Smurffi

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • Smurffi
  Member

  Weed 23 bongattu.

  Smurffi
  Member

  -Hopeanuoli
  -Weed
  -muut Ginga-sarjoihin liittyvät mangat

  Ei se mikään suurin manga-fani.

  in reply to: Oletko katsonut animea pienenä? #125496
  Smurffi
  Member

  Nelivuotiaasta lähtien on tullut katseltua Hopeanuoli VHS-kasetteja ja siinä ohella toki myös Muumeja, vaikken itse niitä täysin animeksi luokittelekaan. Pokemoniakin olen pienestä asti satunnaisesti telkkarista katsellut.

  Myöhemmin, about kuusivuotiaasta pari vuotta eteenpäin, katselin paljon telkkarista tulevia lastenohjelmia, myös animesarjoja (joista en kaikista vieläkään tiedä, ovatko ne animea vaiko eivät.) Näihin kuuluivat mm. Hamtaro, Bayblade, B-daman, Duelmasters, Yu-Gi-Oh ja joskus hyvin harvoin myös Digimon. Pariin otteeseen tuli katsottua myös Dragon Ballia, kun sitä joskus keskellä päivää Subilta näytettiin.

  in reply to: Ensimmäinen manga sarjakuvasi ? #125320
  Smurffi
  Member

  Joskus muistaakseni vuoden 2009 lopulla sain tilata silloisesta Hopeanuoli-kaupasta itselleni nimpparilahjaksi pari mangaa, ja ne olivat Weedin 14. ja Orionin 1. osat. Orion oli silloin ennakkotilauksessa ja toki se oli pakko saada, uusi sarja, johon piti päästä mahdollisimman nopeasti tutustumaan. Weedin otin vain sen takia, ettei yksi manga riittänyt, mutta juuri tämä osa ei ollut mitenkään suunniteltu ostos. Japaninkielisiä siis nämä molemmat.

  in reply to: ANime Blogit ~ #125298
  Smurffi
  Member

  Meikältä löytyy osittain Gingalle omistettu blogi, Dog’s life. Koirilleni tuo blogi on omistettu, mutta Ginga-postausta on seassa jonkin verran, etenkin omasta kokoelmasta kuvia ym.

  in reply to: Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta? #125237
  Smurffi
  Member

  Ihan kaupasta tulee mangaa osteltua, nykyään kerään vain yhtä sarjaa, joten ei tule tolkuttoman kalliiksi. Tulisihan se toki halvemmaksi, jos jaksaisi odottaa ja ostaa mangat käytettyinä netistä, vaikka Torista.

  Netistä lukeminen ei ole koskaan kiinnostanut yhtään, pokkarit ovat enemmän minun juttuni. Kirjaston mangavalikoima on täälläpäin niin huono, etten sieltäkään ole koskaan minkäänlaista mangaa lainannut.

  in reply to: Yllättääkö edellisen ikä? #125186
  Smurffi
  Member

  Ehkä parisen vuotta nuoremmaksi kuvittelin..

  Täältä löytyy 16-vuotias otus.

  in reply to: Mistä nimimerkkinne tulee? #125185
  Smurffi
  Member

  Smurffi.. Sille ei oikeastaan ole mitään järkevää selitystä. Muutama vuosi sitten halusin tehdä itselleni uuden Youtubekäyttäjän, enkä keksinyt millään hyvää nimeä. Vanhoista lastenohjelmista tuli vain mieleen Smurffit, ja otin nimekseni VauvaSmurffi. Kumma kyllä, en koskaan ole tätä sarjaa edes katsonut..

  Nimi oli kuitenkin sen verran "pitkä", että myöhemmin se lyheni vain Smurffiksi. Eikä Gingapiireissä kovin montaa sen nimistä ole näkynyt, joten käytän sitä nykyään monissa paikoissa. Helppo muistaa, kirjoittaa ja sanoa, mikäs siinä sitten..

  Toinen nettinimeni, SekoDoggi, oli aktiivisessa käytössä vielä joskus kolmisen vuotta sitten. Nimen alkuosa tulee kaiketi siitä, kun silloin joskus sähläsimme serkkuni kanssa ja teimme kaikkea outoa ja hullua. Doggi taas tulee yleisesti koirista, kuten voi varmaankin päätellä. Kyllästyin tähän nimeen aikoja sitten, mutta edelleen minut löytää esim. Deviantartista ja Youtubesta SekoDoggina.

  Hivenen ehkä ovat lapselliseen suuntaan nuo molemmat nimet, mutta sellainenhan minä olenkin..

  in reply to: DeviantArt #125175
  Smurffi
  Member

  http://sekodoggi.deviantart.com/

  Hyvin koirapainotteista tuherrusta tuolta löytyy, mitäpä muutakaan voisi Ginga-fanilta odottaa?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)