LittleGrazyGirl

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Yllättääkö edellisen ikä? #125425

  En yllättynyt.

  Itse täytän tässä kuussa 18.

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #125410

  No voi vitsi, mullahan näitä ehdotuksia riittääkin.

  Eli shonen puolelta toivoisin jotain näistä:
  Fairy Tail – alku oli vähän tylsä, lopetin sen lukemisen vähäksi aikaa kesken, mutta onneksi aloin uudestaan lukemaan, sillä myöhemmät arcit (ja varsinkin tämä uusin) olivat mahtavia. Herättää paljon tunteita ja FT:ssa on juuri sellaista NAKAMA POWEEER!! – tyyppistä meininkiä mitä rakastan suuresti.
  Yamada-kun to 7-nin no Majo tai ihan vain lyhyesti Yamada and the seven witches on myöskin ihan huippu! Luin sitä jo ennen kuin se käsiteltiin Anime-lehden palstalla ja se on oikeesti aika mahtava manga. Ei tyypillistä shonenia niiden pussailujen takia, mutta fanipalvelua ja huumoria riittää sekä tytöille että pojille. Pokkareita on tosin vasta kuusi (?) mutta pistäkää korvan taakse.
  Magi the Labyrinth of Magic – Oh, komeita poikia ja vahvoja sekä kauniita naishahmoja! Kuka voisi vastustaa? Taide on nättiä ja juoni hyvin keksitty. Poliittisuus saa tokin pään pyörälle, mutta se vain pistää ajattelemaan.

  Shoujo – puolelta nämä ovat parhaimpia:
  Oresama Teacher – RAKASTAN tätä. Huumori on niin pöhköä kuin olla ja voi, olen revennyt monta kertaa. Romanssia ei siinä ole niin hirveästi, mutta kuitenkin sen verran että se pistää sydämen tykyttämään. Lisäksi päähenkilö on MAHTAVA tyyppi, mikä on oikeastaan uutta shoujossa. Pois kirkuvat ja avuttomat neidot, täältä tulee Mafuyu Kurosaki valmiina potkimaan teitä persuksille! Okei, tajusitte varmaan pointin
  Dengeki Daisy – tämäkin on jotain niin mahtavaa. Päähenkilöiden välillä on suurempi ikäero, jotain kahdeksan vuotta, mutta he ovat aika höpsö ja viaton pari. Päähenkilöt voivat myöskin vaikuttaa perinteisiltä "paha poika, köyhä tyttö" mutta Teru on yllättävän sisukas, ja vaikka hän välillä joutuu vaikeuksiin, osaa hän pitää puolensa ja myöskin pyytää apua tarvittaessa. Kurosaki Tasuku on taasen salaperäinen tyyppi jolla on monta salaisuutta, mutta hänkin on hyvin tykättävä tyyppi, joka vain toivoo Terun parasta.
  Beast Master – tämäkin on melko hyvä, huumori toimii ja hahmot ovat lutuisia omalla tavallaan. Pokkareitakin on vain kaksi, joka on aina plussaa.
  Skip Beat – Erittäin hyvää shoujoa, päähenkilö Kyoko on hieman erikoinen tyyppi, mutta höpsö ja suloinen. Naiiviuttakin löytyy, mutta sopivasti. Miespäähenkilö on mielenkiintoinen persoona ja tältäkin tyypiltä löytyy salaisuuksia. Juoni on tyypillinen kasvukertomus Kyokon kehittymisestä näyttelijänä, mutta koska hän on niin sisukas, sitä seuraa mielellään.

  Muita:
  High School of the Dead – raaka on, mutta jännittävä ja mielenkiintoinen. Hahmot ihan jees, se zombientappo on jännää katsottavaa. Tätä ei varmaan kannata julkaista "normaaleissa" lehtipisteissä, mutta entä Fantasiapeleihin? Olis kiva saada jotain vähän rajumpaa materiaalia.
  Iris Zero – suosittelen, tämäkin on aika hyvä manga ja juonikin hieman tavallisuudesta poikkeava. Muuten ehkä tyypillinen "hyljeksitystä suosituksi" – tyyppinen teema. Toisin sanoen henkilöillä on jokin erikoinen voima, "Iris", mutta se on normaalia siinä maailmassa. Päähenkilö kuuluu niihin harvoihin, joilla ei ole mitään "Iris"-voimaa, ja siksi häntä syrjitään. Mutta asiat alkavat muuttua pikkuhiljaa… Yllättävän synkkä, mutta omalla tavallaan suloinen manga.

  Höh, pitäis kai mulla jotain enemmänkin olla, mutta nämä riittäköön tällä kertaa. 😎

  in reply to: Bleach (SPOILER!!) #125409

  Uusin chapter oli aika shokki, kyllähän Zangetsu ja Juha Bach olivat aika samannäköisiä… mutta en odottanut tuollaista yhteyttä 😀

  in reply to: Bleach (SPOILER!!) #124912

  Unohana kuoli, jes! Arvasin sen heti kun ne alkoi tappelemaan, mut joo… Käy vähän sääliksi Kenpachia, joutua nyt tappamaan oma idolinsa.. ❓ Okei, koska Masakin sukunimi oli Kurosaki, niin veikkaan että Isshin on Shiba! Tai no, ajattelen hänet Kuukakun, Kaienin ja Ganjun setänä, ja sehän kävisi järkeen, että miksi Kaien ja Ichigo näyttävät niin samanlaisilta, koska he ovat serkukset?
  Haluan tietää lisäää… >_<

  in reply to: Bleach (SPOILER!!) #124690

  tulilintu wrote:

  Pieni uutinen tähän väliin. Eli Tite Kubo on mennyt naimisiin. Onnittelut hänelle. 😕

  in reply to: Bleach (SPOILER!!) #124638

  Se on hyvä juttu, että välillä pidetään taukoa eeppisten otteluiden välissä, saa hahmot vahvistua. 😀

  Kuumasta kylvystä suoraan mässäilyyn… Mitäköhän hupia on seuraavaksi?

  in reply to: Finlandia #124637

  Minä taasen pidin Finlandiasta 🙂

  Finlandia 1 nähty ja ostettu 😉

  in reply to: DeviantArt #124459

  Tässäpä minun: http://littlegrazygirl.deviantart.com/ Enimmäkseen fanarttia 🙂

  in reply to: Paras Ghiblin elokuva? #124458

  Kaikki Ghiblin leffat on niin ihania! Ykköseksi on kyllä noussut Henkien kätkemä. Ensimmäinen leffa, jonka Ghibliltä näin 🙄

  in reply to: Bleach (SPOILER!!) #124457

  Hmmmmmm…. En uskonut Byakuyan kuolevan näin heti (jos hän nyt kuoli) … Hän ei kyllä varsinaisesti ollut mikään lempihahmo, mutta hyvä hahmo kummiskin 😯

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #124456

  En tiedä onko näitä ehdotettu aikaisemmin, koska en jaksanut käydä kaikkia viestejä läpi, mutta onko kukaan ehdottanut sellaisia sarjoja kuin Dengeki Daisy, Beast Master tai Highschool of the Dead?

  Dengeki Daisy ja Beast Master ovat kummatkin Kyousuke Motomin tekemiä shoujo – sarjoja. Dengeki Daisya on tullut yli kymmenen pokkaria, luultavasti, en ole varma, ja Beast Masteria vain kaksi. Ärsyttäis kyllä jonkin verran jos Dengeki Daisya suomennettaisiin, sillä olen lukenut sen alusta uusimpaan lukuun, joten tiiän sen juonenkäänteet, mutta se on niin hyvä, etten vain minä saisi yksikseni nauttia siitä 😀
  Highschool of the Dead on myös melkoisen hyvä, mutta sen verran paljasta pintaa ja verisiä kohtia siinä on, että ei sovellu ihan lapsille. Mutta ois kiva, jos sitä alettaisiin julkaista suomeksi vaikka ainoastaan Fantasiapeleihin, tai jotain?

  in reply to: Kuinka tutustuit mangaan? #124455

  Ystäväni näytti minulle Inuyashan kun olin jotain kymmenen 😎

  Jotain:

  Arisa
  Beast Master
  Bleach
  Death note
  Dengeki Daisy
  Durarara
  Fruits basket
  Fullmetal alchemist
  Fullmoon wo sagashite
  Highschool of the Dead
  Hirviöprinsessa Hime
  Kaichou wa maid-sama
  Kuroshitsuji
  Salapoliisi Conan
  Soul Eater
  Yotsuba&

  in reply to: Ehdotuskisa seuraavasta poikainsarjasta #124141

  Tulee niin paljon hyviä ehdotuksia! Vaikea kyllä ois valita niistä, mutta kannatan Fairy Tailia, Katekyo Hitman Rebornia ja Blue Exorcistia 🙄

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)