räsynukke

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 851 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Suuri mangahahmoturnaus 2010! Välierät #114862
  räsynukke
  Member

  1. Touta Matsuda (Death Note)
  3. Yanda (Yotsuba&!)
  4. Mörkö (Muumit)

  in reply to: Sangatsumiitti @ Tsukicon 2010 #114751
  räsynukke
  Member

  Suunnitelmat muuttuivat sillä tavalla ikävästi, etten nyt olekaan tulossa Tsukiin enkä siis pääse miittiinkään.: < Mutta pitäkääs siellä hauskaa sitten minunkin puolestani.

  in reply to: Off-Topic #114538
  räsynukke
  Member

  Koulu alkoi. Ei siinä muuten mitään, mutta sängystä ei vaan meinaa päästä ylös. Oma syyhän se on kun totutti itsensä nukkumaan yli puolenpäivän.

  Viimeisen lomapäivänkin vietin ensin koneella ja sitten bussissa istuen. Katselin Eurocosplayssa kuvattua videota, kelaten kuitenkin suurimman osan esityksistä yli kun tuppasivat kaikki olemaan niin tylsiä. Aika laimeaa tuon tason kisassa vaan tepastella/tanssahdella lavalla musiikin tahdissa. Voittajakolmikosta en kanssa ole ihan samaa mieltä, mielestäni Majun (jonka nimen juontaja lausui hauskasti : D) olisi kyllä pitänyt sijoittautua kolmanneksi. Balthier asuna ei ehkä ollut se kaikkein näyttävin, joo, mutta yksityiskohtainen ja hyvin tehty silti ja Majun esitys oli aivan loistava. Ainakin parempi kuin sen kolmanneksi tulleen Claymore-cossaajan.
  Mutta duhh, turhahan tästä on nyt mutista.

  Reilun viikon päästä on musiikkikoulun oppilaiden konsertti. Omat kappaleeni ovat aika hyvin hallussa, olen jo päässyt harjoittelun ihanimpaan vaiheeseen eli sormet liikkuvat jo itsestään ja enää tarvitsee hioa hommaa ja pitää huolta että liikkuvat oikein.
  Onneksi kohta voi jo soittaa ja laulaa joululauluja ilman että kukaan nauraa. Joululaulut ovat toinen asia jota rakastan joulussa, toinen on ruoka.

  Desun sivut uudistuivat ja lipunmyyntikin alkaa kohta. Nostivat taas lippujen hintoja ja poistivat yhden päivän liput kokonaan. Tsukin ohjelma julkaistiin vihdoinkin, ei siellä mitään erityisen kiinnostavaa näytä olevan, mutta siskon mukana varmaan menen joka tapauksessa. Ja saahan sieltä luultavasti ostettua Phantomlandin toisen osan.

  in reply to: Off-Topic #114386
  räsynukke
  Member

  Arty-chan wrote:

  Tänään katsomaan Napapiirin sankarit. Onkos kukaan muu nähnyt?

  Joo, kävin katsomassa viime sunnuntaina. Tykkäsin todella, olen aina ollut heikkoina tuollaisiin "kärpäsestä härkänen" juoniin. Ja ihan viimeinen kohtaus oli jotain ihanaa.

  Aloin katsomaan sitä Simounia. Odotukset sitä kohtaan olivat suorastaan pelottavan korkealla, joten olin lähes varma pettyväni siihen. Toisin kävi, ensimmäiset kuusi jaksoa katsottuina ja rakastan sarjaa. Pidän parhaillaan pientä taukoa katsomisesta ja piirustelen tässä dataamisen ohella jo fanarttia Nevirilistä ja Amuriasta. Pitihän se taas arvata, että hahmo johon kiinnyn ensi näkemällä kuolee heti eka jaksossa.: p

  Arty-chan tarjosi lippua kirjamessuille eli sinne siis olen menossa lauantaina. Pitää vaan vielä selvittää, että miten hommaan itseni täältä Lopelta Helsinkiin ja messukeskukseen…

  Sisko osti BJD-nuken ja on odotellut sitä tässä pari viimeistä kuukautta. Kannustavana pikkusiskona olin tietysti nuken hankkimista vastaan, ajattelin(/ajattelen) sen olevan taas näitä siskon hetken kiinnostuksen kohteita joihin hän sitten kyllästyy hetken kuluttua ja huomaa heittäneensä ne pari sataa euroa täysin hukkaan. Tässä ostamis ja odotus prosessia seuratessa olen kuitenkin alkanut jo itsekin kiinnostua hommasta vähän enemmän, onhan se siskon tilaama nukke tosi nätin näköinen. Itse en tuollaista rupeaisi kuuna päivänä hankkimaan, mutta nyt kun kyseisen nuken pitäisi saapua tänne luultavasti ensi viikon aikana, niin kyllä minäkin jo sen näkemistä odotan.

  Pitäisi jo alkaa lukea enkun ja kemian kokeisiin.

  in reply to: Off-Topic #114299
  räsynukke
  Member

  Whistle wrote:

  Noniin, nyt on minunkin "Tee elämäsi aikana"-listalta yksi kohta pois, näin nimittäin tänään blogipitäjän. Rimpun, RECosplayn siis.Olen siitä aivan varma, näyti ihan samalta ja samanlaiset lasitkin oli!

  : O RECosplay on ihana ja Rimppu myös. Näitkö jossain kadulla/kaupassa vai?

  Noniin, That 70’s shown viimeinen jakso tuli juuri telkkarista. Oikeastaan ihan hyvä että sen tekeminen lopettettiin silloin joskus tuohon kahdeksanteen kauteen, oli meinaan aikamoista roskaa tuo koko viimeinen kausi. Silti tuli viimeisestä jaksosta vähäsen haikea olo kun siinä oli niitä muisteluita niin paljon. Ei sillä, jokainen muistelu kirvoitti kyllä makeat naurut, varsinkin Redin "foot in your ass" -muistelu ja Hyden muistot Kelson lyömisestä.: D

  Latailen koneelleni Simounia. Joskus keväällä päätin katsoa kyseisen sarjan ja nyt vihdoin saan aikaiseksi, haha. Jos vaikka latautuisi vielä tämän illan aikana niin ehtisin aloittaa tänään.

  Mutta nyt porukat huutavat pelaamaan rommia.~

  in reply to: Suuri mangahahmoturnaus 2010! Kierros 3 osa 2 #114178
  räsynukke
  Member

  1. Yanda (Yotsuba&!)
  2. Friend (20th Century Boys)
  3. Kogoro Mori (Salapoliisi Conan)
  4. Brook (One Piece)
  5. Mörkö (Muumit)
  6. Sakata Gintoki (Gintama)
  7. Ling/Greed (Fullmetal alchemist)
  8. Oga Tatsumi (Beelzebub)

  in reply to: Off-Topic #114020
  räsynukke
  Member

  Tet-viikko meneillään. Olen yhdessä lounaskahvilassa iltavuorossa, työt alkavat tuossa kahdelta eli kohta pitää lähteä sotkemaan pyörällä kaupungille päin. Ihanaa kun on saanut nukkua pitkään.~ Ja ensi viikolla on syysloma, eli silloinkin saa makoilla sängyssä niin paljon kun vaan huvittaa.
  Valitsin kyllä aivan loistavan tet-paikan. Saan sieltä ruoan (plus jälkiruoan) ja lisäksi kahvia ja pullaa. Koko ajan on jotain hommaa ja oikeasti tekemisen tunne. Tykkään tosi paljon.

  Eilen siellä kahvilassa kokoontui joukko vanhuksia, jotka ovat sota-aikana ollet lapsia ja asuneet Ruotsissa. Yksi vanha nainen tuli minullekin puhumaan ruotsia kun siirtelin pöytiä niitä varten, menin ihan lukkoon ja kesti kauan ennen kun sain suustani jotain "Jag talar inte bra Svenska" tapaista. Oli kauhean noloa, onneksi se nainen vaan nauroi ja alkoikin selittää asiaansa suomeksi.

  Desun sivut ovat taas alkaneet aktivoitua ja olen jo ilmoittanut siskolle haluavani ensi vuonna hotelliin lattiamajoituksen sijaan. Yritän kummiskin välttää pahempaa conkuumetta, sellainen on aika inhottava tälleen conkauden jälkeen (vaikka joo, onhan tuossa Tsuki vielä tulossa).

  Sähköposti tai mese ei vieläkään toimi, murr.

  in reply to: Off-Topic #113767
  räsynukke
  Member

  Aya-chan wrote:

  Eli onko jokaisessa conin, animekaraokessa samat kappaleet vai vaihtuvatko ne aina erilaisiksi? Esim. jos conissa A on one piecen ”we are”-kappale, niin sitten conissa B on vaikka ”share the world”, eikä ”we are:a” ollenkaan enää, eikä vastaavasti conissa A ollut ”share the world:ia”.

  Tietääkseni kappaleet vaihtelevat eri coneissa.

  Turhauttavaa, en pääse kirjautumaan sähköpostiini tai meseeni. Tiedän kirjoittavani sekä sähköpostiosoitteeni että salasanani oikein, mutta en vain pääse kirjautumaan. Kokeilin "olen unohtanut salasanani" -vaihtoehtoa ja pääsin suojakysymykseen asti, enkä osaa vastata siihen. Vaikka voisin vannoa, että tiedän vastauksen.: (

  Olen äidin luona, heräsin joskus puolen päivän jälkeen enkä ole vielä viitsinyt pistää vaatteita päälle. Ollaan katseltu äidin koiran kanssa Frendit-boksia jonka sisko osti jonkin aikaa sitten.
  Ensi viikolla on TET. Sain paikan kirjaston kahvilasta, työpäivä alkaa koko viikon vasta kahdelta. Kestää toki sitten aika myöhään, mutta ei haittaa jos vaan saan nukkua pitkään.: D Ja ensi viikon jälkeen onkin syysloma.

  Voisi soittaa vähän pianoa tässä välissä.

  in reply to: Sangatsumiitti @ Tsukicon 2010 #113671
  räsynukke
  Member

  Ilmestyn aika varmasti paikalle, jos kerran miitti pistetään pystyyn.o/

  Gloria ei tosiaan ole turhan iso paikka conille, toissavuonna tungos sisällä oli aika hirveää ja sulkasali taisi olla ainoa paikka, jossa oikeasti pystyi hengittämään. Tänä vuonna tilat kuitenkin tuntuvat olevan paremmin järjestellyt (mm. myyntipöytiä ei ole tungettu pääsaliin, thank god).
  Itse ehdottaisin tapaamista Traconin tapaan sisäänkäynnin edessä Glorian ulkopuolella, josta voitaisiin sitten siirtyä varsinaiseen miittipaikkaan. Jos löytyisi vapaaehtoinen tekemään taas jonkinlaisen lipun, niin varmasti kaikki löytäisivät paikalle.
  Ja oletettavasti sama käytäntö kuin aina, eli oranssit nimilaput?

  Ohjelmaideoita ei itseltäni nyt irtoa, mutta voin toki miettiä asiaa.

  in reply to: Off-Topic #113578
  räsynukke
  Member

  Vaihdoin avaa.: D Nyt pitäisi kekkaista joku sopiva sigu, varmaan maratoonaan 70’s showta ja nappaan jonkun hyvän repliikin Hydelta.

  En tosiin vielä tänään tai huomenna maratoonaa yhtään mitään, keskiviikkoon mennessä pitäisi olla Tuntematon sotilas luettuna enkä ole edes aloittanut. Kummaa, kuinka olen osannut uskotella itselleni koko viikon että "kyllä mä sen ehdin ihan hyvin lukea". Nyt tekesi mieli hakata päätä seinään, olisi meinaa kokeisiin lukua ja kirjoittamista ja vähän kaikkea muutakin tekemistä, miksen vaan lukenut tuota kirjaa silloin, öö, kuukausi sitten kun se annettiin tehtäväksi?
  Kuulen Red Formanin äänen huutavan päässäni "DUMBASS!"

  Radiosta tulee yksi kappale, josta Joonas teki riparilla oman versionsa. Piti kaivaa ne lyriikat esiin ja fiilistellä vähän. "Anna sun tulitikut, raavitaan pintaa askin, ja laitetaan tuli palaan, yhteen kynttilään."

  Pitäisi tosiaan olla lukemassa sitä Tuntematonta eikä viettää aikaa koneella.

  in reply to: Tsukicon 2010 #113576
  räsynukke
  Member

  Arty-chan wrote:

  (Shh, don’t tell her… No, wait… Is she even coming, btw?)

  Joo on näillä näkymin tulossa. Et kyllä pääse matkalaukkuun kun sellaista tuskin rupean coniin raahaamaan, mutta voit aina hypätä taskuun.: D

  En tosiaan ole mitenkään hirveän kiinnostunut (lue: ei voisi vähempää kinnostaa) japanilaisesta musiikista tai katumuodista, mutta sisko on tuonne menossa niin ajattelin yhtenä päivänä käydä vilkaisemassa kun samaa matkaa pääsee. Ja saattahaan siellä taas olla jotain kiinnostavaakin luentoa, mistäs sitä koskaan tietää. Tuttuja moikkaamaan ja miittailemaan jos ei muuta.o/

  Vähän kutkuttaisi cosplayata erästä hahmoa, mutta enpä sitten taas tiedä.

  in reply to: Suuri manghahmoturnaus 2010! Kierros 3 osa 1 #113573
  räsynukke
  Member

  1. Byakuran (Katekyo Hitman Reborn!)
  2. Touta Matsuda (Death Note)
  3. Jean Havoc (Fullmetal Alchemist)
  4. Jambo (Yotsuba&!)
  5. Yamamoto Takeshi (Katekyo Hitman Reborn!)
  6. Gaimon (One Piece)
  7. Hijikata Toushirou (Gintama)
  8. Akira Hattori (Bakuman)

  in reply to: Suuri mangahahmoturnaus 2010! Kierros 2 #113180
  räsynukke
  Member

  1. Byakuran (Katekyo Hitman Reborn!)
  2. Eustass Kid (One Piece)
  3. Touta Matsuda (Death Note)
  5. Jean Havoc (Fullmetal Alchemist)
  7. Shin (NANA)
  8. Jasdevi (D. Gray-man)
  9. Kenzo Tenma (Monster)
  10. Othello Farrel (Demon Ororo)
  11. Otter 11 (Otters 11, Bakuman)
  12. Shuichi Akai (Salapoliisi Conan)
  15. Akira Hattori (Bakuman)
  16. Senjougahara Hitagi (Bakemonogatari)
  17. Scar (Fullmetal Alchemist)
  18. Yanda (Yotsuba&)
  20. Friend (20th Century Boys)
  26. Mörkö (Muumit)
  27. Ichijouji Ken (Digimon 02)
  28. Nagisa Kaworu (Neon Genesis Evangelion)
  29. Ling/Greed (Fullmetal Alchemist)

  in reply to: Off-Topic #113125
  räsynukke
  Member

  Kuroii wrote:

  Se ei ollutkaan se oikea opening mikä tuli ihan alussa :’—-D Muakin hämäsi. X’D Oikea opening tulee myöhemmin. ~ >8D Eli katsokaa ihmeessä pidemmälle !

  Tarkoitin itseasiassa juuri sitä myöhemmin tulevaa openingia. Sitä ensimmäistä katsellessa ehdin jo ajatella, että haha, tällainen voisi olla aika kiva, mutta juurikin se toinen (jonka laittaminen heti ensimmäisen perään oli muuten aika huono ratkaisu) sai minut siihen tulokseen, että nukkuminen voisi olla parempaa ajan vietettä.

  //typo

  in reply to: Off-Topic #113081
  räsynukke
  Member

  Oltiin eilen Hesassa siskon ja Hakunin kanssa. Oli kivaa päästä pitkästä aikaa näkemään tuota jälkimmäistä, sovittiin että yritetään tavata seuraavan kerran ennen kuin aikaa taas ehtii pyörähtää se puoli vuotta.: D Suomalaisessa himotti hirveästi ostaa Fuctionary kunnes katsoin hintaa ja jätin sen hyllyyn. Stockmannita sentään tarttui mukaan Kill Billin soundtrack ja jokin David Bowien kokoelmalevy.

  Ja sain vihdoinkin ostettua Monsterin kolme viimeistä osaa! Olin ajatellut aloittavani 20th Century Boysin lukemisen heti kun saan Monsterin päätökseen (ostin ensimmäisen osan joku kuukausi sitten mutten ole vielä lukenut sitä koska periaatteet), mutta nyt on sellainen fiilis, että haluan ensin lukea tuon uudelleen ihan alusta asti. Kuulostaa varmaan tyhmältä, mutta en jotenkin ole varma pystysinkö todella käsittämään tätä sarjaa jos en lue sitä uudestaan, tuntuu kuin jättäisin sen puoli tiehen.

  Eilen illalla meinasin katsella tuon Bakumanin ensimmäisen jakson, mutta lopetin sen kammottavan openingin jäkeen ja menin nukkumaan.

  En tiedä, että olenko joskus selittänyt äidille jotain nippelitietoa Queenista ja maininnut Brian Mayn käyttävän englantilaista kuuden pennyn kolikkoa kitaran näppäilyyn vai onko äiti itse törmännyt tuohon tietoon jossain, mutta se kummiskin oli ottanut yhteyttä johonkin Englannissa asuvaan tuttuunsa joka oli jostain etsinyt käsiinsä kuuden pennyn kolikon ja lähettänyt sen äidille, joka antoi sen minulle.: D Kolikko on vuodela 1962, tosi kivasti tehty.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 851 total)