Oshare-Gay

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Tekstipohjaiset roolipelit #50049
  Oshare-Gay
  Member

  aloitin roolaamisen sellaiset neljä vuotta sitten… ja pelaan edelleen. en ole juuri pelannut ihmisillä, vaan koirilla – esimerkkinä colordogs. koirilla tuntuu olevan vaikeampi pelata kuin ihmisillä, mutta ihan hyvin olen tähän asti pärjännyt ja pelityksetkin ovat noin 20 riviä tai enemmän. olisi kuitenkin mukavaa päästä pelaamaan johonkin nettiroolipeliin, joka on tehty animen tai mangan pohjalta.

  in reply to: Arvostele edellinen biisi #50046
  Oshare-Gay
  Member

  kaunis laulu. :3 vaikka minuun iskeekin paremmin menevämpi musiikki, pidän tästä kappaleesta kovasti. laulajan ääni ei ehkä ollut paras tähän asti kuulemistani, mutta muutaman kuuntelu kerran jälkeen voisin tykästyäkin tähän kappaleeseen. kertosäkeistö oli upea~ arvosanaksi 8+

  Pillar – Frontline

  in reply to: Musiikin laiton lataaminen #50045
  Oshare-Gay
  Member

  yllätys yllätys. minäkin lataan laittomasti koneelle musiikkia. halvemmaksihan se käy, kun rahapulaa on muutenkin ihan tarpeeksi. elokuviin en ole koskenut, mutta suurin osa koneellani olevasta musiikista on kyllä varmasti laittomasti ladattu. :B
  en ole koskaan pelännyt jääväni kiinni, vaikka tiesin alusta asti että kärähtäminen olisi ihan mahdollista. netissä on varmasti miljoonia tyyppejä, jotka lataavat laittomasti, joten eikä kaikkia ehdi erikseen käsitellä oikeudessa.

  in reply to: Copic vs. Promarker #50041
  Oshare-Gay
  Member

  en omista kuin copiceja, mutta mielestäni niillä pärjää ihan hyvin. 8) promakereitakin olen harkinnut kokeilevani.

  in reply to: Värittäminen #50040
  Oshare-Gay
  Member

  Jos teen käsin, niin väritän useimmiten copiceilla tai puuväreillä. Vesiväriä käytän harvemmin, sillä sotken muutenkin ihan tarpeeksi. 8) Tietokoneella väritän kuvat photoshopilla, paintilla tai harvemmin macromedia flashillä. Koneellani on myös gimp2 ja paint tool sai.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)