Toshio

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Väkivaltaiset opettajat? #52037
  Toshio
  Member

  Meillä oli joskus ala-asteella sijainen jonka nimeä en nyt enää muista.. Hän oli kerrassaan outo, kuristi yhtä luokkalaista tai siis otti hänen kaulastaan ja nojautui seinään päin (miksikä sitä nyt sanotaan?) xD.

  ~Teelehti.

  in reply to: Kirjallisuus #52036
  Toshio
  Member

  räsynukke wrote:

  Toshio: Hobitti kertoo siitä, kuinka Bilbo Reppuli tempautuu mukaan kääpiöiden ja velho Gandalfin seikkailulle tappamaan lohikäärme Smaugia ja saamaan kääpiöiden aarteet takaisin. Kirjassa he matkaavat yksinäiselle parin mutkan kautta, rähinöivät Smaugin kanssa (muistaakseni aika moni kuoli..?) ja palaavat kotiin. Matkaan liittyy myös yksi Keskimaan Kolmannen ajan merkittävimmistä tapahtumista, kun Bibo saa käsiinsä Sormusten sormuksen (vai mikä se oli). Näin tiivistettynä siis. Pyydän jo valmiiksi anteeksi jos puhuin ohi suuni, siitä on aika kauan kun kirjan viimeksi luin…

  Heh kiitti, mutta ehdin lukea tuon ennen kuin luin tämän sinun kommenttisi :’D. Todella hyvä muuten, kiitos ehdotuksestasi! :]

  ~ Teelehti.

  in reply to: Fanfiction #47328
  Toshio
  Member

  Harry Potterista olen aikoinaan tehnyt ficciä tai no oikeastaan Durmstrangista matkalla bulgaariaan, mutta hyvin amatöörimäinen siitä tuli enkä sitä missään sitten julkaissut vaikka olisi mitänytkin kopioida rumalta ruutupaperilta vuotikseen (kai jokainen tietää tämän toisen ulottuvuuden foorumin! :”D)

  *köhköh

  ~Teelehti.

  in reply to: Salapoliisi Conan #47309
  Toshio
  Member

  Salapoliisi Conan! Oikein hyvä sarja, Gosho on yksi lempi mangakoistani ja pidän tyylistä jolla hän piirtää. Toisinaan taas kirjat toistavat itseään ja välillä voi jo arvata juonen. Mutta sitten taas toistepäin Conan yllättää ja kunnolla!
  Kogoro ja Sonoko ovat varmaankin parhaimmat hahmot ellei lasketa joitain sivu hahmoja, jotka sitten yllätys yllätys kuolevat

  ~Teelehti.

  in reply to: Kirjallisuus #47308
  Toshio
  Member

  Räsynukke: Olen tässä miettinyt että kai mun pitää se lukea.. Saatampi lukea myös ”Sormusten herrasta” – kirjat, jotka ovat jo pitkään tuijottaneet minua murhaavasti..:< (en varmaan selviä hengissä niitä lukiessa.)
  Eli siis Hobitti jonka on kirjoittanut sama henkilö kuin TSH:t.. Eli Joku Tolkien (anteeksi, mutta olen huonomuistinen nimien kanssa..) Olisi kiva tietää että mistä tämä kansi.sivut.kansi kertoo?

  ..Spoilaamaan vaan!

  ~Teelehti.

  in reply to: Kirjallisuus #47303
  Toshio
  Member

  Jinmaru-chan: 8D.. Meillä on hyvä maku! Potterit on tultu luettua jo kertaalleen ja puoliverisen prinssinkin luin taas uudestaan kun leffan ensi-ilta lähestyy koko ajan.. (täytyy katsos muistaa kaikki tärkeä kirjasta, jotta voi dissata leffaa täysillä!!) Minäkin olen tuon Paahteen aikanaan lukenut ja pidin siitä, vaikkakin outo juoni, muttaa historian kuvaaminen oli plussaa. Tykkään kun kirjoissa joku muistelee tai saa selville jotain jonkin asian menneisyydestä.

  ~Teelehti.

  in reply to: Alex Evans #47166
  Toshio
  Member

  En tiedä enenpää kuin sen että olen nähnyt hänestä kuvia netissä – vahingossa. En kyllä erityisesti kiinnittänyt huomiota hänen vaatteisiin, mutta kivat hiukset! 8D

  ~Teelehti.

  in reply to: Kirjallisuus #47165
  Toshio
  Member

  mimeko: Oh ”psykopaateista kertova tietokirja” mistä sinä tuollaisen nappasit!? Kuulostaa kiinnostavalta joo.. Itse olen lukenut joitain ihmisapinoista kertovia tietokirjoja, mutten mitään sen kummempia. On tultu myös luettua eräs Draculasta kertova kirja, en vain muista kuka sen on kirjoittanut (anteeksi..). Omistan myös kaikki ”Taru sormusten herrasta” sekä ”HOBITTI” – kirjan, muttaa.. en ole koskaan lukenut niitä.. Outoa, tiedän..

  ~Teelehti.

  in reply to: "ernu"-vaatekauppoja #47114
  Toshio
  Member

  Anteeksi mutta mitä tarkoitat ”ernu vaatteella”? :’D ..Jaahas vai että sellaista. Voisit tuota varmaan selittää että minkä tyylisiä nämä ”ernu vaatteet” ovat? Tiedän kyllä mihin pyrit, muttaa – tarkoitat VARMAANKIN ernu sanalla erillaista nuorta, mutta kerroppa – kuten manga Ai jo sanoi sen voi tulkita eri tavoin? *anteeksi viestin sekavuus.

  Oonko mä vähän ilkee?

  ~Teeelehti

  in reply to: Habbo Hotel #47111
  Toshio
  Member

  Osaka wrote:

  Tätä on tullut pelattua joskus tooooooooodella kauan sitten….. En ole käynyt vuosiin….. 😕

  Sama juttu mulla XD Sillon ku kävin nii kävin yleensä Habbo.jp:ssä :’D *köh..
  Paits et oli inhottavaa ku piti mennä aikasin tai toosi myöhää ku japsit kato nukkuu 24/7 8DDD (noeii.. ollaa eri aikavyöhykkeel)

  in reply to: Foorumilaisten iät #47101
  Toshio
  Member

  täytän 14 8.10.. Eli joskus syksyllä D;

  in reply to: Kirja-peli #46998
  Toshio
  Member

  vihreän

  in reply to: Now Playing #46993
  Toshio
  Member

  Dir en grey – Higeki ha mabuta wo oroshita yasashiki utsu

  Joku paras.

  in reply to: Arvostele edellisen avatar #46957
  Toshio
  Member

  Tekee mieli taas arvostella *diidaaduu..
  Dragon ball’ia vai? No itse inhoan tätä sarjaa *sori..
  Annan kumminkin (mustavalkoisuudesta saa pisteitä 8’D) 8½. NICE..

  ~Teelehti.

  in reply to: Pukeutumistyylinne #46907
  Toshio
  Member

  meizi wrote:

  Neko5 wrote:

  Yleisesti tykkään löysistä vaatteista.

  Samoin!

  Pidän yleensä mustapunaisiaraitapillejäni.. tai mustia pillejä (molemmat löysiä). En osaa luokitella itseäni mihinkään erityiseen tyyliin.. Pidän isoista T-paidoistA! Varsinkin sellaisesta mustasta ja semmoisesta henkan ja maukan verenpunaisesta paidasta missä on sellaisia mustia (lehdettömiä!) puun oksia. Mustasta siis. Omistan myös Cyberin mustavalkoraidallisenkorvahupparin ym raita huppareita. Pari mustaa hupparia.. Pidän vöistä! niittivyöt, piikkivyöt ja semmoiset ohuet metalliset.. Creepersit ovat hankinnassa. Muuten käytän converseja.

  ~Teelehti.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)