Ni-chan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 736 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Automail vai normaali proteesi? #125034
  Ni-chan
  Member

  Salainen haaveeni oli ja on edelleen kehittää tähän maailmaan oikeasti toimiva automail-tyyppinen tekoraaja. Siis hermokytköksellinen, että se oikeasti toimisi samalla tavoin, kuin oikea käsi tai jalka. Rakentaisin sen todennäköisesti kylläkin hiilikuidusta kuin teräksestä ja ihon ja tekoraajan väliin tulisi jokin kevyt eriste: näin se olisi kevyempi eikä syntyisi teräksen lämpötilanvaihteluista johtuvia palovammoja tai paleltumisia. Mutta kun en tahdo leikellä ihmisiä (enkä edes osaisi ko. laitetta rakentaa), kun kuitenkin automailin kiinnitysosa pitäisi leikkauksella kiinnittää ihmiseen, niin piti luopua tästäkin leikistä. 🙁

  Jos siis saisin valita nykyisen tekoraajan ja oman automailini välillä, valitsisin automailin. Ja vaikka se olisi se teräsmallikin, valitsisin sen silti. Se olisi helppokäyttöisempi, ja hermojen yhdistäminen kirpaisee vain hetken.

  Ni-chan
  Member

  Plussaa:
  +Hyvä tarjonta
  +Jokaiselle jotakin
  +Kosketus toiseen kulttuuriin

  Miinusta:
  -Mielletään lasten jutuksi. Sarjakuvat ja "piirretyt" siis.
  (-Henkilökohtaisesti häiritsee, kun oma mies ymmärtää mangan edellä mainitulla tavalla. Pitää pakottaa se katsomaan Fullmetal Alchemistia.)

  in reply to: Finlandia #125032
  Ni-chan
  Member

  Ihan mukava oli, sanoisin näin kummatkin osat lukeneena ( ja ostaneena). Vähän kyllä häiritsi nuo nimet (Tuure ja Nils. Tuure on hevosen nimi ja Nils suomenruotsalaisen. Ei siis lapissa Nilsiä.) ja jos Cain ja Juris yritti olla suomalaisia nimiä… Ei edes napapiirillä. Saamelaisten ottaminen mukaan oli mukava käänne, niistä pitäisi muutenkin puhua enemmän. Suomalaisten juhlapyhien, käsittelyssä olisi saanut enemmän näkyä kristinuskon merkitys; suuri osa suomalaisista kun juhlii joulua ja pääsiäistä (ei ehkä niinkään juhannusta kuitenkaan) kristillisinä juhlina.

  in reply to: Minkä elokuvan katsoit viimeksi? #125031
  Ni-chan
  Member

  Les Misérables. Olen katsonut viimeisen kuukauden aikana neljästi. Musikaalin kolmesti, ja 90-luvun version kerran. Olen ihan myyty. Loistava tarina, musikaalissa loistavat laulajat (Russel Crowe as Javert <3), siis kerta kaikkiaan ihanaakin ihanampi elokuva. Vaikka elokuvassa tapahtuu aika rankkoja asioita, on pääpointti leffassa aivan ihana ja sydäntä lämmittävä. Älkääkä uskoko leffa-arvosteluja tai trailereita, Cosette ei ole päähenkilö. Jean Valjean on. Ja hieno mies onkin. Hugh Jackman ei vaan oikeen sovi rooliin.
  Jos jaksatte kuunnella 3 tuntia pelkkää laulamista, niin menkää katsomaan vielä kun ehditte. 😀

  in reply to: Yllättääkö edellisen ikä? #125030
  Ni-chan
  Member

  Luulin vanhemmaksi. En osaa sanoa paljonko, mutta vanhemmaksi.

  Itsehän pääsen tässä kohta aikuisen ikään: 20 vuotta. 😀

  in reply to: Re: Cosplay neuvoja #125029
  Ni-chan
  Member

  1: Ei ole pakko, mutta autenttisuuden nimissä suosittelen.
  2: Ei noitten lasien kanssa ole niin nuukaa. Kilpailuun jos haluaa osallistua niin sitten suosittelen ostamaan esim. Tiimarista mahdollisimman samannäköiset silmälasit ja hoipertelemaan sen hetken aikaa "sokeana". 😀
  3: Vappuvärit ei oiken tahdo pysyä, ja hiuksista tulee vähän liiankin likaisen näköiset. Suosittelen peruukkia.
  4: Itse olen hankkinut peruukit ihan pilailu-/naamiaisasuliikkeistä, mutta niitten valikoimat vaihtelee aika paljon. Kannattaa siis googlailla. 🙂
  5: Riippuu ihan omasta tahdosta. Itse olen käyttänyt 1 asu per coni, mutta se tosiaan riippuu siitä, saako raahattua kaiken tarvittavan mukana ja halusta vaihdella asua. Toisaalta samassa asussa koko viikonlopun pyöriessä ihmiset alkaa tunnistamaan paremmin, ja jos jokin omasta mielestä ei ollut ensimmäisenä päivänä hyvin asussa, voi sen korjata seuraavaksi päiväksi. Toisaalta, vaihtelu virkistäää. 🙂

  in reply to: Off-Topic #125028
  Ni-chan
  Member

  Itsellä pienen, voisiko sanoa "japani-laskukauden" aikana jäi niin manga kuin anime. Vanhasta kaveripiiristä tuli ero lukion aikana ja lähipiiri ei kuulunut samaan otaku-porukkaan kuin ennen.
  Innostus vähän laski, kunnes nyt alettiin Kuroa julkaisemaan suomeksi. Myös Finlandia eksyi hyllyyn, ja nyt yliopisto-opiskelijan liialla vapaa-ajalla on tullut katsottua Chi’s Sweet Homea ja luettua Katekyo Hitman Rebornia. Kaveri on saanut taas kiinnostumaan myös cosplaysta, tarkoituksena laihduttaa vielä neljä kiloa että mahdun taas Elizabeth-pukuuni. Uutta pukua en aio alkaa väsäämään.
  Mutta en enää luokittelisi itseäni otakuksi.

  in reply to: Mikä ärsyttää? #124557
  Ni-chan
  Member

  Se, että aikuiset ihmiset ei ymmärrä, että kun kutsussa lukee "Hlö X ja X +lapset" tarkoittaa sitä, että vain kutsussa mainitut saavat tulla paikalle eikä sinne tuoda kersojen mahdollisia poika-/tyttöystäviä, vaikka olisivat olleet kymmenen vuotta yhdessä. Yhdestä 5 hlö:n perheestä kun tuli ilmoittautumisen myötä 7 hlö:n porukka niin nyt pitää tehdä istumajärjestys uusiks ja kaikki tai soittaa anopille ja selvittää asia ja GRAAAAAAAAAAAH!

  in reply to: Off-Topic #124556
  Ni-chan
  Member

  mimeko wrote:

  //…ja kyllä minunkin lähikirjastossani on varausmaksu käytössä ihan normaalisti, täällä tosin 50 senttiä. Yleensähän ne varatut kirjat roudataan varaajaa varten jostain toisesta kirjastosta, joten siitä on ihan asiallista veloittaa jokin nimellinen summa. Itse aina vilkaisen ensin onko kaipaamaani teosta lähikirjaston hyllyssä, jos on niin käyn ihan omin kätösin poimimassa sen sieltä.

  Kyllä meilläkin oikein alkuperäisen kotipaikkakunnan kirjastossa on varausmaksu, jos se kirja joudutaan erikseen jostain toisesta kirjastosta tuomaan. Siellä kuitenkin sai oman kirjaston kirjoja varata ilmaiseksi, että kun hlö X sen lainasi niin olin jonossa ja se laitettiin minua hyllyyn odottamaan kun se kirja palautui. Sitä en tajua että miksi tästä jälkimmäisestä laskutetaan täällä uudella paikkakunnalla. :/

  in reply to: Mikä sinua ilahduttaa? #124535
  Ni-chan
  Member

  Häät olis vähän reilun kuukauden päästä, pääsee meikäläinenkin vaihtamaan sukunimeä. :3 <3

  in reply to: Off-Topic #124533
  Ni-chan
  Member

  LejoLollero wrote:

  Ni-chan wrote:

  Sitäpaitsi nykyisen kotipaikkakunnan kirjastossa on semmoinen natsipolitiikka, että varatessasi kirjan/kirjoja pitää maksaa 1€ PER KIRJA. Eli varaanpa kymmenen mangapokkaria -> 10€. Ei näillä opintotuilla.

  Mitäs kummaa?
  Miten ihmeessä siellä maksutetaan kirjojen varaamisesta? 😕

  Ihan samaa oon miettinyt, ja peruskirjat oonkin päättäny varata vanhan kotipaikkakunnan kirjastoon kun sieltä melkeen kaikkea saa, paitsi sitä mangaa, ja äiti hakee kirjat kirjastosta ja minä noudan ne kotoa kun käyn siellä. :3
  Ehkä johtuu siitä tuo varausmaksu kun on kyseessä vähän isompi kaupunki, mutta ei siitä mun mielestä pitäisi euroa joutua maksamaan kun hakevat hyllystä tiskin taakse jonkun kirjan.

  in reply to: Top 5 bändit #124528
  Ni-chan
  Member

  1.Skillet
  Elämäni bändi! Löysin tämän riparilla ja siitä asti on Comatose ollut yksi elämäni biiseistä. Musiiki on just sopivan raskasta (etenkin kolmanneks uusimmalla levyllä Collide) ja sisältö täydellistä ja joka biisillä on oikea sanoma. Eikä haittaa yhtään, että ovat kristillinen bändi, se on vaan plussaa.

  2.Tokio Hotel
  Vanha tuotanto, nimenomaan. Schrei! ja Zimmer 483 on ainoat asialliset levyt, Humanoid onkin sitten jo nimensä veroinen poppialieni. Näin joskus aikoinaan televisiosta Übers Ende der Welt-musiikkivideon, joka kirjaimellisesti muutti elämäni. Voin kiittä Tokio Hotelia siitä, että opiskelen tällä hetkellä yliopistossa Saksan kieltä ja kirjallisuutta. Lyriikat kun upposi 12-15 -vuotiaaseen teinityttöön kuin kuuma veitsi voihin ja sillä tiellä ollaan edelleen.

  3.Nickelback
  Loistavaa musiikkia, ei oo oikeestaan yhtään biisiä, josta en tykkäis. Chad Kroegerilla on ihanan matala ääni.

  4.kls.
  Ihanaakin ihanampi suomalainen gospel-bändi. Ovat tehneet mm. maailman kauneimman laulun Kiitän Luojaani Sinusta, henkilökohtainen suosikkini. Sisällöllisiä biisejä, laulajalla mahtava ääni ja musiikkilaatu sopii makuuni. Muuta ei tarvita.
  P.S Suosittelen katsomaan Kiitän Luojaani Sinusta -musiikkivideon, vaikka ei uskonto elämääsi kuuluisikaan. Sen biisin säkeistöjen sanat koskettaa varmasti kaikkia, joilla on ylipäänsä tunteita.

  5. Happoradio
  Toinen suomibändi, tykkään biiseistä. Niissä on yleensä kivat lyriikat ja kiva sävel ja niitä on kiva itse soittaa.

  En oikeastaan kuuntele mitään tiettyjä bändejä, Skillet nyt on ehdoton ykkönen mutta nuo muut nyt on silleen että jos on pakko valita 5 parasta bändiä niin…

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #124527
  Ni-chan
  Member

  Hauskinta olisi saada omaan hyllyyn suomennettuna Katekyo Hitman Reborn!.

  in reply to: Mitä TV-sarjoja seuraatte? #124526
  Ni-chan
  Member

  Tällä hetkellä menee 3 sarjaa.

  Maanantaisin: Täydelliset naiset.
  Tipuin kyydistä kutoskaudella, ja kun liviltä alkoi uusinnat, aloin katsoa. Aktiivisesti seurasin sarjaa aikoinaan kaudet 3-5.

  Tiistaisin: Kosketus
  Konsepti oli mielenkiintoinen, ja olen katsonut nyt alusta asti. En ole vielä kunnolla päässyt kärryille siitä, mikä sarjan perimmäinen tarkoitusperä on, ja se taitaa olla ainoa syy, miksi edelleen seuraan ko. sarjaa. Vähän tylsänpuoleinen välillä, ja Amerikan sossutätien touhu on ihmeellistä. Vietäisiinkö Suomessa muka elämäänsä ilmeisen tyytyväinen autistilapsi terveeltä, työssäkäyvältä yksinhuoltajalta ja yritettäisiin pakottaa se kommunikoimaan? Plussat niistä ihanista japseista. :3

  Sunnuntaisin: Once Upon a Time
  Tähän nyt ei oo mitään erikoista syytä, miksi katson. Se on mielenkiintoinen, ja haluan tietää, mitä hahmoille käy. Ihanasti ovat saaneet pääpahiksen niin v-mäiseksi. Hahmonluonnissa muutenkin onnistuttu aika hyvin. Suosikkini on Tittelintuure a.k.a Mr. Gold. Vaikka on sekin aika v-mäinen.

  in reply to: Off-Topic #124525
  Ni-chan
  Member

  Ei oo tullut vierailtua täällä piiiiiiiiiitkään aikaan, mutta nyt kun tulin, on Off-topiciin tullut vaan kymmenen sivua viestejä… Sitten kesäkuun.
  Eikö täällä enää käy kukaan? ;__; (paraskin puhuja)

  Itsellä nyt on jäänyt conittaminen vähän jäihin (syynä että: töitä/koulua/ei rahaa) ja opintotuella eläjällä ei ole varaa ostaa mangaa. Sen joka-toinen-kuukausi -Kuroshitsujin ostan, mutta muuta en nyt ole oikeastaan lukenut pitkään aikaan. Sitä paitsi, tämänhetkiset suomijulkaisut eivät ole oikein minun makuuni. Ihan tuntemattomia sarjoja (Navi-Luna??) eikä oikeen enää melkeen kakskymppisenä inspaa nuo taikatyttö/-poika + eläimet -jutut muutenkaan. Mielenkiintoinen "uutuus" oli tuo Arki, mutta sekin paljastui huonotasoiseksi pelleilyksi pokkarissa 2.

  Muutto uudelle paikkakunnalle toi esille myös sen ilkeän tosiasian, että TÄÄLTÄ EI SAA KIRJASTOSTA MANGAA. Tai no jotain hajaosia jostain Sugar Sugar Runesta ja Fruits Basketista löytyy kyllä. Siihen stoppasi Bleachin ja Naruton lukeminen. Kotipaikkakunnan kirjastoissa taas on niin mielenkiintoinen kirjanostokulttuuri, että Bleachia löytyy nro 16 asti ja sitten tulee maaginen tyhjiö jonka jälkeen osa 32. Itsehän olen menossa osassa 26. Naruton kanssa sama, mutta numerot on 38 ja 45, jos oikein muistan.

  Sitäpaitsi nykyisen kotipaikkakunnan kirjastossa on semmoinen natsipolitiikka, että varatessasi kirjan/kirjoja pitää maksaa 1€ PER KIRJA. Eli varaanpa kymmenen mangapokkaria -> 10€. Ei näillä opintotuilla.

  Mutta mitäs muut täällä, ketkä käy täällä useammin kuin kerran puolessa vuodessa? 😀

  Muistatteko te ees mua enää? :3

  EDIT ://
  Nii ja avatar-kuvasta näkyy mikä on kanssa noussut suosioon tänä syksynä. Jos se kuva suostuu näkymään.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 736 total)