Tahmatassu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #121147
  Tahmatassu
  Member

  Sellaista vain kyselisin, että onko Sangatsu Manga ja Punainen Jättiläinen mahdollisesti tulossa Helsingin Sarjakuvafestareille?

  in reply to: Hannah Montana #113598
  Tahmatassu
  Member

  .:japan-angel:. wrote:

  Gräääh!! Vihaan tätä tyyppii niin hulluna! En tiiä et onks joku jo kirjottanu mut jos Miley Curys uhkais hypätä kerrostalon katolta 80% teineistä olis epätoivon partaal kun taas loput 20 % ottas kerrotalon pihalle nojatuolin,popparii ja huutasivat: "Hyppää *uora hyppää!" >__< Täytyy sanoo et oisin kyl varmaan yks niistä popparin ahmijista! xD

  Ja tuota samaa yllä olevaa viestiä on myös käytetty Facebookissa Justin Bieberiin. En pidä Hannah’sta enkä Mileysta enkä muistakaan Jenkkilän kertakäyttöpissisteinitähdistä. Ja kaikenlisäksi niiden musiikki on _todella_ huonoa (sekö musiikkia?). Pahoittelen, fanit.

  OFF/ Ja jos joku on huomannut saman kuin minä: menkää Youtubeen, laittakaa hakuun kirjan J niin mitäs sieltä heti ensimmäisenä tuleekaan -___________________________- . /OFF

  in reply to: Chrono Crusade (alkaa joulukuussa 2010) #113204
  Tahmatassu
  Member

  Kuulostaa hyvältä, mutta riippuu rahatilanteesta ja sarjojen määrästä, joita ostan :T .

  in reply to: Lolita-tyylistä kysymyksiä #112002
  Tahmatassu
  Member

  Enfant Terrible on erittäin hyvä tiedonlähde lolitatyylistä kiinnostuneille (ja miksei muillekin).

  Ja sitten siitä koulukiusaamisesta pukeutumisen takia. Kannattaa vain pukeutua niin kuin itse tykkää, eikä välittää kukkaakaan muiden mielipiteistä (Klisee, helpommin sanottu kuin tehty, jne), sillä ethän sinä pukeudu heidän mielipiteensä/mieltymystensä/yms. mukaan. Ja kannattaa vain olla oma itsensä, ja pukeutua niin kuin parhaaksi tuntuu. Vaikka suurin pukeutumishitti on nykyään näyttää prostituoidulta (köhlissutköh).

  Tahmatassu
  Member

  Hyvinkään Prismasta on myös bongattu Yotsuba&! 9 ja Bleach 14.

  in reply to: Fruits basket #107485
  Tahmatassu
  Member

  Emily-fani wrote:

  Luffy<3 wrote:

  Hei milloin uusimman Fruits Basketin pitäisi ilmestyä?
  Olen yrittänyt katsella kaupasta mutta ei ole vielä näkynyt…

  27.6 sanoo sangatsun sivut..

  Aika outoa, sillä 27. päivä on sunnuntai… Mutta pokkari kai sitten ilmestyy perjantaina/maanantaina/? .

  in reply to: Rozen Maiden #106320
  Tahmatassu
  Member

  Pakko viilata pilkkua, ja sanoa, että "puulaatikko" on itseasiassa matkalaukku. Ja itseasiassa Rozen Maiden nuket ovat nukentekijä Rozenin yritys tehdä täydellinen nukke, Alice. Jotenka kaikki 6 (mangassa 7, ja animessakin on 7 mutta itse en ota Barasuishoa laskuihin mukaan) Rozen Maiden nukkea taistelevat Alice Game – taistelussa toistensa Rosa Mysticoista, Aliceksi tulemisesta ja siitäkin että kuka saa tavata "Isän". Nukke, jolla on kaikki Rosa Mysticat tulee Aliceksi, ja hän saa tavata tekijänsä, mystisen "Isän" (= Rozenin).

  Itse olen katsonut animen kokonaan, ja lukenut mangankin. Mangassa loppu oli vähän ihmeellinen ja juosten kustu (tämäkin tosin johtui siitä, että Peach-Pit riitaantui Rozen Maidenia julkaisevan Comicbirz – lehden kanssa, ja sarjalle piti kirjoittaa äkkiä loppu). Mutta tämähän on minun mielipiteeni, enkä halua lähteä tästä asiasta sen suurempaa sotaa tekemään.

  in reply to: Fruits basket #105803
  Tahmatassu
  Member

  Yllätyin, kun huomasin että 20. pokkarin kannessa olikin Machi! En heti neitiä tunnistanut, ja oli järkytys huomata, että hän ei olekaan blondi. Vaikka vaaleat hiukset sopisivat (mielestäni) hänelle paremmin.

  in reply to: Dengeki Daisy #105766
  Tahmatassu
  Member

  Eikös ole forumin sääntöjen vastaista mainostaa sivustoja, joilta voi lukea mangaa ilmaiseksi?

  in reply to: Nuket #104268
  Tahmatassu
  Member

  *törkeä nosto*

  Onhan minulla nukke, Soomin Gena nimeltään Kanon (ja kyllä, olen tietoinen että nuken nimi on sama kuin eräällä animella ja toisekseen nimestä ’Kanon’ tulee mieleen kameramerkki ’Canon’)

  Tahmatassu
  Member

  Kuten k-aka-shi- jo edellisellä sivulla kysyikin, että onko kellään mitään tietoa, milloin Kasumi 2 ilmestyy? Ilmeisesti olisi pitänyt tulla kauppoihin jo maaliskuussa?

  / Hehkeesti alkaa uus sivu XD !

  Tahmatassu
  Member

  Olenko ollut pimennossa, kun en ole huomannut, että Fruits Basketista on ilmestynyt 20. pokkari? Mutta olenko ainut, joka EI OLE huomannut, että Furuba 19 on jo aikoja sitten ilmestynyt? Katsoin Tammen verkkokaupasta, eikä sielläkään näkynyt pokkaria nro 19. Mitä ihmettä 😯 ?

  Tahmatassu
  Member

  Itse en osta (onneksi!) Egmontilta juuri mitään, vain yhtä Egmontin kustantamaa sarjaa keräilen. Mutta taitaa pian pokkarit jäädä ostamatta, sillä kuten yllä todettiin, että ei kauhean monella ole varaa ostaa esim. neljää liki 9€ maksavaa pokkaria kuussa :/

  Sry off

  Tahmatassu
  Member

  Onkos Kasumi 2 näkynyt missään?

  in reply to: Fruits basket #70246
  Tahmatassu
  Member

  Hokasin vasta äsken, että seuraavan Furuban kannet oli tullut tuonne julkaisiuhin…

  Aivan ihanat vihreät kannet >____>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)