Lassie

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • Author
  Posts
 • Lassie
  Participant

  Bleach 55 bongattu Prismassa.

  in reply to: One Piece #125545
  Lassie
  Participant

  scarecrow wrote:

  Ja Big Momista puheen ollen, minulla on sellainen epäilys että Lola on hänen tyttärensä, ja että Lolan Namille antama vivrecard johdattaa Olkihattuporukan puolivahingossa Big Momin luo. Minulla ei tosin ole muuta perustetta tälle väitteelle kuin se, että Big Momin lipun pääkallon huulet muistuttavat Lolan suuvärkkiä. Ja joo, olihan Lola kotoisin Uudesta Maailmasta ja hänen äitinsä on ”tosi huisa piraatti”.

  Minulla on myöskin samankaltainen epäilys, oikeastaan tuo epäilys on ollut minulla siitä lähtien kun Lola mainitsi olevansa Uudesta Maailmasta ja että äippä on huisa piraatti. Silloin tuli sellainen kutina ettäh…
  Oli muuten aika hupaisaa kuinka Luffu haastoi Big Momin, saapa nähdä mitä tästä seuraa.

  scarecrow wrote:

  Odottelinkin että koska Oda laittaa Olkihattujen vastustajaksi lohikäärmeen. Onkohan niitä lisääkin? Punkhazard vaikuttaa muutenkin aika erikoiselta mestalta (you don’t say), mutta en osaa sanoa, että kumpi saarelta löytyy, Buggy vai Law. Toisaalta kallistun enemmän Law’n puolelle, sillä hänellähän on kyky leikata ihmisiä vahingoittamatta sen enempää. Buggyn kykyhän taas rajoittuu pelkästään hänen omaan kroppaansa, tiemmä. Toisaalta, ympäriinsä valtoimenaan kirmaillut alaruumis taas puhui kaapparilordista…

  Uskon Law lienee jossakin päin saarta.
  Mutta itse en usko Buggyn olevan saarella ollenkaan, vaikka tosin uskon että hän on tätä nykyä Kaappalilordi niin eikös niitä paikkoja jäänyt silti auki sodan jälkeen?
  Jinbei otti hatkat, ja Mustaparta osoittautui petturiksi.
  Itse en myöskään usko että Crocodile olisi saanut Kaapparilordin virkaansa takaisin mutta mistäs sitä koskaan tietää. Ja sitten on vielä Kuma josta tuli ihmisase, näinköhän hän enää persoonallisuuden mentyä kuuluu Kaapparilordeihin?
  Vaikea mennä sanomaan mutta itsestä ainakin tuntuu että Kaapparilordien riveissä olisi ollut useampi kuin yksi paikka avoinna, joten saarella voi hyvin hiipparoida joku ihan uusi hyyppä joka osoittautuu Kaapparilordiksi.

  Lassie
  Participant

  Doubt 2 ja Bleach 45 nähty

  in reply to: Soul Eater #123900
  Lassie
  Participant

  Nyt on ostettu iltalukemiseksi SE ensimmäinen osa. Prismasta löytyi.

  in reply to: One Piece #123754
  Lassie
  Participant

  Tätä olikin jo odotettu.

  Ihan mukavasti olivat nuo Olkihatutu muuttuneet tuon aikahypyn aikana, vaikka itse henkilökohtaisesti en liiemmin pitänyt Frankyn muutoksesta.
  Sanjin kulmakarava oli aika yllättävä, mutta kyllä siihen tottuu. JA parran nysä, tosin se sopiikin sille ihan hyvin.
  Usopp, kerrassaan mahtava. Omasta mielestäni se vaikuttaa kehittyneen tuossa aikahypyn aikana eniten, tai ainakin radikaaleimmin.
  Chopepr oli kasvanut odotetustikkin porona, ja hattukin oli lähtenyt vaihtoon. Pidin kyllä enemän vanhasta hatusta.
  Zorolta oli mennyt silmä, ja näemmä heppu on oppinut halkomaan laivoja keskeltä kahtia ihan tuosta noin vain. Namille sopivat kyllä parenmin nuo pitenmät hiukset, ja selkeästi Namikin oppi jotain seillä taivas saarella. Robinista ja Brookista nyt en osaa sanoa mitään.
  Luffy tämän auran hallintansa kanssa on aikamoisen siisti, ja se kuinka Pacifistat meen krashpum palasiksi.

  Pakko kyllä vielä sanoa että ihmisten pitäisi varmaan hankkia silmälasit kun eivät feikkejä huijareiksi tajunneet, on tietysti totta että ihmsiet muuttuu ulkonäöllisesti kahdessa vuodesa mutta tuollainen muutos olisi ollut täysin naurettavaa. Sitten vielä niistä merisoltuista jotka yrittivät pysäyttää Olkihattujen merelle lähdön, suoraansanottuna nauroin kippurassa niiden ’kurjille’ kohtaloille.

  Sanalla sanoen mahtava kirja, ei oiken maltaisi odottaa seuraavaa kun siellä jo hiipparoi seläntakana uusia uhkia ja edesäpäin odottaa uusi seikkailu.

  in reply to: Sisarukset #121694
  Lassie
  Participant

  Olen 16 ja vanhin.
  Minulla on yksi pikkusisko ja neljä pikkuveljeä joista yksi asuu Rovaniemellä, kaikki muut sitten täälä minun seurassani. (Kyllä vanhenpani ovat eronneet ja kaikki saisarukseni ovat puolikkaita minulle, satun vain vihaamaan sitä sanaa yli kaiken.)
  Veljien ikä kaarti menee seuraavasti. 10, 8 (vaiko yhdeksän?? En muista, jk. tapauksessa tämä asuu Rovaniemellä), 7, ja 5. Pikkusiskoni on 1½ ja risat.

  On tämä aika kestämistä kun nuo kakarat pitää sellasta mekkalaa, mutta ei niitä voi olal rakastamattakaan. Olen jumittunut hyvän ja suojelevan isosiskon rooliin joka tekee asioita jos pyydetään nätisti. (Tämä nyt meinaa sitä että raahaan veljiäni ylt ympäriinsä mukanani koska he haluavat mukaani.)

  in reply to: Missä asutte? #121693
  Lassie
  Participant

  Jaapa jaapa, Jyväskylä, koko ikä tullut asuttua.
  Ja asun sillan tällä puolella (Tikka, Kuokkala, Nenäinnimi jnn.) Niin ja juuri Tikasa, täällä sillan tällä puolella.
  Tää ei oo mikään ihan pieni paikka, aika iso (luulisin). Meillä on hyvä Kaupungin kirjasto josta löytyy mangaa ihan kunnolla (vaikka yleensä kaikki on menossa ja kirjoja saa odottaa). Juu tuosta keskustasta nyt löytyy kauppoja kuappojen päälle ja elokuvateatteria ja muuta.

  Ja isä asuu sitten Roviksella (Rovaniemi), käyn siellä aina pari kertaa vuodessa, silleen kesälomalla ja sitten joulu- tai hiihtolomalla.

  in reply to: Yllättääkö edellisen ikä? #121692
  Lassie
  Participant

  Jotenkin aattelin suoa vuoden nuoremmaksi, 15 vuotiaaksi.

  16 ja risat

  in reply to: One Piece #121691
  Lassie
  Participant

  SlamDunk":c0xq4zlf] Riv0ux wrote:

  [quote="Blackbeard wrote:

  Sitten on vielä Shanksin arpi, jonka Mustaparta teki. Näyttää eläimen tekosilta, kenties ison kolmipäisen koiran.

  En nyt ole ihan varma ymmärsinkö tämän Kerberos – teorian oikein, mutta jos Mustaparta on sellaisen voiman itselleen imaissut pirunmarjavoimillaan, kuten tässä uusimmassa kirjassa teki Valkoparran voimien kanssa, niin huomauttaisin kuitenkin ettei sillä voi olla mitään tekemistä Shanksin arpien kanssa. Päätellen kirjan 57 alun takaumasta, jossa Ace liitettiin Valkoparran joukkoihin, Mustaparta on hotkaissut pimeyspimeysmarjan suhteellisen äskettäin. Sacchihan oli tuon takauman yhdessä vaiheessa vielä elossa, joten hänen murhaamisensa tapahtui kun Ace oli jo liitetty Valkopartapiraatteihin, mistä on kulunut enintään kolme vuotta. Shanksilla sen sijaan oli arpensa jo hänen majaillessaan Luffyn kotikylässä kymmenen vuotta sitten. Joten vaikka tuo Kerberos – teoria vaikuttaakin todennäköiseltä, on Mustaparta kuitenkin aiheuttanut Shanksin arvet jollain toisella tapaa.

  Tosta saa sen käsityksen, että oletat Mustaparran hankkineen kerberosmarjan ja pimeysmarjan samaan aikaan.
  Mutta Mustapartahan oli vuosikymmeniä Valkoparran laivalla ja elänyt pituudeltaan kahden ihmisen elämän. Se viittaisi siihen, että hän hankki kerberosmarjan jo vähintään 70 vuotta sitten, minkä jälkeen on ollut ihan hyvin aikaa aiheuttaa shanksille sen arvet.

  Tuo Kerberos – teoria vois toimiakkin, mutta toisaalta Marco sanoo tässä uusimassa pokkarissa että: "Tavalliselle ihmiselle se on meinaan mahdotonta.. Mutta kuten tiedätte Teach ei ole ihan tavallinen..! Hän on hiukan toisin rakennettu kuin muut! Onko tämä seurausta siitä..!?"

  Minä ainakin sain tästä sellaisen käsityksen että kyse ei välttämättä olekkaan marjasta, ja kun otetaan huomioon se että Mustaparta on kuulemma elänyt kahden ihmisen elämän, niin ainakin itselleni tuli mieleen jos Mustaparta on kaksi ihmistä yhdessä kehossa, tai joain sinnepäin.

  Tälläinen vain tuli mieleen, ettäh… ottakaa kantaa.

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #120108
  Lassie
  Participant

  23.10.1994

  in reply to: Arvostele edellisen avatar #120107
  Lassie
  Participant

  Suloinen. Mikä voisikaan olla suloisenpaa kuin kissan pentu joka kurkistaa taskusta (taskuhan se on?)?
  Väritys on sellainen sopivan harmoninen ja yksinkertainen, jotenkin lämmin. 9½

  in reply to: Mikä tulee mieleen edellisestä sanasta? #119673
  Lassie
  Participant

  tähtisade tikku

  Tuulihyrrä?

  Lassie
  Participant

  Reeker wrote:

  Wolf’s Rain ja Rave 31 löydetty

  Missä kaupassa?
  Meilläpäin ei ainakaan tuota Wolf’s Rainia prismassa näkynyt kun siellä tänään kävin.

  in reply to: One Piece #118475
  Lassie
  Participant

  Siilikala wrote:

  Olisi kyllä kiva, jos luku 0 tulisi tännekin. Mutta. Järkytyin. Eilen. Kun. Luin. En kyllä usko, että eräiden kohdalla olisi käynyt niin kuin kävi. Toivottavasti muutos ei ole pysyvä… Mitenköhän Buggyn käy, kun sen yhteydet Rogerin porukkaan ja Shanksiin tuli merivoimillekin selväksi? Ja taas meidän lempihomppelimme päätti uhrautua, sääli, toivottavasti ei delaa.

  Usopp ja Sanji oli kyllä kieltämättä aika järkkyttävän muodonmuutoksen kokeneet. Tosiaankin, toivottavasti muutos ei ole pysyvä.

  in reply to: Mikä ärsyttää? #117933
  Lassie
  Participant

  Movie maker…
  Mokoma lagaa taas ihan älyttömästi, toimii pari minuuttia kerrallaan ja sitten sekoaa. Pitää kokoajan avata uudestaan että toimii. -_-’

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)