PikkuElvis

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Utada Hikaru #50298
  PikkuElvis
  Member

  Poikakaverini soitatti minulle viime syksynä Simple and cleanin, ja tykästyin siihen biisiin kovasti. Utadalla on erittäin kaunis ääni, ja pidän kovasti kappaleen sanoituksista. Biisi tuo mieleen niin hyviä kuin huonojakin muistoja, mutta rakas se silti minulle on.

  Muuta tuotantoa en ole naiselta kuunnellut, ainakaan vielä.

  in reply to: Ravintolat #50297
  PikkuElvis
  Member

  Minä olen niitä ihmisiä, jotka kaihtavat pikaruokapaikkoja.

  Joskus naperona tuli käytyä kavereiden kanssa aina sillon tällön Pizza Puffetissa tai Raxissa, mutta nyt en ole käynyt ainakaan pariin vuoteen.

  Tosin Arnoldsissa tulee joskus harvoin käytyä ja siten juotua Strawberry Fantasy -smoothie. Niitä kun ei yhtä hyviä muualta saa.

  in reply to: Sisarukset #50296
  PikkuElvis
  Member

  Minulla on melko suuri perhe, mutta eipähän täällä siten ainakaan tule päivisin mitään piinaavia hiljaisuuksia.

  Vanhempien lisäksi minulla on isoveli, kaksi pikkuveljeä ja pikkusisko.

  Isoveli on jo täysi-ikäinen ja käy töissä. Ennen meillä toki oli aika usein tappeluita, mutta nykyään tulemme erittäin hyvin toimeen. On se niin ihanaa, kun on isoveli

  Toinen (vanhempi) pikkuveljeni on seiskaluokalla. Oikeastaan ainoa ärsyttävä piirre hänessä on se, ettei hän oikein osaa olla pomottamatta pienempiä sisaruksiaan, ja saa edelleenkin aikaan kamalaa huutamista ja kiljumista perheen ’muksujen’ keskuudessa. Itse tulen hänen kanssaan kuitenkin ihan hyvin toimeen, mitä nyt joskus huonoina päivinä rähjätään toisillemme.

  Nuorempi pikkuveljeni on (muistaakseni) neljännellä luokalla. Hänen kanssaan on joko niitä päiviä, ettei tulla ollenkaan toimeen tai sitten ollaan kavereita (se riippuu suuresti siitä, millä tuulella hän on. Melkoisen temperamenttinen kaveri ja joskus kitisee ihan jokaisesta asiasta, jos ei vaikkapa saa tahtoaan läpi). Hän on juuri sellanen tyyppi, että tykkää viettää aina sillon tällön aikaa isosiskonsa kanssa; käydä vaikka kirjastossa tai katsoa leffaa.

  Ja sitten tämä pikkusisko… Noh, hän on kymmenen vuotta vanha, mutta jämähtänyt hyvin suurella todennäköisyydellä nelivuotiaan tasolle. Yleensä kitisee päivittäin ihan turhista asioista, ja sitten kun aiheet kitisemiseen alkavat loppua, hän jatkaa sitä vaikka siksi, että joku on jättänyt kenkänsä väärään kohtaan eteisen lattiaa tai muuta yhtä typerää. Kitisee siis kitisemisen ilosta.

  in reply to: Arvostele edellisen avatar #50295
  PikkuElvis
  Member

  Rock Lee on mielestäni tosi kiehtova hahmo, mutta valitettavasti tuo avatar ei oikein kiehdo. Minun silmiini tuo on vähän sellainen ’tönkkö’, enkä pidä animoiduista avatareista. Omasta mielestäni avatar ei saa olla ns. suoraan animesarjasta napattu, vaan siinä saisi olla jonkinlaista muokkaustakin mukana.
  Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihan ok.

  in reply to: Suosikki Naruto hahmot #50294
  PikkuElvis
  Member

  Minulla on aina ollut kolme ehdotonta suosikkiani tästä sarjasta: Nara Shikamaru, Inuzuka Kiba ja Hatake Kakashi.

  Shikamarusta pidän juuri siksi, että hän muistuttaa minua aika paljon. Kaikki on rasittavaa, laiskottaa ja pilviä on kiva katsella. Tosi asiassa sitten kuitenkin ollaan ihan fiksuja, vaikka esimerkiksi koulumenestyksen eteen ei huvita/jaksa/halua tehdä työtä. Pakon edessä sitä sitten käyttäydytään inhimillisesti ja aikuismaisesti.

  Kakashilla on mielestäni todella suloinen luonne. Aikuinen mies, ja välillä puheet ovat kuin pikkupojalla. Aina myöhässä, mutta onpahan ainakin myös hyvät selitykset valmiina, jos joku syytä kysyy. Kakashi on ihastuttavan salaperäinen, rento ja sellainen vähän höppänä. Taistelutilanteissa tätä miestä ei voi muuta kuin ihailla.

  Kiba on ihanan rääväsuinen koheltaja. Jokin siinä tyypissä vain kiehtoo.

  Asumasta pidän myöskin. Jätkä polttaa varmaan yhtä paljon tupakkaa kuin minä. Asuma on cool, harmi vain, ja juuri minun tuurillani hänelle käykin köpelösti.

  in reply to: Mitä animea omistat? #50292
  PikkuElvis
  Member

  Narutosta ilmestyneet 4 dvd-boxia meillä ainakin on. Pikkuveljetkin kun katsovat niitä niin onnesta soikeina, ettei minun tarvitse niihin erityisesti rahojani laittaa.
  Sitten on Ginga Nagareboshi Ginin kaikki viisi dvd:tä (siis ihan nämä alkuperäiset japaninkieliset versiot).
  Elokuvina minulla taitaa olla vain tämän legendaarinen Henkien Kätkemä. Hayo Miyazakin elokuville ei mielestäni mikään vedä vertoja. Pitäisi ostaa noita muitakin.

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #50290
  PikkuElvis
  Member

  Taitaapi olla sellaiset 29 kappaletta. Lisää tulee aina kun kauppoihin ilmestyy.

  in reply to: Mistä saatte rahanne mangaan? #50289
  PikkuElvis
  Member

  Minulla on reilun satasen verran tuloja nuorten pajalta kuukaudessa, mutta nekin kai loppuvat kesän alkuun mennessä. Toistaiseksi ei ole iskenyt suurta rahapulaa, ja mangat olen saanut ostettua turvallisesti omaan hyllyyni.

  Tarpeen tullen sitten joutuu pyytelemään vanhemmilta rahaa, ja kyllähän nuo yleensä sitä antavatkin, kun en yleensä heiltä rahaa pyydä.

  PikkuElvis
  Member

  Minä olen myöskin kääntynyt enemmän tuon suomimangan puoleen niinkin yleisen syyn kuin rahan vähyyden vuoksi. Toki noistakin läpysköistä saa kustantaa itsensä melkein kipeäksi, mutta halvemmaksi tulevat kuin englanninkielisen mangan ostelu.

  Aloitin ihan ensimmäisenä ostamalla Inuyashaa, ja se onkin edelleen yksi lempisarjoistani. Tosin enää en omista niitä pokkareita, en edes muista miten ne minun hyllystäni katosivat. Inuyasha on mielestäni aina ollut viihdyttävää, tämä päähenkilö kun on melkoinen koheltaja.
  Tätä sarjaa lukiessani suuntaumuksenikin mangan suhteen tuli pääosin esille; sarjassa täytyy olla paljon toimintaa, mutta huumori ei saa jäädä kokonaan pois.

  Nyt tuolla hyllyssäni on Naruto -sarjan pokkarit 1-14 ja sitä mukaan, kun niitä ilmestyy kauppoihin, hyllyni tilatkin vähenevät.
  Death Notesta olen myös ostanut tähän mennessä kaikki kymmenen osaa, ja loputkin aion ostaa.
  Gravitationia kun ei ole yhtä osaa enempää ilmestynyt, niin sitten on vain se.

  Sitten on vielä englanninkielisinä D.N. Angelin osat 1-4, ja aina rahatilanteen salliessa ostelen niitä lisää (yleensä silloin kun eksyn käymään Fantasiapeleissä).

  Noilla neljällä sarjalla olen ihan tyytyväisenä tähän päivään asti elänyt.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)