Unita

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 56 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Gintama #89906
  Unita
  Member

  Arisa puhuu varmaan siitä Shiroyasha trailerista joka tosiaan on pelkkä feikki. Shiroyashan sijaan Benizakura arcista tosiaan tehdään leffa. Muutamia uusia kohtauksiakin vissiin tullaan näkemään.

  Alla on Youtube linkki uusimpaan traileriin. Sitä ei tosin kannata katsoa jos ei ole vähintään Benizakuraa nähnyt. Mukana näkyy myös Kamui, joten kannattaa varmaan katsoa samantien Yoshiwara arc myös.

  http://www.youtube.com/watch?v=2-_hdPxodP4

  in reply to: Magic Kaito #88008
  Unita
  Member

  No jopas! Nyt alkoi hypetys ja kiitos Egmontille! Tämä sarja tulee taatusti kerättyä hyllyyn.

  in reply to: Gintama #88002
  Unita
  Member

  Eeppistä! Vihdoin tännekin ilmestyi Gintama ketju!

  Eipä tästä sarjasta paljoa puhuta ei. Todella sääli kun ottaa huomioon miten poikkeuksellinen sarja kuitenkin on kyseessä. Faneja varmasti on enemmänkin, mutta kyllä Gintaman pitäisi olla vähintään yhtä kuuluisa kuin jokin Naruto tai Bleach. Toisaalta Gintaman huumori on sellaista että joko sitä rakastaa tai vihaa. Olen kuullut usealta suunnalta että animen ensimmäinen jakso käännytti pois randomiutensa takia, mikä kyllä kieltämättä on ymmärrettävää kun esittelyt tehdään vasta seuraavassa jaksossa.

  Siis juu itse lähinnä seuraan sarjaa animen muodossa. Tarkoitus olisi myös jossain vaiheessa alkaa keräämään varsinaista mangaa (ei sitä kuitenkaan suomenneta niin mitä turhaa alkaa odottamaan). Gintama animea on kuitenkin varsin hyvä seurata. Tässä sarjassa filleritkään eivät paljoa haittaa, sillä niitä ei melkein huomaakkaan kun sarjassa ei ole mitään suurta juonta niin kuin muissa shounen sarjoissa. Ainakaan vielä ei ole tullut mitään juonta muistuttavaa vastaan, vaan korkeintaan muutaman jakson pituisia tarina-arkkeja. Minun on hiukan hankala alkaa valitsemaan suosikki-arcia… Ehkä joko Benizakura- tai Itou-arc…

  Lempihahmoni vaihtelee vähän väliä, sillä jokaisesta hahmosta löytyy ajan mittaa omat mahtavuutensa. Okei no Katsura nyt on sellainen kestosuosikki. Tällä hetkellä Madao on pahuksen sympaattinen hahmo (ja FF referenssi oli jotain aivan mahtavaa).

  Jos jotakuta muuten kiinnostaa niin kesän Traconissa olisi vielä tarkoitus pitää Gintama-ryhmäcosplay ja miitata joskus lauantai iltapäivällä (varatkaa paljon aikaa!!).

  in reply to: Kingdom Hearts #87116
  Unita
  Member

  1 up mushroom wrote:

  Heipä taas! Tulin kysymään siitä modauksesta vielä, eli millainen modaus olisi kyseessä ja mistä sen voi hankkia (paljonko modauttaminen maksaa)? 😉

  Täytyy kai pikkasen vielä jatkaa tätä offtopikkia. Tässä olisi myös aika hyödyllinen sivusto http://www.modpiiri.com/. Ja jos ei halua että joku muu asennuttaa pleikkaan jotain niin suosittelen Swap Magickin ostamista. Tämä jos on paksu malli ja tämä mikäli kyseessä on ohut malli. Tarkistakaa yhteensopivuudet!!!

  Pikkasen ehkä offtopikkia. Meikä taitaa odotella tuota hintojen tippumista hieman, tai vaihtoehtoisesti ostan tuon englanninkielisen Org pelin netistä. Pitää miettiä…

  in reply to: Kingdom Hearts #76068
  Unita
  Member

  Blackbeard wrote:

  Hmm, kannattaako hankkia Kingom Hearts 358/2 Days, jos ei ole aikaisempia osia pelannut? Eli olenko ihan ulalla, vai voisinko silti nauttia pelistä?

  Omasta mielestäni ei kannata ostaa. Tuota ennen pitäisi pelata ainakin KH2 jos aikoo edes siedettävän pelikokemuksen saada. 358/2 kun ratsastaa KH2:n suosiolla ja on lähinnä iso pläjäys fanserviceä sarjan suurimmille faneille.

  in reply to: Dissidia: Final Fantasy #73295
  Unita
  Member

  Ensinnäkin eikös tämän olisi voinut yhdistää aikaisemman FF keskustelun kanssa? Saman sarjan pelistä on kuitenkin kyse.

  Toiseksi, itse en tosiaan jaksanut odottaa (eikä Englanninkielinen ääninäyttely houkutellut) eurooppa julkaisua, joten hommasin itselleni japaninkielisen version jo aikaa sitten. Peli on pelattu suunnilleen läpi ja siltikin tekemistä vielä riittää. Hahmojen kouluttaminen käy aika ajoin puuduttavaksi, mutta onneksi fanservice auttaa kestämään (enkä tarkoita paidatonta Seppoa).

  Peli on jo nyt varsin hyvä, mutta ei tosiaan aukea kunnolla kuin suurimmille sarjan faneille. Taistelukenttiä olisi mielestäni saanut olla huomattavasti enemmän ja pelattavia hahmoja myös. Nythän niitä on jotain 23 kappaletta eikö?

  Parasta pelissä on ehdottomasti Zidane ja Kuja. Juku ei sitä vain ole ff9:n voittanutta vaikka Firion/Frionielkin on yksi lempihahmoistani. … Sen sijaa peli lietsoo Emperor Mateus vihaani entisestään.

  Mutta ainakin FF fanin on pakko tutustua tähän peliin lähemmin. 🙂

  in reply to: Mangapäivä 12.9.2009 #69861
  Unita
  Member

  Paikka kun paikka, tapahtuma kuin tapahtuma. Joka tapauksessa paikalle on tulossa samaa tuttua porukkaa aikaisemmista conikuvioista ja toivottavasti myös uusia tuttavuuksia, kaikilla kiinnostus mangaan. Tämä on tärkeintä.

  Itse olen myös tulossa paikalle ja yritän tässä jotenkin saada tätä Kurapica-pukua väännettyä. Toivottavasti tulee jotain että suunnitellusta HunterxHunter ryhmästä ei jää yhtä hahmoa puuttumaan. ^^’

  in reply to: Final Fantasy #68641
  Unita
  Member

  Riivinrauta wrote:

  Hankkikaa FFXII. Ehkä maailman paras peli, ja hiton pitkä.

  Joo kyllähän se on hyvä peli jos haluaa pituutta. Mutta sisältö on vähän eri asia. Katsotaas… tarina on lähes olematon, hahmot pinnallisia, taistelusysteemi kuin revitty jostain mmorpgista (missä ff:ille ominainen vuoropohjainen taistelu random battleilla?! ), kehityssysteemi typerä.

  Mahdollisia spoilereita!!

  Sitten vähän perustellummin. Juoni on rakennettu tällä kertaa isoskaalaisemmaksi ja kaikki tapahtuu maiden hallitusten toimien mukaan. Vaanin porukka juoksentelee ympäri maita ja mantuja tehden pikkujuttuja toivoen vaikuttavansa jotenkin maiden väliseen sodankäyntiin. Pelaajalle jää maailmasta hyvin pintapuolinen kokemus, eikä mihinkään voi oikein samaistua kun se kaikki toiminta tapahtuu siellä jossain kaukana.

  Suurimmalle osalle hahmokaartista ei anneta kunnon motiivia olla mukana riskeeraamassa henkeänsä. Valtaosa hahmoista ei edes liity koko maailman politiikkaan tai sotaan mitenkään. Eikä se että hahmot riskeeraavat henkensä loppujenlopuksi voisi vähempää kiinnostaa, koska hahmot on luotu niin persoonattomiksi ettei mihinkään niistä voi kiintyä. Ne harvat hahmot, jotka olivat kiinnostavia ja luonteellisia, oli leikattu minirooleihin (esim. Larsa).

  Missä hahmokehitys?! Sen lisäksi että Vaan, toinen pelin päähenkilöistä ei liity mitenkään mihinkään, ei Vaan myöskään kehity tarinan aikana. Luulisi, että ne tapahtumat olisivat tuoneet kokemuksia ja kasvattaneet ihmistä.

  Hahmojen kehityssysteemi epäonnistui kokonaisuudeltaan. Alussa hahmoista voi lähteä kehittämään erilaisia, mutta loppua kohden kaikista tulee toistensa kopioita. Jokainen hahmo tuntee samat loitsut ja pystyy käyttämään samoja esineitä ja aseita.

  Pelimaailma on tälläkertaa erittäin laaja, mutta se käy hermoille jos ympäristö on niin samanlaista kuin FFXII:ssä. Ovathan kaupungit jne nättejä, mutta kun päästään luontoon niin vaihtelevuutta voisi tarjota enemmän. Asiaa ei auta että pelissä on paljon " mene pisteestä A pisteeseen B hakemaan tavara X ja vie se pisteeseen C jolloin viet tavaran Z taas piteeseen B jotta pääset takaisin pisteeseen A" -tehtäviä ja jokaisen pisteen välillä on 2-5 eri aluetta.

  Pelin musiikit oli muutettu radikaalisesti FF:ille tyypillisestä melodiapohjasta dramaattisen kuuloiseen orkesterimusiikkiin, mikä ei pystynyt nostattamaan tunteita missään vaiheessa.

  Tässä omat kokemukseni XII:stä. Kyllä XII itsenäisenä pelinä pärjäisi, mutta Final Fantasy titteli vaatisi paljon enemmän kaikkea kuin mitä tämä peli sisältää.

  in reply to: Yu-Gi-Oh! #65256
  Unita
  Member

  Harminpaikka että ei ole tulossa mitään muuta YGO:ta Suomeen. YGO:R lähinnä kiinnostaisi, mutta kyllä se GX manganakin saattaisi mennä.

  Lempikortti… tuo on aika vaikea. Varsinkin kun en siitä varsinaisesta korttipelistä niinkään välitä vaikka säännöt jokseenkin osaankin. No olen kyllä sen verta ollut jo pitkän aikaa Mahad fani että vastaus olkoon Black/Dark Magician. Toiselle sijalle pääsee lempihahmoni eeppinen ka-hirviö eli Diabound.

  in reply to: Yuu Yuu Hakusho #65225
  Unita
  Member

  Kyllä Hakusho vaan on yksi niistä parhaimmista Shounen sarjoista mitä olen koskaan lukenut. Sääli että Suomessa tätä sarjaa ei tunneta kovin hyvin… Ei tosiaan ole muut mättösarjat samalla tapaa koukuttaneet kuin tämä sarja. Katsoin ensin animen ja sitten luin mangan.

  Minä kun tosiaan olen sitä syvemmällä fandomissa pyörivää porukkaa niin voin sanoa että sarjassa on sen verran hyvin syvyyttä että siinä riittää tilaa myös spekuloinnille. Sarjan maailmankuvakin on varsin mukiin menevä.
  Ja tietty fanfictionin lukijana mainitsen sen että sarjasta löytyy erittäin mukava fikki kokoelma vaikka harmillisen moni onkin lähinnä vain sitä keskinkertaista Kurama/Hieitä.

  in reply to: Final Fantasy #65198
  Unita
  Member

  Rock Neko wrote:

  Itse haaveilen joskus ostavani Final Fantasyja. Koska FF VII, VIII, X ja X-2 sisältävät Kingdom Heartsista tuttuja hahmoja, haluasin kokeilla niitä. Ja jostain olen kuullut että jälkimmäiset kaksi olisivat helppoja.
  Rakastan suurin piirtein kaikkia hahmoja, jotka naamansa näyttävät KH:ssa. ^^

  Jos oikeasti haluat laatua niin kehoitan pysymään kaukana ainakin Final Fantasy X-2:sta, vaan aloita vaikka siitä tunnetuimmasta eli FFVII:sta. Eikä parane unohtaa että FFIX:ssä esiintyy Kingdom Hearts 2:sta tuttu Vivi Ornitier. ^^

  Ei kannata sen helppouden takia alkaa karttamaan jotain tietyjä pelejä, ja loppujenlopuksi FF VII-X ovat hyvin aloittelijaystävällisiä sarjan alkuosiin verrattuna. Alhainen vaikeusaste siis.

  in reply to: Neuvoja pelien läpäisyyn #60109
  Unita
  Member

  Tänne foorumille pitäisi saada yleinen apuketju niille jotka tarvitsevat apua pelin läpäisemisessä…

  Arisa jos kertoisit tarkasti että mitä olet viimeksi pelissä tehnyt? Oletko päässyt sinne Aristocratic- puolelle Sei-An cityssä? Entä oletko käynyt keisarin talossa?

  in reply to: Final Fantasy: Unlimited #60089
  Unita
  Member

  No siis. Sarjan nimessä on se maaginen "Final Fantasy" osa, joten pitihän se silloin
  joskus katsoa läpi. (Nykyäänhän tuo nimi on menettänyt merkitystään huomattavasti.
  Kiitos Square-Enix.)

  Pitäisi taas katsoa sarja läpi jotta pystyisin kommentoimaan kunnolla, mutta mitä nyt
  muistan niin juoni jäi vähän ontumaan. Viittauksia pelisarjan asioihin olisi myös
  kaivannut lisää.

  Kazehan on selvä Vincent-kopio.
  1. Kaze on menettänyt rakastettunsa ja angstaa sen takia. Vincent&Lucrecia yhtään?
  2. Ulkonäkö + ase.
  3. Kaze ja Chaos yhteys. Vincentin neljäs limittihän on Chaos. (Jep DoC antoi vähän
  lisää infoa tästä mutta sitä ei jaksa tarinoimaan.)
  4. Kaze pistettiin nukkumaan ja nähtävästi oli nukkunut jo pitkänki aikaa.
  Vincent nukkui myös pitkän aikaa siihen asti kun Avalance herätti hänet.

  Itse omistan kaikki paitsi viimeisen DVD:n kyseisestä sarjasta ja hiukan ärsyttää
  se että todennäköisesti tuota viimeistä osaa ei tulla julkaisemaankaan Suomessa.
  Sama juttu kuin FMP:n kanssa…

  Mutta siis melko keskinkertaista settiä, ff fanina plussaa viittauksista.

  in reply to: Kingdom Hearts #52627
  Unita
  Member

  Aah kirottu Tron-maa! Ja erityisesti tuo mopo-minipeli. Itsekin jumitin kyseisessä kohtaa turhan kauan ja monta kertaa teki mieli heittää konsoli ulos ikkunasta. Mutta ei siinä tosiaan auta muu kun vain pitkämielisesti yrittää ja yrittää uudestaan.

  in reply to: Axis Powers Hetalia #52625
  Unita
  Member

  No siis kun olen tottunut ajattelemaan tällä Suomi-neito asenteella, mutta sitten tajusin että äiti-Venäjä yms. …Eli sama nimittely on varmaan käytössä myös muidenkin maiden kohdalla. Kai se Suomi sitten poikakin voi olla.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 56 total)