shiroi929

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Cosplaytapaaminen Jyväskylässä #83259
  shiroi929
  Member

  Niin no en sitten tiedä paljonko porukkaa on loppujenlopuksi tulossa mutta itselläni on miitti viikonloppuna ja raahaan kaikki sinne tulijat tapaamiseen. Meitä pitäisi kuitenkin jonkun verran olla ja suurin osa cosplayaa. Mutta en mie sitä kumminkaan päätä. Nyt lauantai olisi kuitenkin hyvä vaihtoehto.

  in reply to: Cosplaytapaaminen Jyväskylässä #83134
  shiroi929
  Member

  Mielellään ei.. itse ainakin olen koonnuty porukkaa kasaan nyt tälle viikonlopulle ja heille ei sitten käy myöhemmin tulla. Että siirto mielellään vain hätätapauksessa tai jos ei oikeasti vaan käy.

  in reply to: Top-10 mangat #80560
  shiroi929
  Member

  01.Kuroshitsuji:
  Iskee ja kovaa. Rakastan sitä piirrostyyliä yli kaiken, omasta mielestäni se on ehdottomasti kauneinta mangan tyyliä mitä olen nähnyt. Kuroshitsujin juoni on aika tavanomainen ja jopa vaisu, mutta sen korvaavat ’normielämän’ häsellykset ja tapahtumat jotka ovat sympaattisia ja osa todella hauskoja. Ja olen koukussa Sebastianiin, ihan pakko myöntää. Mutta se mies.. äsdmkajoj! jotain ihan laitonta! Pidän oikeastaan kaikista Kuroshitsujin hahmoista (animen Angelaa lukuunottamatta) ja Grell on kyllä aivan loistavasti toteutettu hahmo. Voi.. en taida keksiä oikein mitään miinusta tästä sarjasta paitsi suhteellisen heikon juonen, jonka sarjan kaikki muut puolet korvaavat tosi hyvin.

  02.Axis Powers Hetalia:
  Maailman valtioit hahmoina? Yes please. Hetaliassa on loistava idea, moista nerokkuutta olen harvassa mangassa nähnyt, eikä toteutuskaan ole huono. Päinvastoin. Ihastuin heti Italian hahmoon ja myöhemmin aloion pitää kaikista hahmoista (kyllä, ihan jokaisesta). Englanti on ehdoton suosikkini! Sarjassa hienointa on kuitenkin juoni ja tapa millä historian tapahtumat on kerrottu. Sitäpaitsi Hetalian takia joka päivä on hauskaa, vähintäänkin uutisia katsellessa. En taida löytää miinuksia tästä sarjasta ollenkaan..

  03.Bleach:
  Juoni on aika lailla tasapaksu ja vähän ennalta-arvattava, mutta idea on hyvä ja hahmot aivan loistavia. Hahmojen takia Bleach onkin ollut suosikkisarjani viimeiset 2 vuotta, siitä lähtien kun siihen tutustuin. Bleach on hauska, se ei toista itseään liiallisuuksiin ja Tite Kubon piirrostyyli myöhemmissä volumeissa on aivan upeaa. Sarja on parhaassa terässä Soul Society-arcin aikana ja silloinkin volumet 11-20 ovat aivan upeita. Sen jälkeen tarinan laatu laskee ja sarja alkaa mennä huonommaksi, vaikka myönnänkin rakastavani Arrancareja ja Espadoja enemmän kuin Soul Societyn shinigameja. Nykyiset chapterit taas olivat kauhea pettymys.. ihan kauheaa paskaa.

  04.D.Gray-Man:
  Piirrostyyli on todella nätti, sarjassa on hyvät hahmot ja hyvä juoni. D.Gray-Man on ensimmäisiltä volumeiltaan aika vaisu ja itselläni kunnon koukku iski vasta siinä viidennen volumen pinnassa. Kierrättää shounen-kliseet hauskalla ja koukuttavalla tavalla, eikä sorru pahemmin toistamaan itseään. Ei erityisen erikoinen, mutta D.Gray-Man on erittäin kauniisti piirrettyä, koukuttavaa shounenia jossa on hyvät hahmot.

  05.Nana:
  Nana on tosi tunteitaherättävä ja kaunis sarja. Se kuvaa ihmissuhteiden viidakkoja todella hyvin, paremmin kuin yksikään muu manga minkä olen lukenut. Piirrostyyli on todella omaperäinen ja käsittämättömän tyylikäs, sitä jaksaa katsella pidempäänkin. Juonikin on aivan upea eikä niin ennalta-arvattava. Ja hahmot! Kaikki hahmot on on niin hyvin toteutettu, jopa Takumi jota itse vihaan. Tämä manga ei jätä kylmäksi. Niin, esim. Blastin livekeikat on todella upeasti kuvattu ja musiikkibisneksen kuvaus toimii hienosti.

  Muut:
  06.Ouran Koukou Host Club
  07.Death Note
  08.Yotsuba&!
  09.Eyeshield 21
  10.xxxHolic

  in reply to: Cosplaytapaaminen Jyväskylässä #80272
  shiroi929
  Member

  Hei hei hei! Minä ilmoittaudun! 8D Asun ihan Jyväskylän vieressä joten tosiaankin on mahdollisuuksia päästä! Ihanaa kun tännekin saadaan edes jotain, nyt kun ensi kesän Animeconkin peruttiin täältä (onhan täällä se Finncon mutta..). Voisin koettaa kerätä ihmisiä kasaan tapaamiseen.

  in reply to: Ehdoton OTP parituksesi? #67809
  shiroi929
  Member

  Juuh olen EspadaDinan kanssa samaa mieltä kaikista noista, ovat Bleachin paritusten ehdotonta aatelia sekä omallakin parituslistalla kärjessä, ainakin Grimmichi.

  Sitten miulla on vielä yksi ylitse kaiken menevä OTP:

  Usa/Uk (Alfred x Arthur) Tämä vaan iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Yhteinen historia, käyttäytyminen, sarjakuvan viittaukset.. kuin vanha aviopari. xD ihan naimisissa raukat. Ja he on vieläpä niin söpöjä että itkettää.

  in reply to: Pudota manga- sarja! #67808
  shiroi929
  Member

  Hunter x Hunter
  Absolute Boyfriend
  Monster
  Sayonara Zetsubou Sensei

  Absolute Boyfriend tippuu koska en pitänyt sarjan päähenkilöistä eikä juoni ollut minusta kovin kummoinen. Kyllä nuo muut tuossa listalla ovat sitä parempia.

  in reply to: L’Arc~en~Ciel #51048
  shiroi929
  Member

  L’Arc~en~Ciel on jotain aivan ihanaa <3 Oma suosikkibändi ollu semmoset puoltoista vuotta vaikka nyt en oo vähään aikaan kuunnellu. Musiikkityylistä pidän, semmoista yleensä iloista ja tarttuvaa. Hyden ääni on muuten ihanan persoonallinen ja sitä tosiaan jaksaa kuunnella. Suosikkibiisejä on Link, Hoshizora, Shine, Hitomi no Jyunin, Daybreak’s Bell sekä Drink it Down.

  tulisivat vielä Suomeenkin joskus *____*

  in reply to: Animecon 2009 #51046
  shiroi929
  Member

  Todellakin olen tulossa 8D ja kaikiksi kolmeksi päiväksi <3. Cosplayna on siis nel ja fuuta (bleach, reborn!) ja jompaakumpaa sitten kahtena päivänä, veikkaan että neliä. Cosplaykisaan saatan olla menossa jos bleach arrancar cosplay onnistuu ryhmänä, tai voisihan sitä yksittäisenäkin mennä..jos vaan uskaltais x).

  in reply to: Ensimmäinen cosplaysi #51043
  shiroi929
  Member

  Ensimmäinen cossi oli 2008 Animeconissa :–D cosplayasin Hueco Mundo (eli siis pahis) Aizen Sosukea. Cosplay oli kyllä tosi tunnistettava ja tosi moni tunnisti ja pyys kuvaa ja halia ja näin. Puku itessään oli kyllä virheitä täynnä ja ne hiukset..oivoi. Conissa oli kyllä sikahauskaa ja se oli ehdottomasti paras con jossa oon ikinä ollu! <3

  Seuraava cosplay on tosiaan Tsuna Rebornista Bakaconiin (kuten oon mainostanu lol) ja kaapelitehtaan animeconissa miut näkee nelinä (bleach) ja katekyo hitman rebornin fuutana. :3

  in reply to: Bakacon #51035
  shiroi929
  Member

  Jeps tulossa ollaan näillä näkymin :3 Ei ehkä ihan kympin varmaa pääsenkö mutta yritys on erittäin kova. Cossaan kyllä, hahmo on Katekyo Hitman Reborn!ista Tsuna eli päähenkilö. : D Saa tulla juttelee jos törmää x3

  in reply to: Reborn! #51000
  shiroi929
  Member

  //offia lisää

  PAKKO oli vastata tuohon edelliseen! Koska olen itse (noh lähtö on kyllä vielä epävarmaa mutta) siis jos olen tulossa nii olen tulossa Tsunana ja kaveri varmaankin sitten hibarina. 8D

  in reply to: D. Gray Man #50012
  shiroi929
  Member

  Oi D.Gray-Man! Pidän sarjasta…pidän pidän pidän. Se ei ole suosikkisarja mutta on silti hyvä. Tarina on hyvä ja mielenkiintoinen vaikka on siinä seikkoja jotka ärsyttää. Suosikkihahmo on Komui, se on niin ykkönen :D. Pidän myös Tykistä, Lavista, Kandasta ja Allenista enkä osaa ikinä päättää mikä niistä on paras (jos Komuita ei lasketa). Volumeja on 9 hyllyssä ja lisää tulee kyllä : D

  in reply to: Bleach #50011
  shiroi929
  Member

  : D jep joka viikkoista chapteria ootan miekin innolla…tosin tällä htekellä oon vähän pettynyt bleachiin mutta on se silti hyvä eikä se todellakaan lopeta miun bleachin lukemista.

  Siitä suomennoksesta, ilmestyykö Bleach sitten Animeconiin kun kerta kesäkuussa ilmestyy? Eikö sen pitäisi kun muissakin coneissa uudet sarjat on ensimmäisiksi coneissa myyntiin laitettu..

  in reply to: Bleach #49771
  shiroi929
  Member

  Joo tosiaan..’tuhat kirsikankukkaa’ XD ahaha..oishan se aika paha mutta en mie sille vois muuta ku revetä. Tosiaan oon itekkin omistushaluinen ja omistan ne melkein kaikki pokkarit joitain lukuunottamatta…enkä usko ostavani sitä suomeksi enää kun fandom on kuitenkin sen enkunkielisen kanssa alkanu ja näin. DDD: ketuttaa kyllä

  Pelottaa..mutta ajan myötähäns en näkee onko käännös siedettävä ok vai pahmmassa tapauksessa ihan perse käännös D: sitä mie tässä eniten pelkään..

  OOH KYLLÄ! Ne kaikki -sanit ja -kunit sinne perään, se olisi hienoa se <3 mutta aika tosiaan mahottomalta vaikuttaa D: kunhan ees ne nimet pysyis japaninkielisenä.

  Tosiaan ikärajasta olen samaa mieltä. Kiroilujen on pakko jäädä sinne koska ne kuuluu Bleachiin ja justiin ’kökkiäiset’ kuulostaa erittäin laimealta…ikärajana 14 on tosiaan ihan sopiva :3 tajuaisivatka vain pistää sen!

  in reply to: Bleach #49756
  shiroi929
  Member

  Se on totta että ne on pelkkiä spekulaatioita mutta silti…pelkät spekulaatiotkin kuulostaa tarpeeks pahoilta. Tosiaan toivon että se käännös on hyvä. Ja hei en tosiaan halua siun kanssa mitään tästä riidellä, itteeni vaan ärsytti tämä kun en henk. koht tykkää suomen kielestä jne ja siksi pidän enemmänkin enkuksi käännetyistä sarjoista. Tosiaan tuli tuokin postaus heitettyä aika vihaisena ja näin -____-” mutta en silti muuta mielipidettä siitä että miusta on huono juttu kun bleach suomeksi käännetään.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)