Kyoka8

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 866 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Vocaloid #124088
  Kyoka8
  Member

  Viimeaikoina jotkut vocaloidit ovat ihme kyllä alkaneet ihan menetellä. Tai toisin sanoen Miku ja Luka. Mies-vocaloideja en voi sietää. En missään tapauksessa voi väittää olevani mikään vocaloid-fani, mutta jotkut kappaleet ovat todella hyviä. Hahmot itsessään ovat söpöjä ja moeja ym. mutta eivät sinänsä mitään sen ihmeellisempää. Vaihtoehtoisempaa musiikkia kyllä, mutta varsinaista vocaloid-faniutta en voi edelleenkään ymmärtää.

  in reply to: Off-Topic #124087
  Kyoka8
  Member

  Oon täällä pitkästä aikaa :3 Muistaakohan kukaan mua? Nyt on syövät uusiutumisineen takanapäin ja jos saisin aikaiseksi käydä täälläkin vähän aktiivisemmin! Yritän parhaani!

  Joo, koulu alkoi ja samoin myös viimeiset puoltoista vuotta abina! Uudessa isommassa koulussa (johon Tampereen kaupunki meidät passitti) on aika kolkkoa mutta eiköhän siihenkin totu.Noin isot muutokset ovat tosin haitaksi jo valmiiksi heikoille mielenterveydelleni. Mutta kun kaupunki säästää yhdistämällä Tammerkosken – ja Kaarilan lukiot.. aarrgghhh en pidä :((

  in reply to: Yllättääkö edellisen ikä? #121741
  Kyoka8
  Member

  En ole käynyt täällä vähään aikaan, mutta muistelin oikein, että Shoe on samanikäinen itseni kanssa, eli 17.

  Siis 17

  in reply to: Kysymys seuraavalle #121740
  Kyoka8
  Member

  Öljyn käyttäminen polttoaineena. Minua inhottaa uusiutumattomien luonnonvarojen ryövääminen ainoastaan ihmisen ahneuden palvelemiseksi. Ihminen ei useinkaan ymmärrä tekojensa seurauksia, ja tulee siten tässä tapauksessa saastuttaneeksi maapallon hiilidioksidi päästöillä. Maapallolla olisi mukavampi elää ilman huolta tulevaisuutta varjostavasta ekokatastrofista.

  Millaisessa koulussa on mielestäsi hyvä ilmapiiri?

  in reply to: Off-Topic #121182
  Kyoka8
  Member

  Heippa vaan kaikki, minäkin olen pitkästä aikaa täällä. Nyt voin kuitenkin ilmoittaa olevani terve!! Ja menneen vuoden aikana olen kyllä kasvanut henkisesti aivan valtavasti.

  Tässähän tämä loma on mennyt. Poikkeuksellisen sosiaalista menoa on ollut, kun vertaa aikaisempiin kesälomiini. Olen muuttunut ehkä hitusen sosiaalisemmaksi ja avoimemmaksi muille ihmisille, mistä olen todella ylpeä. (Ajattelin yläasteella etten saa ikinä ainuttakaan ystävää) Yläaste kyllä onnistuu lyttäämään ihmisen itsetunnon niin täysin. Varsinkaan jos ei satu edustamaan sitä yleistä harmaata teinimassaa.

  George Martinin Dance with the dragons tuli ostettua kovakantisena ja vielä ilmestymispäivänä <3 Tekisi mieli ahmaista koko kirja kerralla, mutta olen tehnyt pyhän päätöksen lukea yksi luku/päivä, niin tuleen säästäneeksi ko. loistavaa kirjaa!

  in reply to: Game of thrones #121179
  Kyoka8
  Member

  Koko sarja katsottu, ja myönnettävä on että pidin aivan valtavasti. Aika hyvin oltiin käsikirjoitus tehty, ja sarja pysyi kirjalle mukavan uskollisena. Mutta silti jotkut kohtaukset pisti ärsyttämään aika pahasti. Miksi ihmeessä se hiton Ros-naikkonen esiintyi useammin kuin joku Hurtta, vaikka Ros ei edes kuuluu alkuperäiseen kirjaan? (Vainuanko miespuolisten katsojien kalastelua?) Kaksintaistelun puitteet Eyriessä eivät myöskään vastanneet omaa näkemystäni. Susia näkyi liian vähän.

  Mutta joo, risuista ruusuihin, näyttelijöinä onnistuivat Maisie Williams (niin Arya kuin vain voi olla!), Peter Dinklage (aikamoinen luonnenäyttelijä!), Emilia Clarke (Pidin Clarken Danysta enemmän kuin kirjojen), Michelle Fairley (hänessä oli sellaista arvokkuutta) ja Aidan Gillen (vaikka kässärissä pikkusormen kohtaukset ei aina ihan toiminut). Myös Joffreyn näyttelijä onnistui olemaan ihanan vihattava. Olihan Sean Bean ihan jees, mutta itse huomaan hänen näyttelyssään jonkinasteista rutinoitumisen makua. Cersein näyttelijä olisi voinut olla hieman ilmeikkäämpi, vaikka Cersein näköinen olikin. Ja Jaime näyttää ihan Shrek kakkosen prinssi Uljaalta XD Naureskeltiin siskon kanssa sille.

  Huomasi kyllä heti että kasi jakso oli Martinin kirjoittama, sillä se oli juonenkäänteiltään ja yleiseltä tunnelmaltaan eniten hänen tyylisensä. Kakkoskaudelle Martin käsikirjoittaa jakson nimeltä Black Water. Sopii toivoa, että tv-sarjan budjetti riittää ko. taistelun kuvaamiseen kaikessa mahtavuudessaan ja laajuudessaan.

  Dvd-boksi tulee ilmestyessään olemaan pakko-ostos, ja jos siitä löytyisi vielä jotain kivoja ekstroja!

  in reply to: Off-Topic #119803
  Kyoka8
  Member

  Bläähhh.. Sangatsun chatin kanssa tuli yhteysongelmia, juuri kun pääsin sinne D: Minun tuuriani. Aika lyhyt offi.

  in reply to: Off-Topic #119067
  Kyoka8
  Member

  Olen tylsistynyt kuoliiaksi, ja minä olen sellainen ihminen jolla tylsistyminen johtaa helposti masentuneisuuteen, kuten juuri nyt on käynyt. Koen olevani kyllä melkoisen turha. Joudun olemaan kaikki päivät yksin kotona, kun muut saavat olla koulussa, ja tehdä asioita. Tuntuu melkein siltä että minut ollaan unohdettu. Kyllähän sitä joku aina tekstarin sillointällöin laittaa, mutta ihmisillä ei näin päivisin ole aikaa minulle.

  Masentuneisuutta kasvattaa myös se että lääkkeet turvottavat naaman ihan rumaksi, ja ikävöin hiuksia enemmän kuin koskaan. En pääse Tampere kupliiseen kun joudun olemaan sairaalassa. Minun tuuriani. Eipä tässä muuta.

  Innostuin piirtämään. Tykkään niin kovasti apinoida Seth Siro Antonin taidetta. Jospa se värittäminenkin vaikka onnistuisi.

  Jee.. Onneksi Game of thrones alkaa piakkoin!!

  in reply to: Clannad #118888
  Kyoka8
  Member

  Aloin itseasiassa katsomaan Clannadia ensinalkuun ainoastaan otaku-yleissivistyksen tähden, enkä niinkään sen tähden, että voisin oikeasti pitää jostain moe-hömpästä, mutta kuinkas sitten kävikään ;)) Harmaasta moe-massasta voi toisinaan löytyä vaikka minkälaisia helmiä! Vaikka inhoaisi moe-sarjoja kuinka paljon, niin Clannad ja Clannad After story on pakko katsoa! Clannad sulattaa aitoudellaan kaikkien sydämet ja saa todella hyvälle tuulelle.

  Sarjassa toimii kaikki. Ääninäyttely, animaatio, musiikki ja hahmosuunnittelu. Laatu myös pysyy tasaisen hyvänä koko ajan. Juoni etenee tasaista tahtia (vaikka ensin kaikki tuntui tosi hitaalta), ja kaikki asiat esitetään uskottavasti, ja koskettavasti. Ja on tosiaankin hienoa kuinka minimaalisissa lukemissa fanservice ollaan onnistuttu pitämään, sillä silloin ollaan voitu keskittyä muihin ansioihin paremmin, kuin mitä haaremityyppisissä sarjoissa yleensä, niin kuin hahmonkehitykseen ja juonenkulkuun. Hahmot on tosiaan symppiksiä. Nagisa on ehkä vähän hajuton ja mauton, mutta eipä tuo nyt iso miinus ole.

  After storya katsellessa tuli itkettyä niin vuolaasti että huhhuh..

  in reply to: Off-Topic #118402
  Kyoka8
  Member

  Nyaa wrote:

  Mitä, onko Dance with dragons viimein saatu tehtyä? :’D Eläköön, viimein luettavaa. Miksi meillä ei ole Canal+:aa sieltä ilmeisesti tulisi Game of Thrones.

  Minä ihan tanssin riemusta, kun luin uutisen että Dancella on nyt virallinen julkaisupäivä. Itse ajattelin katsoa Game of thronesia röyhkeästi netin kautta, kun meille tuskin canal plussaa hankitaan vain yhden tv-sarjan tähden. En ole aikaisemmin hbo-sarjoja pahemmin seuraillut mutta Game of thronesin kohdalla on tehtävä poikkeus ainoastaan siitä nimenomaisesta syystä, kun se on tehty yhdestä lempikirjoistani.

  Väsyttää :3

  En muuten malta odottaa että Dragon age 2 soundtrackeineen ilmestyy. Siitä tulee varmasti jotain niin eeppistä että huhhuh!!

  in reply to: Mikä ärsyttää? #117936
  Kyoka8
  Member

  -Lääkkeet ärsyttää. Vedä joka aamu tusina erilaista pilleria ja sit siihen vielä suonensisäiset lääkkeet päälle. Lääkkeet maistuu pahalle ja on ärsyttävää kun täytyy vilkuilla alituiseen kelloa, että koska se ja se lääke pitää ottaa.

  -Ärsyttää kun pitää olla kaiket päivät kotona syövästä johtuen ja kaikki muut saa pitää hauskaa kaupungilla. Tosin kyllähän minä kaupoilla liikun, mutta tartuntariskin tähden en saa liikkua missään suurissa ihmismassoissa.

  -Näen poikaystävääni harvoin. Hänellä on kiireistä koulussa, ja minun oma jaksamiseni on aina hieman niin ja näin, ja asumme vielä hankalien kulkuyhteyksien päässä toisistamme. Jos vain pystyisi olemaan arkisin yhtään enemmän Tampereella, niin se helpottaisi jo paljon.

  -Siskoni laulu on kamalan kuuloista.

  in reply to: Kysymys seuraavalle #117926
  Kyoka8
  Member

  Tätä nykyä inhoan suuresti sellaista asiaa kuin elitismi. Kaikilla on oikeus pitää haluamistaan asioista, varsinkin jos kyse on sen verran arkisesta asiasta kuin japani-harrastus. Toiset eivät vain tule älynneeksi (syystä tai toisesta) että ärsyttävät kanssa eläjiään suuresti käytöksellään, mutta jätettäkööt nämä tapaukset omaan arvoonsa. Kunkin ihmisen täytyisi antaa elää omaa elämäänsä. Eihän kaikki voi kaikkia miellyttää, karu totuus. Ernu ei mielestäni muuten ole kovin ylentävä ilmaus. Jokainen ihminen on sellainen kuin on, ja on typerää yrittää päteä ja esittää olevansa jotenkin erikoisempi kuin muut, varsinkin jos kyse on jostain aivan tavallisesta, kuten mangaintoilusta vaikka.

  Tämän harrastuksen alkuaikoina minulla oli jotenkin kova tarvis päteä, ja esittää että olisin jotenkin asiantunteva harrastaja jne. mutta enää tuollainen ei itseasiassa jaksa kiinnostaa sitten yhtään. Elämässäni on niin paljon muutakin sekä mieluista että epämieluista, että en jaksa kiinnittää sellaisiin asioihin yhtään huomiota, että miten ärsyttävä ernu joku on.

  Eipä tainnut olla kovin kummoinen vastaus, mutta yritinpähän jotain 🙂

  Mikä neljästä elementistä kuvaa itseäsi parhaiten? Miksi? Mikä kuvaa huonoiten? jne. (Minulla on muuten paha tapa laittaa aina useampi kyssä, mutta haluan saada pitkiä vastauksiaaahh >.<)

  in reply to: Off-Topic #117869
  Kyoka8
  Member

  Eilen pääsi pois sairaalasta tältä erää, ja väsymys on ollut kova. Mutta eipä tässä muuten mitään. Nukkuminen on ihan kivaa ajanvietettä, eikä minua satu mitenkään ja ruoka maistuu, että mikäs tässä.

  Niin, ja siis minä, toistan minä, olen löytänyt itselleni poikaystävän, ja vielä sellaisesta ihmisestä, johon olen alunperinkin ollut ihastunut! O__o Sairastun syöpään, mutta sitten muuten elämä tuntuu järjestyvän ihmeellisesti, ja nyt on tietty entistä suurempi parantumistahto päällä! En kuvitellut että voisin ikinä löytää ketään, mutta näin se maailma vain menee. Liikutuin tämän ihmisen puheista suuresti ja tulin hyvin onnelliseksi. Eipä tässä muuta. Ja minulla on maailman ihanin kaksoissisko, ja hänenkin läsnäolonsa tekee ihmeitä.

  Se on kiva kun kukaan ei tunnista uusia hiuksiani peruukiksi, eli toisin sanoen se ajaa asiansa oikein hyvin 🙂 Tiettyhän sitä omat hiuksensa pitäisi mutta kyllä minä tällä peruukilla vähän yli puoli vuotta tulen selviämään.

  Jes!! Enää pari viikkoa hiihtolomaan, niin pääsen tekemään kaikkea kivaa, ja juuri silloin on sopivasti tauko kaikista hoidoista ^^

  in reply to: Off-Topic #117073
  Kyoka8
  Member

  Suuret kiitokset teille kaikille <3<3<3<3<3, saitte minut todella liikuttuneeksi ;___; Onhan tämä tietty ollut aikamoinen mylläkkä, mutta sitten kun selviän niin olen varmasti entistä vahvempi ihminen.

  Olenkin tässä pohdiskellut, että mitä kaikkea teen sitten, kun pääsen kotiin, ettei vain tule aika pitkäksi. Nyt on ainakin aikaa tehdä itsekseen kaikkea sellaista mitä ei ole ennen ollut aikaa tehdä. Minulla on oikeastaan jo paljon suunnitelmia 🙂 Olen laittanut kunnolla ruokaa viimeksi seiskan köksässä, joten se asia täytyy korjata. Aion myös kehittyä piirtämisessä, ostaa itselleni kaikenlaista kivaa, ja nähdä kaikkia kivoja tyyppejä niin paljon kuin mahdollista 😀

  in reply to: Off-Topic #117026
  Kyoka8
  Member

  Kiitokset kaikille^^ Täällä minä istun Taysissa (Tampereen yliopistollisessa sairaalassa) ja näprään tietokonetta. Saan psyykkistä tukea, pappiakin on mahdollista tavata, kavereita on käynyt, ja tiistaisin täällä saa Hesburgerin ruokaa. Ei hullumpaa. Tältä erää pääsen kotiin onneksi jo aikaisintaan keskiviikkona.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 866 total)