MangaFan01

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Clannad #229785
  MangaFan01MangaFan01
  Participant

  En ole enää niin varma, että pidänkö kyseisestä animesta niin paljoa. Se loppui jotenkin aika oudosti. Nagisan ja Ushion pitivät olla kuolleita. Mutta sitten Tomoya jotenkin pystyy kulkemaan ajassa taaksepäin.  Nagisa ja Ushio molemmat selviytyvät. Juuri sen takia en niin paljoa pitänyt siitä, kun siinä oli  kaksi erilaista loppua. Mutta muuten oli ihan hyvä anime ja noin.

  in reply to: Kuroshitsuji #229760
  MangaFan01MangaFan01
  Participant

  Oi että! Kuroshitsuji kuuluu ehdottomasti parhaimpiin animeihin, mitä olen katsonut. Tykkään Williamista ja Jokerista ehkä eniten. Harmittaa kyllä kun PALJON hienoja ja tärkeitä hahmoja kuoli kakkos- ja kolmos kauden aikana. 😥

  in reply to: Paradise Kiss #229745
  MangaFan01MangaFan01
  Participant

  Olen katsonut Paradise Kissin animena, ja oli kyllä todella mahtava, vaikka loppu olikin surullinen kun Yukari joutui eroon Georgesta.

  Toinen Ai Yazawan teos Nana,  jota nuorempana lainasin kirjastosta mangana ,oli myös surullinen lopusta, mutta oli aivan ihana ja koskettava tarina. Ja katsoin sen animena noin pari kuukautta sitten.

  Jos pitäisi valita, että tykkäsinkö enemmän Nanasta vai Paradise Kissistä, niin valitsisin Nanan.

  Suosittelen todella paljon että katsoisit myös Nanaa 🙂

  in reply to: Ginga Densetsu Weed: Orion #229744
  MangaFan01MangaFan01
  Participant

  En usko että tulisi animeksi, koska Yoshihiro työstää tällä hetkellä viimeistä ginga-sarjaa, The last wars. Sekään ei ole edes varmaa, että tuleeko Ginga Densetsu Weed: Orion mangaksi Suomeen.

  in reply to: Mitä animea seuraat tällä hetkellä? #229743
  MangaFan01MangaFan01
  Participant

  Katselen tällä hetkellä Kuroshitsujin toista tuotantokautta. Aivan mahtava anime ja haluaisin lukea mangatkin. Lempihahmoni ovat Sebastian ja Grell.

  Toinen anime, minkä sain juuri loppuun katsottua on Death note. Järkytyin kyllä pahasti kun Light kuoli. Mutta muuten oli kyllä todella hyvä sarja johon jäin heti koukkuun katsottuani ensimmäisen jakson 🙂

  in reply to: Death Note #229742
  MangaFan01MangaFan01
  Participant

  Rakastan sitä varsinkin animena todella paljon <3 tykkään ihan hulluna Lightista. Loppu oli kyllä todella surullinen 🙁

  in reply to: Hopeanuoli ja Weed #229741
  MangaFan01MangaFan01
  Participant

  Katsoin pienempänä paljon hopeanuolta ja weediä. Omistan hopeanuolesta animen ja mangat. Weedistä omistan myös animen ja mangat 1-50.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)