teräsedward

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Tsukicon?? 2011? #121878
  teräsedward
  Member

  En ole ollenkaan tietoinen, mutta eikö Tsuki mennyt jo? Kun tän vuoden puolella ei ole enää varsinaisia coneja lainkaan. mistä minä tiedän niin gaala ja forstbite vai mikä onkaan XD tän vuoden puolella siis enää.

  in reply to: Traconiin, mars! #121725
  teräsedward
  Member

  Luffy<3 wrote:

  Ois kyllä ihan coolii tavata, itsekin olen ensimmäistä kertaa tälläseen tapahtumaan lähdössä (tosin yhden kamun kanssa). Ootteko muuten tulossa ihan Cosplay-kisaan osallistumaan vai ihan omana itsenänne?

  Tulossa ollaan :3 Mua voi ettiäkkin sitten haarniska Alin seurasta. Ja voisin tulla poyörähtelemään siel miittipaikallakin, kun Traconiin kuitenkin olen tulossa.

  TULKAA IHMEESSÄ MOIKKAAMAAN! ^^ Mut tuntee tosiaan nekoconin ketsuppi Edona tai sitten haarniska Alin seurasta XD

  in reply to: Cosplay & koulu #121436
  teräsedward
  Member

  Mikila wrote:

  ^ Mene vain cossissa kouluun ihan ekana päivänäkin (mutta älä missään liian huomiota herättävässä). Jos joku alkaa välttelee tai ms. sua sen takia ei se henkilö olisi ollut huomiosi arvoinen muutenkaan. Hyvä tapa testata ketkä uusista luokkakavereista on ennakkoluuloisia ja ketkä ei. 😉

  Oh mikä idea! Mietin kyl alunperin Edwardia, koska se on kuitenkin vakioni ja mulla ei oo oikein muutakaan paitsi shinigami Hisagi D: Mutta sitten naamaa sotkettais 69 niin en tii viittiskö siinä mennä. Mutta oikeasti. Pikkasen hyvä idis XD Pitää katsoa meniskö tuota

  in reply to: Cosplay & koulu #121429
  teräsedward
  Member

  Olipas pakko tulla tännekin välillä käymään. En edes muista millon olisin foorumialueella käynyt! O.o varmaan silloin kun liityin ja kirjoitin tän topan ja tämähän on suosittu! D: ja mä luulin, että mun topat on tylsii.

  No jokatapauksessa kun monet mainitsivat etteivät kehtaa?
  Mulle on kyl ihan sama mitä meidän koulun lissut ja sensellaiset ajatteli :’D Ne ajatteli mua jo muutenkin seonneeksi, joten en välittänyt enää siitä, mitä ne sanois. Sillä mun kaverit ja opettajat tykkäsi siitä. Yksin opettaja (joka on muuten erikiva) niin sanoi mulle jtnkin näin

  "On tosi mahtavaa nähdä, miten uskaltaa tuoda omia harrastuksiaan esille ja näyttää ihmisille olevansa erinlainen ja sellainen kuin on. 😮

  in reply to: Koulupukeutuminen #56848
  teräsedward
  Member

  asustan kajaanin lähellä olevassa kylässä otanmäki tai siellä käyn koulua. Nimi Otanmäen peruskoulu. asun otanmäestä 5 kilometriä vuoliolle päin kytökoskella

  in reply to: Reborn! #55729
  teräsedward
  Member

  sun viestit on ihan pakojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  in reply to: Koulupukeutuminen #55250
  teräsedward
  Member

  Kyllä olen samaa mieltä asiasta että on tyhmää kun nimitellään vaatteiden takia
  😐

  in reply to: Cosplay & koulu #54775
  teräsedward
  Member

  Ollaan sitä oltu monia eri tyyppejä, jopa sly pelin hahmoja. (hyvä peli muuten 😆

  in reply to: Koulupukeutuminen #54652
  teräsedward
  Member

  En itse ole todellakaan kiinnostunut itse muodista tai varsinkaan mistään pissis tyylistä se on ihan HIRVEETÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Me käymme kyllä ostamassa vaatteita mutta äiti ehdottelee jotain muodikasta mutta en halua sitä koskaan.

  in reply to: Hevi #54446
  teräsedward
  Member

  Itse kuuntelen myös heviä ja suomipoppia. Ehkä kuitenkin eniten metallia. Suosikkejani ovat
  System of a down
  Bullet for my valentine
  Tiktak

  Rammstein
  51-koodia
  ja monia muita. :mrgreen:

  in reply to: Cosplay & koulu #52996
  teräsedward
  Member

  Jepu. Selvä Mä cossaan koulussa koska kamutkin kossaa ja mulla on syrjityn maíne muutenkin ku mua kiusataan ja ollaa erakkoja jotka tykkää mangasta ja koulun maito on tosiaan pahaa.

  in reply to: System Of A Down #52809
  teräsedward
  Member

  Olet oikeassa 😐 . On harmi kun system of a down lopetti ja serj tankian on hyvä ja sky is over biisi on mulla kännykässä.

  in reply to: Fullmetal alchemist #52452
  teräsedward
  Member

  Fullmetal alchemist on ihan BEST sarja!!! Olen katsonut kaikki ykköstuotantokauden jaksot varmaan 10 kertaa!!! ja kakos tuotantokaudesta kaksi ekaa episodia. Mun suosikkeja on Edward ja Alphonse. Ed siksi kun on niin söde … se on äkäinen ja pieni ( ihan taivaissa kun ajattelee….)Alphonse siksi kun se haarniska on niin mahtava … iso ja komea ja oikeudenmukainen. Itselläni on kaikki kirjat tähän mennessä eli 20. ja dvd 1 ja 2 . Ärsyttää ku suomessa on vain 6 dvd:tä ja 24 jaksoo asti. jos jotku ette ole katsoneet aijempia osia kannattaa kattoa sudia lauantaina yöllä viittävaille 2 ku tulee kaks jaksoo peräkkäin. MAHTAVAA!!!! voi töllätä yön ediä se on nii ihkudaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:

  in reply to: System Of A Down #52214
  teräsedward
  Member

  Selvä. Minä olen aloittelemassa kitaran soittoa ja siitä tulee hauskaa. Mulla on jo oma bändikin.

  in reply to: Rave #51831
  teräsedward
  Member

  tällanen on jo!!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)