Minorea

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 108 total)
 • Author
  Posts
 • Minorea
  Member

  Olin ilmoittautunut 2004 kaverini kanssa Harry Potter larppiin Jyväskylään. Paikka oli kumminkin vaihtunut larppiin ja emme olleet saaneet informaatiota ja eksyimme. Kaverini lähti sitten reippaana tyttönä kohti yliopistoa hakemaan apua ongelmaan.

  Yliopistolla sattui tuolloin olemaan animecon ja olin ihan onnesta soikeana. Katselin pukuja haltioituneena ja törmäsin suurin piirtein kaveriini, joka oli jäänyt juttelemaan erään ystävällisen JV:n kanssa, joka lopulta autolla ajoi meidät uudelle larppipaikalle. Itse taas yritin kovasti vihjata kaverilleni, että olisimme voineet jäädä mieluiten tuohon ihmeelliseen tapahtumaan, joka vilisi hienoja pukuja.

  Kotona sitten selvittelin asiaa tarkemmin ja selvisi, mistä harrastuksesta oli kysymys. 2005 sitten bongasin samanlaisen tapahtuman Helsingistä ja pakkohan sinne oli saada puku, kun kaikilla muillakin oli. Siitä se sitten lähti. Teen pukuja lähinnä omaksi ilokseni ja tyydyttämään skitsofrenian tarvettani olla aika-ajoin joku muu. Tottakai lisäplussana tulee nuo kuvat mitä puvustani otetaan sekä sen saama huomio, mutta vaikka kukaan ei kuvaisi pukua tai tulisi kehumaan sitä, vetäisin silti aina puvun päälleni coniin mennessäni.

  Nykyään jopa perun conireissuja, jos puku ei ole valmis. En vain osaa olla ilman ja olen huono kierrättämään vanhoja pukuja.

  in reply to: Jyväskylä 13-14.10.2012 Katsudocon #124213
  Minorea
  Member

  Lippujen hinnat putosivat huimasti! Käykää tarkistamassa uudet lippujen hinnat Katsun kotisivuilta, http://katsudocon.minorea.net

  in reply to: Jyväskylä 13-14.10.2012 Katsudocon #124184
  Minorea
  Member

  Kauempaa tulevien on nyt mahdollisuus saada ennakkoon ostetut lippunsa ilman toimitusmaksuja Traconiin! Ostaessasi lipun askartelupuoti Piasta mainitse lipun oston yhteydessä, että haluaisit toimituksen Traconiin joko lauantaille tai sunnuntaille oman valintasi mukaan.

  in reply to: Jyväskylä 13-14.10.2012 Katsudocon #124169
  Minorea
  Member

  Katsudoconin sivuille päivitetty sponsori-linkit jota kautta pääsee katsomaan Katsudoconin viralliset tukijat. Moni kauppa antaa perjantaista 31.8.2012 alkaen aina 14.10.2012 saakka Katsudoconin ranneketta näyttämällä 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista! Nyt ostamaan ennakkolippu joko Pian nettikaupasta tai suoraan askartelupuodista!

  in reply to: Bakacon 14.-15.5. #119776
  Minorea
  Member

  Show-cosplaykisassa vielä tilaa! Ilmoittautumiset osoitteessa: http://cosplay.bakacon.fi/showcosplay
  3 parasta pukua palkitaan!

  in reply to: One Piece – ryhmäcossi. #109694
  Minorea
  Member

  Kuopiossa on Chibicon 2.10 sinne siis.

  in reply to: One Piece – ryhmäcossi. #108611
  Minorea
  Member

  No jos nyt joku muu sen Zoron haluaa niin voin kyllä yrittää aivop….jutella sopiiko joku muu hahmo mahdolliseen cossiin.

  in reply to: Re: Tracon 2010 #108540
  Minorea
  Member
  in reply to: One Piece – ryhmäcossi. #108441
  Minorea
  Member

  Minorea – Pelona
  +Nukku-Matti+ – Roronoa Zoro

  Mattia nyt ei löydy miltään ky. aiheen foorumilta mutta tuolla nimimerkillä kuulemma itse halusi.

  in reply to: One Piece – ryhmäcossi. #108090
  Minorea
  Member

  Hei, jos Tsukiin tuo nyh tehrään niin täältä puolelta saattaisi saada tuon Zoron ja ihan miespuolisena versiona.

  in reply to: Re: Tracon 2010 #107681
  Minorea
  Member

  Jos joku sattuu olemaan tulossa Sunnuntaina Jyväskylään päin niin täällä olisi toinen matkaaja jolla on ajokortti. Seura olisi siis hyvin tervetullutta (:

  Olen itse lauantaina puvussa Misa Misa Death Notesta, kirjan 10 takakannen kuvalla (sininen liituraitatakki, toppi, aurinkojumalan sauva ja nahkahame) pro-kisassa ja muutenkin, lauantaina taas esiinnyn Draco Malfoyna, Harry Potterista tuttu. Saa tulla tervehtimään jos törmää, juttelen mielelläni ihmisille jos uskaltavat vaan tulla utustumaan (:

  in reply to: Jyväskylän cosplaymiittinki 19.6.2010 #107203
  Minorea
  Member

  Muistuttelen mahdollisia kiinnostuneita tästä, cosplaymiittinki on huomenna joten kaikki kiinnostuneet tervetuloa mukaan! Jos pukua ei ole niin ei hätää, normivaatteissakin voi tulla. Ikähaitari huitelee ilmoittautuneiden kesken 15-27 vuoden välissä, eli kukaan ei ole liian nuori/liian vanha tulemaan porukkaan mukaan.

  Tervetuloa tutustumaan paikkakuntasi/lähipaikkakuntasi piilocossaajiin!

  in reply to: Sangatsu-miitti Vol. 2 #106642
  Minorea
  Member

  Sivusta seuraajana, olen tulossa jos saatte päätettyä mihin aikaan.

  Olen osallistunut lauantaina tuohon pro-cosplaykisaan ja sunnuntaina deittiohjelmaan, eli noina aikoina en ainakaan pääse. Kanssa olen ilmoitautunut jv:ksi, niin en niitä vuoroja vielä, mutta jos en ole vuorossa niin voisin miittiin osallistua.

  Itseäni ei noista ohjelmista mm. hirviöt tosiaan kiinnosta, enkä ohjelmia muutenkaan seuraa niin sopii milloin vain. FFfight olisi noiden kahden muun lisäksi kyllä sellainen johon ajattelin osallistua.

  Mutta, täällä on yksi TWISTERIN PELAAJA ainakin mukana! Rakastan sitä peliä, mutta en koskaan saa ketään pelaamaan kanssani. Eli jos siihen osallistuu edes yksi minun lisäkseni niin mukana olen, todellakin!

  Pakko sanoa, että tuosta nyyttäri-ideasta en itse ainakaan varmana ole sitten mukana. En ala kantamaan ruokaa coonipaikalle kun pystyy sitä muualtakin saamaan, niin en itse osallistu tuohon piknik touhuun ainakaan. Jos minulla on vesipullo matkassa niin viitsi sitä nyt ihan ringissä kierrättää.

  in reply to: One Piece – ryhmäcossi. #106310
  Minorea
  Member

  Joo eli nyt kyseinen (otinpas selvää) tapahtuma olisi Hesassa jos tulee, mutta eipä ole järjestäjien keskuudessa päästy ehkää-pidemmälle jos heiltä asiaa tiedustelee. En siis tunne kyseisen conin järjestäjiä henk. koht. mutta tuttuja muiden conien järjestäjistä löytyy ja heiltä tulee tuo "ehkä." Mutta siis TSUKICON on HESASSA ja nyt tulevana viikonloppuna oleva Desucon on Lahdessa. Ja lahteenhan tätä ei oltu suunnittelemassa missään vaiheessa.

  Itse liikuskelen ainakin autolla tuonne Tsukiinkin kun en mitään alennuksia saa kun en opiskele enkä työtönkään ole. Eli jos autokyytiä joku kaipaa (lähden itse Keski-suomesta) niin voin hakea, myös Helsingin lähitienoilta voi koukata kyytiin jos bensakuluista osan maksaa.

  Jos Traconiin ryhmän meinaa niin se pitäisi varmaan kasata aika äkkiä, nimittäin harva täydellisyyttä tavoitteleva cossaaja alkaa väkertämään pukua viimetippaan juurikaan sen takia, että hermot menee ja puku on kamala omasta mielestä. Itse en tosiaan Traconiin edes Pelonaa raahaa, mutta jo senkin takia, että haluan pukua korjata niin Tsuki on parempi. Mm. hameen yritän varmaan uusia kokonaan ja muokkailla miljoonia muita pieniä yksityiskohtia puvussa.

  Onko muuten miten monella täällä olevalla kamera? Jos miettii photoshootinkia. Kanssahan siinä on se huono puoli, että silloin jonkun täytyisi väkisin olla poissa kuvasta. Joten olisiko jollakin "ylimääräistä" kaveria joka osaa ottaa kuvia, siis todellakin ottaa kuvia eikä sellaisia, että kuvia katsoessa osien jalat tai päät on katkaistu pois kuvasta.

  Tietysti kuvauspalveluakin voi porukalla käyttää, mutta ei sinnekään viitsi tunniksi kahdeksi majoittautua että saa kaikista ideoista otettua ryhmäkuvaa. + varmaan osa haluaa ottaa siellä itsestään myös yksittäiskuvia.

  in reply to: One Piece – ryhmäcossi. #106026
  Minorea
  Member

  Jos Tsukiin tehdään niin olen mukana, tosiaan olen osallistunut ihan tuohon Pro-kisaan puvulla niin en viitsi alkaa Traconissa enää sitä perumaan (:

  Onko Tsuki muuten missä päin, en ole henk. koht. käynyt kuin Bakassa ja Animeconeissa, tuttuja sen jälkeen löytyy vain Desu, Neko ja Kikucon, Tsukista en ole edes kuullut aiemmin. Tietää vähän suunnitella tuota reittiä ajeleeko autolla vaiko junalla.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 108 total)