Sempaicat

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Kill Me Baby #229015
  Sempaicat
  Participant

  No niin. Nyt on katottu animena melkein kaikki jaksot. Ihan paras!!! Lempi hahmo on myös Sonya.

  in reply to: Promarker #229014
  Sempaicat
  Participant

  Nooh…… Mul on niit jonki verran kiertyy. Mut oikeesti ne on tosi hyviä. Huono puoli niis on et jos värittä toisen värin päälle toista Se levii.

  Sempaicat
  Participant

  Osaan jotenkin ihmeellisest vähäniinku luonnostaan piirtää mangaa et Se siin on boonus.

  in reply to: Japanilaiset koulupuvut #228965
  Sempaicat
  Participant

  No niin! Mahtava aihe. Tästähän mä vihdoinkin tiedän jotain. Meidän koulu on mukana comenius projektissa ja sen takii meidän koulussa kävi semmonen japanilainen Ryoto (lausutaan ryota) niin meidän koulussa jouduttiin käyttää puoltoist viikkoo japanilaisii koulupukui. Joo oli ne kyl ihan hianoi.

  in reply to: Origami #228964
  Sempaicat
  Participant

  Nooo mä sain joskus pienenä semmoisen origami kirjan ja paperit. Taittelin niit hullun lailla. Mut nyt ulkoo menee koira, kissa, kala, lintu, pöllö ja lepakko.

  in reply to: Pukeutumistyylinne #228963
  Sempaicat
  Participant

  Nooo……..  Mun tyyli on aika perus simppeli semi tavallinen. Rakastan Gotchic lolita tyyliä. Ehkä mun tyyli menee semmoisen gootin ja korviksen välillä. (en oo ihan kovis kovis) Tulee pukeuduttuu mustiin ja semmosiin tummiin vaatteisiin.

  in reply to: Kertokaa lempaari mangasta/hahmostanne! #228962
  Sempaicat
  Participant

  Noooooo…………………..      Mun lempi sarja on kai shugo chara ja lempi hahmot on (joo mul on niit monii!) Rima, Kusukusi, Pepe, El ja Kuukai.

  in reply to: NeitiKoume #228961
  Sempaicat
  Participant

  Vähän hyvä sarja!!!! Ite piirrän niit hahmoi ja luen kokoajan niit samoi kirjoi uudestaan.

  in reply to: tykkääkö joku piirtää #228960
  Sempaicat
  Participant

  No ehjin lonely ron en tiiä, tai sit se on Weed. Uskon et Ron ja Weed.

  Joo ja tykkään piirtääki niitä.

  in reply to: Kuroshitsuji #228836
  Sempaicat
  Participant

  Oon siis luken 2 kauden ku alotin sarjan lukemisen aika myöhään

   

  in reply to: Kill Me Baby #228835
  Sempaicat
  Participant

  itse en ooviel sarjaa luken mut aattelin alotta sen lukemisen. onko tästä sarjasta animea? jos on niin mistä sitä voisi katsoa?

  in reply to: Kuroshitsuji #228794
  Sempaicat
  Participant

  Siisnanteeksi kiinostuttiin

   

  in reply to: Kuroshitsuji #228793
  Sempaicat
  Participant

  Siis niin ihana sarja!!!!!!!!!!!! (oikeesti) Mä ja mun serkku kiistettiin kuroshitsujist ku se oli meil yökylässä. Mun sisko oli siis taas lainannut jotain mangoja ja siel oli kuroshitsujii. Mä ja mun serkku oltiin sillee ihan hirveen tylsä, pelottava ja muutenkin oltiin serkunkaa 10 ja eiks se oo +14. Mut seiraavan päivän mä ja mun serkku ei voitu vastustaa kiusaust nii mentii kattoo kuvii siit. Heti ku näky joku varikohta ni mä ja mun serkku vaa naurettiin niille XD. Sit munnsisko huomas sen ja se oli sille -Oliks siel joku hassu kuhta? 🙂 Sit se tuli kattoo ja oli sille whaaaaaaaat!!!!!!! Eiks teit yhtään niinku pelota katto tollasii kohtii. Ku ma alotin tuollaisten lukemisen skippasin noi tappo ja veri kohat. Mä ja mun serkku naurettiin sille. Mul ja mun serkun alko olla tylsää joten päätettiin lukee ne. Nyt oonnluken kaikki 1-13 mitä ooon löytän ja odotan innolla seuraavia osia.

  Parhaita hahmoja ovat Sebastian, prinssi Sooma, Tanaka,  Hutausurakoitsija(huumorin takia) ja mitä muuta……….. Ai nii. Oliks se nyt Finny vai joku muu, Elizabeth ja tietty Ciel.

  Toivartavasti tälle sarjalle löytyy paljo lukijoi. :]:]

  Sydämmellä: mangacat

  in reply to: Darren Shan #228790
  Sempaicat
  Participant

  Mä oon aloittanut manga Darreni lukemisen ku sisko lainasi kirjastost Darrenii 🙂 Mä olin sille ei vois vähempää kiinnostaa. Sit se alko ostaa niit. Ku sil oli kaikki neljä olin luken jo jotain manga sarjoi ja oli uuden sarjan puutetta. Mun sisko sano et lue ees pari sivuu siit ja kato tykkäätkö. Mä tietenkin kiinnostuin ja aloin luukee niit. Nyt oon luken kaikki 1-6 + pari kirjaa. Ja oooooon äääääääääääälyyyyyyyyyyytöööööööööööööööööömääääääääääään hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyväääääääääääääääsaaaaaaaaaaaaaaaaarjaaaaaaaaaaaa. KANNATTAA LUKEE DARRENII!!!! XDXDXD

  • This reply was modified 8 years, 3 months ago by Sempaicat.
  in reply to: Kuroshitsuji #228780
  Sempaicat
  Participant

  Mä oon lukenu kaikki mitä mä oon löytän kaupoist ja kirjastost eli siis 2-13. Aloin lukee sitä ku mun isosisko oli lainannut niitä kirjastosta , nii sillon ei viel kiinnostan, mut sit ku luin takakannen ja olin vähän selaillut niin kyl kiinnostus lähti. Oon aika huono piirtää mangaa mut jotai semmosii hassun nösii ehkä onnistuu. Oon luken noi kaikki 2-13 jossa kahes ja puolekuukaudes. XD Joo eli on kyl tosi kiinnostava sarja.

  • This reply was modified 8 years, 3 months ago by Sempaicat.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)