Mörkö

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #113244
  Mörkö
  Member

  Kiitos onnitteluista!! :>

  Mörkö
  Member

  Gentlemen’s alliance cross 8 löydetty ärrältä :>

  in reply to: Lävistykset #110295
  Mörkö
  Member

  Voisipa hieman päivitellä näitä lävistyksiäni kun määrät ovat muuttuneet. Elikkäs kielestä löytyy, ja alahuulesta oikealta. Sen otin jossain viime keväänä ja hyvin parantui (: Korvissa taas yhteensä on 11, toisessa 6 ja toisessa 5. Kolme lävistykistä on rustossa. Uusimman otin rustoon samaan aikaan kun huulilävän. Onneksi sekin jo alkanut parantua hyvin ilman ongelmia :> Korviin voisi ehkä vielä pari hankkia lisää :’D

  Nyt olen jo jonkin aikaa miettinyt tatuointia, tosin tuskimpa vielä pitään aikaan tulen ottamaan. mutta haluaisin kuitenkin kovasti ottaa lapaluuhun lohikäärmeen. Saa nyt nähdä jospa ensi vuonna kun täyttää 18 niin ei tarvitse äidiltä lupia pyydellä.. Mielikin kyllä kerkiää muuttua, mutta olen kyllä ajatellut tätä jo pitkään.

  in reply to: Negative #107232
  Mörkö
  Member

  Ois kyllä aika mahtavaa joku Jukan ihme comeback :’D<3 Alkaa kyl kaipaileen sen aikasii keikkoi kun Jukka oli viel kitaras. Jotenkin vieläkin tuntuu keikoilla et joku puuttuu /: Ja levyistä vielä sen verran että jotenkin oon huomannu että levyjen kans toistuu mulla jännä kaavamaisuus: parhaimmat on mielestäni joka toinen, ensimmäinen, kolmas ja uusin 😀 On muutkin kyllä loistavia, mutta eivät aivan yllä edellämainittujen tasolle.

  in reply to: Negative #106849
  Mörkö
  Member

  Tuo uusi levy on kyllä ihana, tykkään enemmän Neonista kuin edellisestä levystä. Kotiin tuli heti ilmestymispäivänä postissa ja sen jälkeen muita levyjä tullutkaan kuunneltua :’D Lempibiisini taitaa uudelta albumilta tällä hetkellä olla Jealous sky tai Believe. Heti vain kolahtivat kumpikin<3 Neon rainista en kyllä tykkää, se tuntuu tavallaan ylimääräiseltä siellä, olisi edes Jonne ollut äänessä niin olisi huomattavasti parantunut. Olisi kyllä ihanaa päästä taas livenä näkemään, katsomaan ja kuulemaan uusia biisejä. Ehkäpä sitä jonnekkin tulisi lähdettyä :>

  in reply to: R.I.P Ronnie James Dio 1942-2010 #104548
  Mörkö
  Member

  Kamalaa! Kuulin vasta äsken Dion kuolemasta 😮 Olen aika järkyttynyt, empä uskonut miehen kuolevan vielä.. Dio oli kyllä upea laulaja ja hänellä oli mahtava ääni, hän oli muutenkin suuri syy siihen että aloin aikoinaan kuunnella metalli ja hevi musiikkia. Petyin myös hyvin pahasti kun kuulin että Heaven & Hell joutuu perumaan kaikki Euroopan keikat, mutta nyt meni lopullisesti mahdollisuudet nähdä Dio livenä ):

  Mörkö
  Member

  Fruuba 20 ja Gentlemen’s alliance cross 6 löydetty ärrältä <:

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #100179
  Mörkö
  Member

  Seuraava joka kerkeää saa laittaa uuden arvoituksen :>

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #99967
  Mörkö
  Member

  Avain? Tulee ensimmäsienä mieleen..

  Mörkö
  Member

  Fruits basket 18 ja Dragon ball 40(uusintapainos) nähty ärrällä (:

  in reply to: Off-Topic #97152
  Mörkö
  Member

  Tänään meille tulee muutamaksi päiväksi yksi tyttö ranskasta (: Meillä kun on koulussa sellainen oppilasvaihto, että sne ketkä majoittavat ranskalaisia pääsevät sitten keväällä ranskan reissuun. Maltampa tuskin odottaa iltaan asti, meillä on suunniteltuna kaikkea kivaa tekemistä ja toivon todella että hän viihtyy täällä :> Ja sitten pitäisi jaksaa odotella huhtikuuhun että itse pääsisi Ranskaan<3 Aika omituista kyllä kun itseasiassa eilen sain vasta kuulla koko oppilasvaihdosta, ja sitten heti tietenkin lupauduin majottamaan jonkun. Niin tänään jo tulossa..

  Ja sitten koeviikko loppui, ihanaa<3 tänään kävin tekemässä viimeisen kokeen. Ja taidan päästä jopa matikastakin läpi! Ensi jakso on kyllä kamala /:

  in reply to: Ylä-aste #95562
  Mörkö
  Member

  Nykyisin kun olen lukiossa, tulee toisinaan olo että tahdon takaisin yläasteelle. Ainankin meillä oli aika helppoa ja rentoa siellä. Itse en tainnut juuri ikinä tehdä läksyjä tai lukea kokeisiin, ja yli kasin keskiarvolla pois lähdin. Jälki-istuntoa ei saanut kuin tupakalle menosta, jos siitäkään. Läksyjä oli jonkin verran, mutta ainut opettajistakin joka laittoi kotiin lappusia läksyjen tekemättömyydestä ei koskaan minulle niitä lappuja laitellut. Olin kai sitten hänen jonkinlainen suosikkioppilas.. Joskus sille samaiselle opettajalle suutuin tunnilla, ja kävin huutamaan ja valittamaan hänelle, eikä siitäkään tullut mitään seuraamuksia :’D

  Mutta aivan niinkuin aikaisemmatkin kirjoittajat ovat maininneet, kaikki riippuu koulusta ja opettajista joten yleistäminen ei aina toimi. Ja muutenkin toisilla on helpompi tulla eri opettajien kanssa toimeen, ja joillakin opettajilla on omat suosikkioppilaat jotka pääsevät sitten helpommalla.

  Uusista aineista vielä: Terveystieto ja ruotsi tulevat minulle ainankin ensimmäisinä mieleen yläasteella alkavista aineista, minulla ainankaan niitä ollut ala-asteella. Ja sitten on vielä joitakin valinnaisia, kuten tietotekniikka ja ilmaisutaito esimerkiksi. Valinnaisetkin kyllä taitavat vaihdella hieman kouluttain, isoissa kouluissa enemmän valinnaisia vaihtoehtoja jne.

  in reply to: Mikä ärsyttää? #88211
  Mörkö
  Member

  Matikasta tuli hylätty :< Se oli tosin omaa vikaani, mitäs en tehnyt läksyjä enkä tunnilla ollut kovin mukana. Ja ehkäpä oli odotettavissa että pitkässä matikassa ei pärjää tekemättä mitään. Mutta taisivat kaikki muutkin kokeet mennä täysin penkin alle, viime jakso kun ei ollut mikään mukavimmasta päästä niin en jaksanut opiskella yhtään..

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #86985
  Mörkö
  Member

  Hmm.. Ei tule kyllä mieleen yhtään 😮 Joku muu saa keksiä :>

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #86888
  Mörkö
  Member

  Olisikohan vaikka majakan vartija? tjsp..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)