Tänäänpä spämmin offariin paljon.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 236 total)