Ayumu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 67 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Acid Black Cherry #116946
  Ayumu
  Member

  Tamori-san wrote:

  Ayu: Oletko sattumoisin kuullut ABC:n uusinta singleä: Re:birth

  Kyllä olen, ja tykkäsin siitä! ^__^ Piti vaan etsiä sitä jonkin aikaa ennen kuin löysin kokonaisen version kuunneltavaksi. Youtubessa kun siitä on vain puolikas kappale. Meinasin itsekin ostaa sen, mutta taidan sittenkin tyytyä kuuntelemaan sitä vain netistä.

  1/3 no Junjou na Kanjou:sta en ole edes tiennyt, joten sitä en ole vielä kuunnellut.

  in reply to: Acid Black Cherry #116922
  Ayumu
  Member

  Pitkään mietin, että viitsinkö tänne kirjottaa oman tarinani ja mielipiteeni ABC:stä, koska tämä oli vajonnut aivan tuonne kauas, mutta lopulta päätin vähän herätellä tätäkin topicia.

  Okei, eli tutustuin Acid Black Cherryyn vähän vajaa 2 vuotta sitten erään toisen bändin kautta youtubessa. Aluksi en edes viitsiny ottaa selvää siitä mikä on biisin nimi jonka löysin (biisi oli nemuri hime kirjoitettuna kanoilla ja kanjeilla). Aina kun halusin kuunnella sen biisin menin muiden videoiden kautta kuuntelemaan sen. En vaivautunut katsomaan pv:tä, en tiedä minkä takia, vaikka yleensä katson myös ne. Se kappale vaan veti mua puoleen vaikken edes ajatellu että: "oho, ompa hyvä biisi" : D

  Noh, lopulta kiinnostus heräsi ja kuuntelin kappaleen ajatuksen kanssa, keskityin täysin yasuun. Silloin jokin loksahti. Menin kuuntelemaan muitakin kappaleita, seuraava taisi olla Black Cherry. Lumouduin täysin, siihen kuinka yasun ääni oli tosi vahva ja omalaatuinen. Se soi mun korvaan tosi upeasti! Enkä voi myöskään lopettaa kuolaamista yasun ulkonäölle… : DD
  Pv:issä mua vetää puoleensa se, että niihin sisältyy lähes poikkeuksetta joku tarina, eikä video ole vain sitä kun yasu laulaa ja bändi soittaa takana. ^__^

  Tietoja en jaksanut aluksi etsiä kovinkaan paljoa. Sain selville, että ABC on yasun sooloprojekti ja että hän on myös laulajana Janne da arc:ssa, mutta en silti vielä silloin Janneen jaksanut tutustua. Ajan myötä keräsin lisää tietoja ja kiinnostus kasvoi kasvamistaan. Tällä hetkellä Acid Black Cherry on ehdottomasti suosikkieni joukossa ja uskon että se pysyy siellä vielä pitkän tovin! Lempibiisini on tällä hetkellä Yasashii uso ja taidan kuunnella sitä ihan liikaakin…

  Voisin kirjottaa loputtomiin siitä miksi pidän ABC:stä, mutta taidan lopettaa tällä kertaa tähän. : D

  in reply to: Off-Topic #102811
  Ayumu
  Member

  Shoe wrote:

  Kuka katsoi muuten eilen Suomi-Venäjä peliä? Ai eikö kukaan?

  Minä katsoin! Mutta kolmannen erän puolivälissä piti lähtee kauppaan ja loppu jäi näkemättä.

  Tänään oli kemian valtakunnallinen koe, joka meni täysin penkin alle. Se ei kuitenkaan kauaa pysyny mielessä, koska myöhemmin koululla oli myös vappujuhla! ^^ Sinne sai pukeutua ja mä pukeuduin itsetekemääni panda kigurumiin (josta tosin puuttuu vielä huppu).
  8 luokka esitti pari sketsiä ja lisäksi oli muutamia kisoja. Mä osallistuin itse viimeisimpään kisaan jossa lattialla oli lautasia ja niissä oli karkkeja niitä piti sitten syödä ilman käsiä. Viimesellä lautasella karkki oli piilotettu kermavaahtoon ja sitä oli sitten kiva yrittää tonkia sitä suuhun : D En kyllä pärjänny ollenkan, mutta ei se haittaa! Hauskaa oli silti!
  Peruskoulua on jäljellä enää vaivaset 25 päivää : O Aika on kyllä menny nopeesti…

  in reply to: Off-Topic #100079
  Ayumu
  Member

  Voisin minäkin offailla tänne pitkästä aikaa. ^^
  Sain tänään lahjoja kavereilta! : )) Jouduin avaamaan yhden niistä jo koululla (lopulta avasin kuitenkin loputkin) sillä kaverit halusi nähdä "ilmeeni" kun avaan yhden tietyn lahjan. (On se kiva kun muut tietää mitä toinen saa lahjaksi). Tiesin, että siellä oli ystäväni kirjoittama ficci joten olin aika ihmeissäni, kun en minä siitä voi niin paljoa yllättyä.
  Kuitenkin avasin sen ja olin saada sydänkohtauksen, kun huomasin, että siellä oli An cafen nimikirjoitukset! Liikutuin niin paljon, että rupesin itkemään.

  Seuraavalla tunnilla oli sitten joku metsävisa johon koko luokka osallistu. Noh, mun osalta se ei varmaan menny kovin kummosesti, mutta ei se mitään kun se ei vaikuta todistuksen numeroon! ^__^

  in reply to: Missä asutte? #98365
  Ayumu
  Member

  Ripe wrote:

  Tästä paikasta ette ole ikinä varmaan kuulletkaan, mutta Loimaalla asustelen. Tämmönen ihan normi kylänraitti, ei liian iso, eikä liian pieni 😀

  Minä tiedän paikan! Itse asiassa olen käynyt siellä monesti serkkujen luona kylässä. : D

  Ja itse asun Ristijärvellä joka on jossain Kainuun korvessa…

  in reply to: Oulun Animeseminaari #98234
  Ayumu
  Member

  Minullekin jäi parhaiten mieleen viimeinen luento ja siellä viimeisenä soitettu kappale jäi soimaan päähän pitkäksi toviksi : D
  Päästiin onneksi ilman ongelmia paikalle, vaikka pelkona oli auton hyytyminen kesken matkan (pakkasta oli parhaimmillaan -40)
  Aijon tulla myös suraavan kerran! : )

  in reply to: Oulun Animeseminaari #97911
  Ayumu
  Member

  Kyllä, kyllä minäkin tulen kaverini kanssa jonka sain ihmeen kaupalla huokuteltua mukaa.
  Äiti ei oikein aluksi innostunu kuljettamaan 200 km matkaa Ouluun ja takasin, mutta sain sen suostuteltua. : )

  in reply to: Rankkasateessa [An Cafe, MikuxKanon] #96697
  Ayumu
  Member

  Luin tän jo monta päivää sitten, mutta vasta tänään kerkeän kommentoida.
  Ensimäinen ajatus kun näin tämän oli että: Woot! Täällä on An cafe ficci, pakko lukea! Ja vielä MikuxKanon aina vain paranee.
  Sitten itse tekstiin. Täytyy sanoa, etten kadu ollenkaan tämän lukemista! Virheetöntä tekstiä oli ja ainoa virhe mikä pisti silmään oli tämä: Someone wrote:

  Siisti, asiallisesti puetti koulupuku; valkoinen kauluspaita mustan paidan alla, mustat suorat housut ja valkoiset kengät sekä valkoinen kravatti.

  Pitäsi varmaa olla puettu?

  Pidän kirjoitus tyylistäsi, osaat kuvailla tapahtumia ja ympäristöä sujuvasti. En nyt keksi mitään järkevää kirjoitettavaan, anteeksi.
  Kirjoitathan jatkoa? *söpö katse* ^^

  in reply to: Sangatsulaiset esittäytyy #95717
  Ayumu
  Member

  Heipä hei kaikki!

  Olen siis Ayumu. Asustelen täällä Kainuun korvessa Ristijärvellä, jossa minut tunnetaan nimellä Panda.
  Ikää on 16 vuotta ja käyn 9 luokkaa.

  Sitten ulkonäkö. Pukeudun aika normaalisti ainakin talvella. Kesäisin olen enemmän tai vähemmän decora. Nyt kuitenkin olen muuttamassa tyyliäni enemmän rock tyylisemmäksi. Minulla on olkapäille ylettyvät lähes mustat (värjätyt) hiukset joissa käytän usein eri värisiä hiuslisäkkeitä. Meikkiä käytän kyllä, lisäksi nykyään minulla voi nähdä kajaalilla piirretyn tähden silmäkulmassa.

  Luonteeltani olen uusien ihmisten seurassa ujo. Kavereiden kanssa riehun ja nauran täyttäpäätä. Jos suutun niin todella suutun. En vain osaa näyttää vihaiselta ja siksi kaikki eivät ota minua tosissaan : D

  Inhoan, tai oikeastaan kammoksun hämähäkkejä. En pelkää mitään muuta enemmän kuin niitä. Kerran koulussa englannin opettajamme näytti minulle pientä leluhämähäkkiä ja paniikissa löin häntä kirjalla, että tämmöstä…
  En myöskään pidä tupakasta enkä huumeista. Alkoholin käytön hyväksyn kohtuullisissa rajoissa.

  Harrastuksiani on mm. perus dataaminen, manga (tottakai), j-rock ficcien lukeminen, musiikin kuuntelu ja piirtäminen. Kuuntelen oikeastaan vain japanilaista musiikkia. Lempibändejä on An cafe (joka johdatti minut j-rockin maailmaan), Lm.c, Sid, Acid black cherry, THE KIDDIE, Zoro, Moon kana yms yms.
  Piirrän usein samalla kun kuuntelen musiikkia. Olen innostunut muotokuvien piirtämisestä ja niitä oikeastaan piirrän nykyään eniten (vaikka työni eivät ole kovin kummoisia).

  Kiitän ja kumarran jos joku jaksoi lukea tämän! ~ ♥

  in reply to: Ylä-aste #95568
  Ayumu
  Member

  Meillä on ylä-aste ja ala-aste samassa koulussa, joten en joutunut vaihtamaan koulua kun siirryin seiskalle. Olen tosin nyt ysilllä.
  En oikein tiedä onko sitä ylä-asteella rennompaa, asiat vaikenee ja läksyjä pitää lukea samaan malliin mitä ala-asteellakin. Meidän koulussa on 9lk:lla myös valtakunnalliset kokeet (joita joka koulussa ei taida olla) enkusta, ruotsista, saksasta (ne jotka sen valitsi valinnaisaineeksi), matikasta, fysiikasta ja kemiasta koko ylä-asteen ajalta. -__-’

  Olen syönyt karkkia maantiedon ja hirtorian tunneilla, eikä siitä ole minulle huomautettu. Viimeksi join myös kahvia kun en kerennyt välitunnilla juoda sitä. Kaikki opettajat eivät tosin tätä hyväksy. Purkkaa saa syödä millä tunnilla vaan.

  Jokaisella on luokalla luokanvalvoja joka on tavallaan "oma ope". Meidän ope on sen verran ankara ettei kovin moni ole lintsannut (ainakaan useasti).

  Ja koulua on 8-14 joka päivä. Muissa kouluissa on suurella todennäköisyydellä eri ajat kuin täällä, saat kyllä oman ajan varmasti tietoon.

  in reply to: Ammattikoulu vai lukio? #94763
  Ayumu
  Member

  Aluksi aijoin mennä limingan taidekouluun, sitten päätin kuitenkin käydä ensin lukiossa ja mennä vasta sitten sinne. Eli siis lukioon olen menossa, vaikka en siellä mitä luultavamminkaan pärjää.
  Jos saisin päättää niin jäisin kyllä vielä ainakin yhdeksi vuodeksi 9 luokalle. Vieraaseen kouluun meneminen arveluttaa, kun olen ollut aina samassa koulussa.
  Eteenpäin on silti mentävä.
  Täällä lähellä on 2 lukiota joista pitäisi valita… Valitsin lukion joka on lähempänä ja siksi saa nukkua tunnin pidempään! : D Toisessa lukiossa olisi ollut taideala, joka aluksi houkutteli, nukkuminen vei kuitenkin voiton! ; )

  in reply to: Off-Topic #93004
  Ayumu
  Member

  .:japan-angel:. wrote:

  Tapahtu tossa lähikaupassa kyllä tyhmä juttu. Sinne murtauduttiin yöllä. Vietiin kaljaa ja saatan jo tietää syylliset. Mut mun ois pitäny pysyy valveilla!! Mää oisin nähny kaiken! Oltas soitettu poliisit saakeli! Nyt ärsyttää! Mut en syytä itteeni. Kyllä ne vorot kohta kiinni saadaan! 8D Mut toivottavasti se ei ollu rotansyöjä! DDD8

  Oho! Mä olin hereillä sillon kaverin kaa ja ihmetteltiin et miks sinne menee sen kaupan työntekijä keskellä yötä hirveetä vauhtia. Oltiin sillon viel ulkona, kun ei saatu unta.

  Kävinpä tässä ostamassa heroes 3 tuotantokauden : D Oon odottanu et se olis alkanu näkyy tv:stä, mutta kun näin sen kaupassa nii en voinu vastustaa kiusausta! Kunhan oon datannu tarpeeksi niin rupeen kattomaan sitä!

  in reply to: Now Playing #92992
  Ayumu
  Member

  Acid Black Cherry -Jigsaw http://www.youtube.com/watch?v=Gzfr7_fkT0c

  Yksi suosikeistani ABC:ltä <3

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #91318
  Ayumu
  Member

  Oikein hyvää syntymäpäivää Japan-angel! ^^

  in reply to: Pahat tavat #91193
  Ayumu
  Member

  Naksuttelen sormiani, varpaitani, nilkkojani ja ranteitani. Monet sanovat, että se kuulostaa inhottavalta jne. Siitä vain on tullut tapa. : D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 67 total)