Miss Majin

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Off-Topic #107371
  Miss Majin
  Member

  Minulla ei mene putkeen. Inspiraationi on kadonnut juuri kun sitä kaivattaisiin (blogini on saanut kommentin, jossa sanotaan, että jos päivitän jatkossakin niin kommentoija jatkaa blogini lukemista… ja minun päivitystahtini on yksi merkintä kahdessa-kolmessa kuukaudessa!). Hartiani ovat niin jumissa, että minua pyörryttää, eikä venyttely oikein auta. Olen tuhlannut viime aikoina paljon rahaa (ostin tarpeellisten farkkujen ja kulmakynän lisäksi Chiyon isä -kangasmerkin ja Freeza -avaimenperän laukkuani varten, sekä mangapokkarin). Kaiken hyvän lisäksi serkkuni, joka oli lupautunut tulemaan mukaani Traconiin DBZ:n nro 18:aa cossaten (minä cossaan nro 17:aa, kuten olen hehkuttanut), lähtee mätystämään patonkia Ranskaan! ARGH!

  Jonkin ajan päästä lähden ystäväni rippijuhliin. Itse en käynyt riparia, joten ei ole omia juhlia (eikä näin ollen lahjojakaan, ikävä kyllä). Ostin ystävälleni lahjaksi astioita – äidin rahoilla. Mutta kun ne astiat ovat niin kalliita…

  Jee, menen ensi keskiviikkona tapaamaan rakastani sairaalaan! Hänellä on heinäkuussa synttärit, mutta luulen, ettemme tapaa enää ennen niitä, joten annan lahjan jo keskiviikkona. Ostin suklaata, ja annan yhden aikaisemmin ostamani laukun, jota en itse käytä mutta josta arvelen hänen pitävän.

  Eipä tässä kai muuta. Tuli vähän turhan pitkä tuosta aloitusvalituksesta…

  in reply to: Now Playing #106264
  Miss Majin
  Member

  Indica – Eerie Eden

  Indican vanhan Vettä vasten -biisin uusi, englanninkielinen versio heidän uudelta levyltään. Kovin kaunista tämä.

  in reply to: Now Playing #105910
  Miss Majin
  Member

  Kaya – Chocolat

  Ihastuttava kappale.

  in reply to: Now Playing #105729
  Miss Majin
  Member
  in reply to: Off-Topic #104945
  Miss Majin
  Member

  Näin kaunis ja aurinkoinen päivä, ja minä istun koneella. Ei hyvä.

  Olisi äsken pitänyt lähteä mummoni luona käymään ja viemään hänen pyöränsä takaisin (se jäi pihaamme aikaisemmin tänään), mutta äsken hän soitti ja kysyi, tulenko tuomaan vai hakeeko hän itse, ja sanoin: "No, hae sä…" Olen laiska.

  Äögh, kesäni on pilattu: Minun (ja totta kai kaikkien muidenkin kouluni kasiluokkalaisten) pitää tehdä kasvio! Viime vuonna sitä ei annettu minulle tehtäväksi, johtuen varmaan siitä, että olin sairaalakoulussa ja yhteydenpito omalle koululle ei ollut niin tiivistä kuin nykyisessä sairaalakoulussani. Ihan liikaa kasveja kerättäväksi, menee koko kesä rymytessä jossain metsissä ja ojanpohjilla. Ajattelin, että lähden jo tänään etsimään kukkivia mustikoita.

  Hehee, vaihdoin allekirjoitusta! Nyt se on Cellin repliikki, joka on tässä videossa kohdassa 8:03 (tuskin kiinnostaa, mutta kerroinpa kuitenkin).

  Hohhoijaa. Tänään pitäisi vielä ommella alushamettakin. Se on jo aika hyvässä mallissa, saanen sen pian valmiiksi. Luulen kuitenkin, ettei siitä tule niin puffu kuin lolita-alushameen kuuluisi olla. Ärh, jos olen nähnyt ihan turhaan vaivan ommellessani sitä…!

  in reply to: Off-Topic #102893
  Miss Majin
  Member

  Ahahaa~ Elämä on ihanaa, kun on viikonloppu~

  Tulisipa kesä äkkiä, niin pääsisi Traconiin. Tekee jo mieli cossata. Olen miettinyt taas niitä kylttijuttuja. Perinteistä "hug me"-kylttiä en ota, sillä se ei oikein sovi androidi 17:lle. Sen sijaan ajattelin viljellä hieman Miss Majin -tason huumoria ja ottaa kyltin, jossa lukee "unelmien poikamies" ja tuo unelmien -sana yliviivattuna. Näin ehkä, ehkä joku muu kyltti, ehkä ei kylttiä ollenkaan.

  Jooh. Onneksi on vasta lauantai-ilta, ja koko huominen vielä viikonloppua jäljellä.

  Ärsyttää. Äitini valittaa, että puhun liikaa puhelimessa. Rakkaani on sairaalassa, enkä pääse tapaamaan häntä usein, hänellä ei ole meseä eikä sähköpostia käytössään ja kirjeiden kirjoittelu on hidasta, ja äiti valittaa että puhun liikaa puhelimessa hänen kanssaan! Äiti tuntuu muutenkin inhoavan häntä. ANGSTANGST.

  Lopetanpa viestini, ennen kuin se menee 99,99999-prosenttisesti angstaamiseksi.

  in reply to: Now Playing #102892
  Miss Majin
  Member

  Only a Chilling Elegy ~Freeza’s Theme~

  Loistava biisi. Löysin kuunnellessani DBZ-hahmojen teemoja Youtuben ihmemaassa. Pidän laulajan äänestä ja voimakkaasta musiikista, sekä niistä taustalauluista. Ja se, kun laulaja "kiekuu" lopussa… ah, rakkautta~

  in reply to: Re: Tracon 2010 #102129
  Miss Majin
  Member

  Hant wrote:

  Tietääkö kukaan tuleeko Traconiin taidekuja ja onko pöytien varaus jo alkanut?

  Traconin nettisivuilla Myyntipöydät-osiossa sanotaan, että taidekuja on suunnitteilla ja lisätietoa tulee myöhemmin.

  Minun olisi tarkoitus tulla Traconiin ja cossata androidi 17:aa sarjasta Dragon Ball. Jos kaikki menee niin kuin puhetta on ollut, mukanani liikkuvat androidi 18 sekä yksi ei-cossaaja.

  in reply to: Sangatsulaiset esittäytyy #92256
  Miss Majin
  Member

  Bonjour.

  Minä olen Miss Majin. Netissä pyörin tämän nimimerkkini lisäksi nimillä Majin-san ja paradesan. Olen -95 syntynyt, pienikokoinen, silmälaseja käyttävä vaaleahiuksinen otsatukkahyypiö. Aina, kun en pukeudu kuin tavallinen tallukka, pukeudun gothic lolitaan tai johonkin "omaan tyyliini".
  Luonteeltani olen haaveiluun taipuvainen ja ujo, jossain määrin synkkäkin, mutta minulla on myös iloinen ja humoristinen puoleni.
  Minulla ei oikeastaan ole muita harrastuksia kuin piirtäminen, jota rakastan, sekä tarinoiden kirjoittelu, joskin jälkimmäinen on viime aikoina jäänyt hieman vähille (ideat ovat lopussa).
  Harrastusteni lisäksi pidän musiikista, mangasta, fantasiakirjoista, fiksuista ja mukavista ihmisistä, ja monista muistakin asioista. Olen kiinnostunut myös spiritismistä, ennustamisesta ja tämmöisistä.
  Kuuntelen eniten hevimusiikkia ja j-rockia, mutta myös muita, esim. Queenia.
  Suosikkimangojani ovat Dragon Ball, Emma ja Sugar Sugar Rune.

  Merci.

  in reply to: Mikä tulee mieleen edellisestä sanasta? #90423
  Miss Majin
  Member

  Androidista tulee mieleen maailman seksikkäin naispuolinen sarjakuvahahmo androidi 18. XD

  Fanityttö?

  in reply to: Arvostele edellisen piirrustus -ketju #86539
  Miss Majin
  Member

  Pidänpidänpidän.
  Tausta on ehkä vähän tyhjä, mutta ei liian. Hahmot ovat taidokkaasti piirrettyjä, varjostukset ja valot paikallaan. Erityisesti pidän tuon oranssin hahmon hiuksista. Muuriin olisin ehkä kaivannut lisää materiaalin tuntua, jonkinlaista pintakuviota. Kuvassa on tunnelmaa, ja se on hieno juttu. Arvosanaksi 10-. Pahoittelen älyttömän lyhyttä arvostelua.

  Sitten minun töherrykseni. Se on lyijykynätyö, joten ei parhaimmillaan näin tietokoneen ruudulta katseltuna. Tässä näin.

  in reply to: Kysymys seuraavalle #86531
  Miss Majin
  Member

  Eminemin Shake That saa minut ärsyyntymään varsin suuressa määrin.

  Oletko koskaan ihastunut keneenkään Sangatsulaiseen?

  in reply to: Kysymys seuraavalle #85566
  Miss Majin
  Member

  Big Brother on minun mielestäni turhin.

  Seuraavalle: Enkös olekin kiltti?

  in reply to: Omat sarjakuvanne #83494
  Miss Majin
  Member

  Tulin taas häiritsemään teitä. Tällä kertaa en kuitenkaan sepustele tarinoideni juonia, vaan annan linkin sarjakuvablogiini, josta voitte käydä lueskelemassa lyhytsarjiksiani. Toistaiseksi siellä on vain yksi sarjakuva, mutta jos ketään kiinnostaa, niin tässä linkki: Parade of Lunacy. Tuolla ei kai voi kommentoida jos ei ole kirjautunut, mutta kommentoikaa tänne, hyvät sangatsulaistoverit. (Onkohan tämmöinen itsensä mainostaminen sallittua? Kai tämä on… toivon mukaan.)

  in reply to: Omat sarjakuvanne #81630
  Miss Majin
  Member

  MUAHHAAHHAAAAAA! Tulen jälleen tänne kiusaamaan teitä typerillä sarjakuvatekeleideni juonilla!

  Niin, aloitin siis tuossa noin viikko sitten vääntämään juonta uuteen sarjakuvaan. Nyt juoni on valmis ja paperilla (tai no, ei paperilla vaan tietokoneen muistissa), mutta itse sarjakuvan piirtämistä en ole vielä aloittanut. Hahmot on kyllä jo pääosin suunniteltu. Nyt saatte kuulla hieman sarjikseni juonesta.

  Master’s Little Dolly

  Tarina sijoittuu 1880-luvulle. Päähenkilö on nuori, kaunis aatelisnainen nimeltään Shirley. Hän on naimisissa itseään noin 20 vuotta vanhemman kreivin, Gerald Peacockin, kanssa. Eräänä päivänä ollessaan Geraldin kanssa tanssiaisissa Shirley tapaa nuoren miehen, joka esittäytyy Jack Cranktoniksi.
  Parin päivän kuluttua Gerald kuolee. Hautajaisten jälkeen Shirley kohtaa Jackin hautausmaalla. He keskustelevat hetken, ja Jack sanoo Shirleylle, että Geraldin kuolema oli tavallaan vapautus Shirleylle; nyt tämä saisi etsiä itselleen uuden, nuoremman ja komeamman miehen. Shirley kiivastuu tuosta, mutta leppyy Jackin pyydettyä anteeksi tökeröä lausahdustaan.
  Ajan kuluessa Shirley ja Jack rakastuvat ja menevät naimisiin.
  Kun aviopari on jonkin ajan kuluttua tanssiaisissa, kattokruunu putoaa Jackin päälle surmaten tämän. Kattokruunun päällä seisoo tuntematon, hienosti pukeutunut mies, jolla on karmiva naamio. Mies kaappaa Shirleyn mukaansa ja lähtee hevosvaunuillaan pois kaupungista, omaan syrjäiseen kartanoonsa.
  Heidän ollessaan miehen kartanon takkahuoneessa mies kertoo olevansa nimeltään Nukkemestari ja hallitsevansa nukkien maailmaa.
  Shirley jää pakon edessä asumaan Nukkemestarin luo, sillä tämä ei päästä häntä pois. Pikkuhiljaa Shirley ei enää edes halua pois… Mutta osaako hän aavistaa, mikä häntä loppujen lopuksi odottaa…?

  Tämmöinen sepustus.
  Nukkemestaria olen käyttänyt aiemminkin yhdessä tarinassa (Nukkesonaatti, josta olen kirjoittanutkin tänne), mutta muut ovat täysin uusia hahmoja. Nukkemestari muuttui jonkin verran tätä tarinaa kirjoittaessa siitä, mitä hän oli Nukkesonaatissa. Hänestä tuli herrasmiesmäisempi, hän sai taakakseen monomanian, ja hänen kasvonsa ovatkin naamio (esiin se ei tullut, mutta Nukkesonaatissa ne olivat hänen omat kasvonsa).

  Kommentteja, kiitos!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)