Tooku2

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 160 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Oma musiikki kokoelma #104742
  Tooku2
  Member

  Heh, itellä ei oo kamalan pieni. ^^’ Mut yritetään!

  12012 – DIAMOND
  Alice nine. – Alpha
  Alice nine. – Zekkeishoku
  Alice nine. – VANDALIZE (CD+DVD)
  An Cafe – Goku-Tama rock cafe (CD+DVD)
  An Cafe – Magnya Carta
  Ayabie – Euro Best (CD+DVD)
  Ayabie – Rikkaboshi + a (CD+DVD)
  Ayabie – Virgin Snow Color (CD+DVD)
  the Gazette – NIL
  the Gazette – Stacked rubbish (CD+DVD)
  Girugamesh – 13’s reborn
  Hey! Say! JUMP – Hitomi no screen (regular edition)
  Hey! Say! JUMP – Hitomi no screen (limited edition w/ DVD)
  Hey! Say! JUMP – Mayonaka no shadow boy
  Kanjani8 – F-T-O
  Kra – Escape
  Kuroki Meisa – ATTITUDE (Limited edition w/ DVD)
  Kuroki Meisa – FIVE -5- (Limited edition w/ DVD)
  Matenrou Opera – Acedia
  Matenrou Opera – Gilia (CD+DVD)
  Matenrou Opera – Last Scene
  Matenrou Opera – Spectacular
  NEWS – Koi no ABO
  NEWS – Pacific
  RENTRER EN SOI – AIN SOPH AUR
  RENTRER EN SOI – The bottom of chaos
  Vistlip. – drop note.
  Vistip. – Partiot (CD+DVD)

  +

  Avril Lavigne – The Best Damn Thing (CD+DVD)
  B2ST – Shock of the new era
  Brian Joo – Manifold
  Sunrise Avenue – On the way to wonderland
  Sunrise Avenue – Popgasm
  t.A.T.u. – The best

  in reply to: Now Playing #104729
  Tooku2
  Member

  Sugawara Sayuri – Sunao ni narenakute

  Tykkään samannimisestä, tällä hetkellä etenevästä J-draamasta, ja nää sen teemakappaleet on kyl yksiä taideteoksia. ♥ En sano et tää ois maailman omaperäsin kappale, mut ainakin mun korvaa tää hellii niin kovin ettei mitään rajaa. …Joo, Sayurin ääni on kiva.

  + Aika jännä sinänsä, olin pidemmän aikaa poissa tältä foorumilta ja mikään ei tunnu muuttuneen. :’D Ihan jännä juttu.

  in reply to: Mikä ärsyttää? #58743
  Tooku2
  Member

  Alotetaan vaikka siitä, että kotona oleva tilanne saa mut huonolle tuulelle. =)))) Eikä mua hitto vie innosta mennä punkkaamaan viikoks jonnekin muualle sen takia et äiti sais olla yksin. Nyrkkeilysäkille ois tarvetta.

  Ja näin ihq-warettajana mua kiinnostais kans et miks Shimokita Sundays ja Kamiji Yusuke Monogatari tulee noin hitaasti.

  in reply to: Lempivärit #58742
  Tooku2
  Member

  Oon jo pidemmän aikaa pitänyt sinisestä, ja tästä syystä se onkin toinen mun lempiväreistä. : ) Toinen niistä kahdesta on vihreä. En oo vielä keksiny, et miks just ne kaks väriä miellyttää mua, mut sininen on jotenkin tyyni ja samalla synkkä, kun taas vihree sellanen.. raikas ja luonnollinen. Tykkään kyllä kaikista väreistä, ainoot jotka ei mun sydämeen oo kummemmin päässy, on pinkki ja ylikirkkaat värit. : < Pastellivärit on kans kivoi. Haaleita~

  … näin. D:

  in reply to: Now Playing #55512
  Tooku2
  Member

  Hamasaki Ayumi – HOPE or PAIN

  Ihanan surulinen biisi ja sopii mun tänhetkiseen fiilikseen. Tän ja Ohno Satoshin Take me farawayn ansiosta mulla on edes hieman parempi olo ja itkukin on hellittänyt. Ayumi laulaa tän kauniisti, mikä on hyvä, koska nää sanat ansaitsee sen, ja kun naisella kerran on hyvä ääni, niin mikseipä sitten laulettaisi näin. ♥

  in reply to: Genret #55510
  Tooku2
  Member

  Oma musiikkimaku rajoittuu pääosin J-poppiin, joskin seassa myös K-poppia, harvakseltaan J-rockia ja dancea. : ) Ja poppia. En oo kauheen kaikkiruokanen, mikä on sääli.

  in reply to: Now Playing #51007
  Tooku2
  Member

  池頼広 – 唾液で、でんぷん麦芽糖

  Mulla ei oikeastaan ole tästä ’käännöstietoa’ ku sen verran, että esittäjä on Ike Yoshihiro, kappaleen nimeä en osaa tosta lukasta, paitsi jotain denpunin tapasta, en hiraganoja erityisemmin muista. Oon ny kattonu Juken no kamisamaa pari päivää, jonka soundtrackilta tää on, ja tää on just se kappale, jonka takia koko läpyskän latasin hetki sitten. Ihanan hyväntuulinen, __pakko hymyillä. XD ♥ Yo, yo check it out yo~ Oon rakastunu.

  in reply to: Now Playing #50607
  Tooku2
  Member

  Hey! Say! 7 – GET

  Tää on ooooikein kiva ! Rakastan alkua, Let’s go doing no Let’s go changing no Let’s go catching so get~ Kun katoin pätkän eilisestä Shounen clubista, kun tää esitettiin, henkäsin kyllä järkytyksestä – jätkät on muuttunu. :”D Ihan hyvässä mielessä kyllä, luulisin. Ne kuulostaa kivalta, vaikkakin mulle ensikuulemalta vähän oudoilta. Mut kiva kappale kyl, rytmitys on hienoa ja laulu on… täydellistä. Ahh.

  in reply to: Now Playing #50233
  Tooku2
  Member

  Yaotome Hikaru – Gentles

  Tykkään tästäkin. 8’D Hikaru on alkanu vähitellen kiinnostamaan mua enemmän ja enemmän, ja oon siinä sivussa huomannu, että voi elämä ku se osaa laulaa hyvin~ Tää on jotenki leikittelevä kappale, tätä on kiva kuunnella, koska tästä tulee hyvälle tuulelle. Ja tekee mieli hyräillä mukana. :”DD ♥ Oispa Hikarult enemmän sooloi.

  in reply to: Now Playing #50086
  Tooku2
  Member

  Tegomasu – Ai ai gasa

  Tykkään tästä~ Miellyttävän rauhallinen ja nätti, ja jälkimmäistä piirrettä korostaa etenkin se, että Tegoshin ja Massun lauluäänet on tosi pehmeet ja ne välittää tunteita aika hienosti, venyen taitavasti, tasasesti. Tää taustamusiikin tapanen on kans rauhallista, sellasta rentouttavaa. Tää on sellanen kappale, jota ois kiva kuunnella sateen jälkeen metsässä tai yöllä katellessaan ikkunasta ulos. Eli, kuten jo ekaks sanoin – tykkään tästä, todellakin tykkään. Jos mulla joskus on inspiraatio kadoksissa, mä mitä todennäkösimmin laitan tän soimaan, ja siitä alkaakin Tegomasu-putki. Ja se on kivaa.

  kerkes vaihtua. :_)_))

  Tegomasu – Moshi mo boku ga Pochi dattara…

  En oo tästä aiemmin liiemmin välittänyt, mutta kivahan tää on. Tulee joku aavikko mieleen, ja sitku kattoo lyriikoita, pystyy jotenkin mielessään kuvittelemaan koiran ja tytön. Tää on jotenkin rento kappale, tykkään akustisesta kitarasta, joka tässä ainakin mun korvien mukaan on mukana. T^T Nättihän tää on…~

  in reply to: Japanin kieli #49909
  Tooku2
  Member

  Osaan sanoja ihan kohtalaisesti, katakanat melkein täysin hallussa, hiraganat harvakseltaan ja muutama kanjikin syöpynyt päähän. :—) Kirjoittaa tosin osaan ulkomuistista vain J-poppari Okamoto Keiton nimen, plus yksittäisiä kanjeja yama, moto, kawa, naka, ya jne. :”’) Suurin kiitos menee japanilaiselle musiikille.

  Lauseet mulla on tällä hetkellä vähän hakusessa, ja tarkoitus on opetella ajan kanssa jatkossa. Mutta kuuntelupuoli on ihan jees, pystyn katsomaan esim. Shounen clubia ilman tekstejä ja silti ymmärrän edes jotain. Ihan kätevää useimmiten.

  Oon ilonen siitä, että osaan edes jotain. : D Jos mitään intoa opetteluun on, kannattaa yrittää, tuli kieltä tarvitsemaan tai ei.

  in reply to: Now Playing #49742
  Tooku2
  Member

  北山宏光 – It can’t be [Kitayama Hiromitsu]

  Todellisuudessa SMAPin kappale, mutta… nih. Tykkään tän sanoista, vaikka Kitamitsu ne taidokkaasti osaakin laulaa jänskästi. :”) Herral on kans tosi kiva ääni, miellyttävän pehmeä. Soittolistalla tää on tunnelmansa takia, se on sellanen surullinen ja auttaa mua tälläkin hetkellä, syystä tai toisesta. Mut ei tää ko. soittolistalla yksin oo, sieltä löytyy niin NEWSiä, Tegomasua, YUIta, Utada Hikarua, KAT-TUNia ku Kisumaitakin. :”) Pitäis ehkä kuunnella alkuperänenkin versio…

  "Calm down and everything will be ok!"

  ^ Rohkaisevaa anyways. : )))

  Se kerkes kyl just vaihtuu YUIn Daydreameriin, muttah.

  in reply to: Arvostele edellisen avatar #49597
  Tooku2
  Member

  Jotenkin tykkään tosta. :__) Mustavalkosuus on kiva asia ja piirtojälki näyttää nätiltä. Toisaalta taas – tuo tuntuu jotenkin jäävän puutteelliseksi, kuin siitä puuttuisi iso osa asioita ympäriltä. Mut sen tavallaan ymmärtääkin. Ihan kelpo avatar kuitenkin – 9.

  in reply to: Mikä sinua ilahduttaa? #49453
  Tooku2
  Member

  Atataa, just nyt ilahduttaa se, että tilaus, jonka lähettämisen piti venyä monen viikon päähän, onkin jo lähetysvalmis, eli luultavasti… lähtee pian tännepäin. Sit kans se, että laskeskelin juttuja, ja hokasin, että voin tilata ton singlen nyt Cdonista. ♥ 45€ poissa säästölistalta.
  Sekin ilahduttaa, että tänään on ollut tosi kiva päivä. ´www` Oon saanu taas heittää huoletonta läppää A:n kanssa, oon saanu nauraa ja iloita.

  Ja mulla on taas vaihteeks inspiraatiota, oon paraikaa kirjottamassa esikoisficciäni j-poppareista. Hyvä olo siitä. ´www`
  Sekä löysin noita Hey! Say! 7:n radion osia, joissa oli Keito ja Ryuutarou – sain kuolla täysin. :”’D Dorkia. ♥♥♥
  Oon myös ilonen siitä, että oon vapaa kahleistani. Pieni ____ pelasti mun elämän, kerrankin.

  … oon ilonen, ok?

  Ylläpidon huomautus: Siistin kielenkäyttöäsi. Olehan varovaisempi jatkossa! -Laurel

  in reply to: Now Playing #49451
  Tooku2
  Member

  NEWS – Nantoka naru sa

  ´www` Tykkään todella paljon, tää antaa jotenkin toiveikkaan ja ilosen fiiliksen. Sellasen "kaikki järjestyy pian"-fiiliksen, mut kappaleen teemakin kyl on sellanen, joten… Se helpottaa huonoina päivinä, ja vaikkei mulla sellasta just nyt ole, tää auttaa. Tää saa hymyilemään pienesti ja ilosesti, ja se on… kivaa. Tätä on kiva rallatella mukana. ♥ Tää soi nimenomaan hyväntuulisuutensa vuoks, vaikka soittolistalla on muutama muukin kappale.

  Kitto nantoka naru sa shinpai wa nai sa
  Kono michi massugu itte miyou
  Kaze no fuku mama sou kanjiru ga mama
  Susumeba daijoubu ashita mo ii otenki~

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 160 total)