Ticohaba

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Maison Ikkoku #120767
  Ticohaba
  Member

  Joo, siis kyllä tiiän sen. Mutta kirjastoista ei ainakaan saa Urusei Yatsuraa mangana :O … Kait ? Maison Ikkokua voisin kait sitten kokeilla ettiä. Mistä niitä voi ostaa ?

  in reply to: Maison Ikkoku #120712
  Ticohaba
  Member

  Olen etsinyt tätä sarjaa kaikkialta. Luulin, että sitä ei ole Suomessa. miten löydän? Urusei yatsuraakin, olen löytänyt vain yhden elokuvan. Myös One Pound Gospel on unelmissa.

  in reply to: Ranma1/2 #120711
  Ticohaba
  Member

  Rakastan tätä sarjaa <3 Piirustustyyli on aivan mahtava. Ja se, että se ei ole yhtä pitkää tarinaa, on myös hienoa. Toki asiat kulkevat käsikädessä. Rumikolla on niin kaunis piirustustyyli. Toki mua ärsyttää jotkur asiat Ranmassa, kuten se, että se on niin lyhyt. Mutta ei voi mitään. Ääni-efektit ovat myös ärsyttäviä. mutta paras sarja silti ikinä <3 Se vain on niiin ihana <3 Juonea rakastan myös älyttömästi. Ja niitä komeita hahmoja <3 😀 Jopa se on tässä sarjassa hieno asia, että alastomuutta ei "peitellä". Koska se on täysin luonnollista. Lisäksi sarja on aika realistinen.. mikä tekee seuraamisesta helpompaa. Ja se, että sarja ei ole niin helposti ymmärrettävissä, on ihailtava piirre. Rakastan sitä, kun saan miettiä tarinaa. Ja uppoutua siihen. Elää sitä sarjaa kuin omana elämänäni. Nähdä silmissäni vain kaikki mitä tapahtuu, ja elää itsekkin. Myös se, että sarja ei käy tylsästi on hienoa. Sitä voi lukea yhä uudelleen ja uudelleen. Ja vaikka osaankin ne ulkoa, aina jaksaa naurattaa. Aina löydän uusia asioita ja tunteita tästä sarjasta. Piirrokset kun ovat niin kauniin yksin kertaisia, että pienet asiat jäävät usein huomaamatta, ja siksi sarjaa on mukava seurata uudelleen ja uudelleen. Huumorin ymmärrän siis täysin. Myös se, että Ranma½ on animena ja OVAna on ihastuttavaa. Näin voin katsoa Ranmaa silloinkin, kun ei ole kirjoja. Rakastan sitä sarjaa <3

  in reply to: Fruits basket #120710
  Ticohaba
  Member

  Aa, rakastan sitä sarjaa 🙂

  Ticohaba
  Member

  Hmm… Jotenkin Ikuto Shigu Charasta. Varmaankin ton "Neko" takia : D

  in reply to: Luetut mangat #120708
  Ticohaba
  Member

  Kirjotan tähän myös sitten ne, mistä olen lukenut vain yhden, enkä ole pitänyt : D :
  -Ranma½
  -InuYasha
  -Karin
  -Rin-ne
  -Urusei Yatsura
  -Vartijat
  -Yotsuba&!
  -Chi’s sweet home
  -Teini agentti Luna
  -Naruto
  -fruitsbasket
  -Horoskooppimysteerit
  -Tokyo mew Mew
  -Oh! My Goddes
  -Shugo Chara!
  -Rozen Maiden
  -Alice 19th
  -Pika aikuinen

  D: Ja on niitä vielä muutama kait.

  Ticohaba
  Member

  Ranma½: keitä siinä nyt on. Toisilleen itse kukin heistä on vihollinen. Mutta joo, varmaankin Yrtti on lemppari. Ja sitte kans Masala & Korma oli hauskoja ^.^ Toisaalta pidän myös Mao Mo Lin -kellonkantajasta.
  InuYasha: Ehdottomasti Kagura. Kanna on kans ihan ok : D
  Karin: Kuka se pieni viirusilmäne mies olikaan ? Nosiis se : D
  Rin-ne: Masato : D Komea <3

  Joo, on niitä vielä, mutta tossa ny oli parhaat : D

  in reply to: Paras mangahahmo kautta aikojen??? #120706
  Ticohaba
  Member

  Hmm.. Vaikea. Sanoisin ehkäpä, että Ranmasta olisi itse Ranma. : D Ja sitt tykkään Tsubasasta Rinneessä. Kagura, Sesshoumaru ja Kooga, on kans lempihahmoja. Toisaalta pidän myös Fruitsbasketin Ayamesta & Ritsusta. Hmm.. Shigureki on kiva. No mutta, jos pitäs ihan kaikista päättää, niin kyllä Ranma vie varmaan voiton. Muutkin on ihania. <3

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)