Tamori-san

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 205 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Ranma1/2 #229280
  Tamori-san
  Participant

  Itsellä menossa Ranma½ anime katsonta ja season 7 ehtinyt. Leffat ja live action sp jo katsottu, eli seiska kauden jälkeen olis enään OAV jaksot jäljellä. Itsellä kuuluu tämä sarja kategoriaan: katsottava edes kerran vuodessa kokonaan. Kausia/jaksoja kun on monta niin ei sitä ihan aina jaksa/ehdi katsella. Suosikki jaksoja on aina olleet ne missä Ranma oppii uusia tekniikoita, sen vuoksi harmi, että manga only chapterit jossa käytetään: <i><span class=”t_nihongo_romaji”>Yamasenken</span></i> ja <i><span class=”t_nihongo_romaji”>Umisenken</span></i> ei koskaan nähty anime versioina.

  • This reply was modified 7 years, 7 months ago by Tamori-san.
  in reply to: One Piece-pelit #228603
  Tamori-san
  Participant

  Mahtaako ketään muuta olla, itseni lisäksi hankkimassa One Piece: Unlimited World Rediä? Julkaisupäivä ensi viikon Perjantai 27.6.

  Updatetut liikkeet ja 4 pelaajan co-op sellaisia joita innolla odotan.

  in reply to: One Piece #227771
  Tamori-san
  Participant

  Koitellaas myös tätäkin herätellä henkiin. Mistäs mieltä porukat on uudesta One Piece tunnarista? AAA – Wake Up!

  Ihan ok biisi kun pari kertaa kuuntelin, mutta bändin musiikkia enenmän kuunnelleena odotin ehkä vähän parempaa.

  in reply to: One Piece (spoiler) #227596
  Tamori-san
  Participant

  Seuraava uusin chapter pitäis tulla 11.1-15.1 joten pikkunen tauko luvassa.

  in reply to: One Piece (spoiler) #227567
  Tamori-san
  Participant

  Koitellaas nostaa tätä topickia suosta. Chapter 731:ssa oli kyllä juonen kohdalta iso pommi ja innolla odotan miten tulee etenemään. Jos muistelen oikein ni aika moni veikkaili, että ei olis kuollu ja olis liittyny Vallankumouksellisiin. Itselle oli myös yllätys nähdä Fishman arcin flashbackin Koala myös heihin liittyneenä.

  Taas vois myös pari ehdokasta nostaa uusiksi mahdollisiksi Olkihattupiraatti ehdokkaiksi. Kin’emon ja Bartolomeo. Bartolomeon unelma vois olla Luffyn fanina nähdä hänet Merirosvo kuninkaana, mutta Kin’emonin unelmaa ei kai ole vielä kerrottu, veikkaan että vois olla Vivin tyylinen liftari, että ku pääsee omalle saarelle ni loppuu matkustus siihen. Hauska heppu joten toivoisin että liittyisi.

  in reply to: One Piece (spoiler) #125355
  Tamori-san
  Participant

  Damn… se on sitten ainakin tämä ja ensi viikko ilman uutta One Piece chapteria ku Oda sairastunu ja sairaala hoitoon joutunu. Ei mitään vakavaa, mutta lepoa tiedossa ja parin viikon tauko One Piecen kohdalla.

  in reply to: Pokémon #124728
  Tamori-san
  Participant

  Itsellä on Pokemon X nyt ennakkovarattuna ja onneksi ostin viime vuonna 3DS XL joten konsolin suhteen ei pitäis olla ongelmia.

  Eka peli uudella konsolilla ni melko varma että tulee sellainen pack myyntiin jossa joko X tai Y ja 3DS/3DS XL niille jotka tarvii molemmat.

  in reply to: One Piece (spoiler) #124689
  Tamori-san
  Participant

  Innolla odotan tulevia chaptereita jos Donquixotea nähdään tappelemassa. Kieltämättä kun miettii ni Olkihatut ei oo vielä ihan kunnolla testattu New Worldissä kovan tason vihollista vastaan joten Donquixote olis ehdottomasti sellainen jonka haluaisin nähdä tappelevan…

  Pisteet noussut myös General Frankyn suhteen!

  in reply to: Japanilaiset koulupuvut #124327
  Tamori-san
  Participant

  There’s only the Gakuran. Itselle se aina ollu se mieluisimman näköinen asuste. Vielä ei oo täällä näkyny ketään menevän takki auki mutta eiköhän sellanenkin näy jossain vaiheessa.

  in reply to: One Piece-pelit #124247
  Tamori-san
  Participant

  Damn… toivottavasti on hauskaa sen kanssa. Kuten on moneen kertaan sanonu ni on PS3 only ja itellä Xbox360 ni ikävä kyllä tulee jäämään itseltä väliin.

  in reply to: One Piece (spoiler) #124230
  Tamori-san
  Participant

  Damn, en tiedä mitä mieltä muut on, mutta toi Kinemon vaikuttaa tosi kovalta!. Etenkin se liekin leikkaamis tekniikka ja tyyli miten kutsuu muita Olkihattuja 😆

  Sen pojan etsintä on tietty ykkössijalla, että vähän epäilyttää Olkihattuihin liittyminen, mutta vois olettaa että jos Thousand Sunny matkustais sinne Wano Countryyn ni vois ainakin sen verran mukana hengailla. Vähän saman tyyliin ku Vivi.

  Heh, kolme muskettisoturia viittaus oli aika osuva. Brook ku on yhden miekan tyylin edustaja, Kinemon kahden ja Zoro kolmen ni olis sen puolesta liittyminen kait ok.

  in reply to: One Piece-pelit #124220
  Tamori-san
  Participant

  ninazu wrote:

  Tamori-san wrote:

  Ookkei eli jos joku muu pelaa tai aikoo pelata One Piece Unlimited Cruise SP2 niin ne yli lev. 10 liikkeet saa avatuksi kun pelaa pelin loppuun ja aloittaa vaikeammalla tasolla.

  Wiillä on cruisen tää kakkos osa ja siin muistaakseni pystyy päivittää lev. 25 asti iskuja… Pitäs varmaan itekkin tuo ostaa 3DS:lle koska ykkönen onjo…

  Jeps joihinkin iskuihin max. lev. on se 25 ja joihinkin 20. Itellä toinen pelikerta menossa ja vissiin vaan siihen lev. 20 pystyy saamaan ne

  in reply to: One Piece-pelit #124205
  Tamori-san
  Participant

  Yeab. Pitäis varmaan löytyä itseltä vielä jostain pölysestä piilosta. Isoin plussa siinä on ehdottomasti oikeat Japanilaiset ääninäyttelijät. Toisin kuin niissä PS2 tekeleissä…

  in reply to: One Piece-pelit #124186
  Tamori-san
  Participant

  Ookkei eli jos joku muu pelaa tai aikoo pelata One Piece Unlimited Cruise SP2 niin ne yli lev. 10 liikkeet saa avatuksi kun pelaa pelin loppuun ja aloittaa vaikeammalla tasolla.

  in reply to: One Piece-pelit #124153
  Tamori-san
  Participant

  Damn… ensimmäistä kertaa harmittaa että ei ole PS3:sta ku katellu videoita tosta Kaizoku Musousta.

  Nooh itsellä menny onneksi aika hyvin ton 3DS One piece pelin kanssa (Unlimited Cruise sp 2). Huomaa kyllä kun katsoo liikkeistä, että Zoro, Sanji ja Brook ollu kovassa käytössä ku niillä melkein kaikki liikkeet ja sp. liikkeet lev. 10. Näköjään niitä voi saada vielä korkeammalle lev. mutta tarvitsee kai pelata peli kerran läpi että saa ne avattua? Lev. 10 ku tuntuu olevan ekalla kerralla se max. lev…

  En tiedä onko joku muu joka pelaa tota peliä ja joka tietäis mitä auttaa 2 osassa jos on pelannut sarjan ekan osan läpi?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 205 total)